problem z pianą montażową - proszę o pomoc !!!!!!!!!!
problem z pianą montażową - proszę o pomoc !!!!!!!!!!
czy nie obrobiona zaprawą tynkarską piana montażowa może po kilku tygodniach wypaczyć ościeżnice okna. Jak długo się rozpręża kiedy nie jest odizolowana od warunków atmosferycznych?
Re: problem z pianą montażową - proszę o pomoc !!!!!!!!!!
powiedz w jakiej firmie pracujesz, postaram sie omijac ta firme z daleka.montażysta pisze:czy nie obrobiona zaprawą tynkarską piana montażowa może po kilku tygodniach wypaczyć ościeżnice okna. Jak długo się rozpręża kiedy nie jest odizolowana od warunków atmosferycznych?
bardziej idiotycznych pytan nie mozna juz zadac. powodzenia
Re: problem z pianą montażową - proszę o pomoc !!!!!!!!!!
Jeżeli nie potrafisz mi pomóc to lepiej się nie wypowiadaj, bo ja potrzebuję mądrej opini a nie bzdurnych opini.mirek pisze:powiedz w jakiej firmie pracujesz, postaram sie omijac ta firme z daleka.montażysta pisze:czy nie obrobiona zaprawą tynkarską piana montażowa może po kilku tygodniach wypaczyć ościeżnice okna. Jak długo się rozpręża kiedy nie jest odizolowana od warunków atmosferycznych?
bardziej idiotycznych pytan nie mozna juz zadac. powodzenia
Osłonięta, czy nieosłonięta - nie powinna spęcznieć później.
Znam podobny przypadek - ale wtedy piana była zestarzała. Piana jak wiesz pieni się od wilgoci - jak jej było za dużo [za dużo piany] to się do końca nie spieniła [została jak żółtko w jajku] i spieniła jak okna się poluźniły i wilgoć weszła przez mikroszczelinę do tego "żółtka"[/list]
Znam podobny przypadek - ale wtedy piana była zestarzała. Piana jak wiesz pieni się od wilgoci - jak jej było za dużo [za dużo piany] to się do końca nie spieniła [została jak żółtko w jajku] i spieniła jak okna się poluźniły i wilgoć weszła przez mikroszczelinę do tego "żółtka"[/list]
Nie którzy nie powinni posiadać komputerów.
Nie jest to odiosobniony przypadek. Sam miałem kilka razy podobne problemy. Robiłem So. i po nawet po roku potrawiła ta pianka jeszcze pracować. Aby unoknąć takich problemów zacząłem stosować inną piankę i problemy znikęł. WAŻNE!!! I piankę i miejsce gdzie ma być pianka musi być spryskana wodą.
Nie jest to odiosobniony przypadek. Sam miałem kilka razy podobne problemy. Robiłem So. i po nawet po roku potrawiła ta pianka jeszcze pracować. Aby unoknąć takich problemów zacząłem stosować inną piankę i problemy znikęł. WAŻNE!!! I piankę i miejsce gdzie ma być pianka musi być spryskana wodą.
Wróć do „Branżowe Forum Dyskusyjne (broń pozostawiamy w szatni)”