SZKŁO ZA 49 PLN !!!!!!!! CZY TO MOŻLIWE TAK !!!
SZKŁO ZA 49 PLN !!!!!!!! CZY TO MOŻLIWE TAK !!!
Szkło zespolone za 49 pln. Czy to możliwe otóż tak duży koncern tam gdzie jedzą żaby ma problem z wypracowaniem planu rocznego , a w hutach jest mnóstwo szkła . Więc dyrektorzy handlowi mają możliwość stosowania cen poniżej kosztów produkcji tym samym nie są konsekwentni w swoich pismach wysyłanych do klientów o podwyżce o czym informowali klientów miesiąc temu . Jest to przykład na to o co chodzi koncernom czyli przejęcie rynku cenami dumpingowymi następnie wykończenie konkurencji i systematyczne podnoszenie cen i to dotyczy nie tylko branży szkła. Więc tym samym polecam wszystkim zgłoszenie się do swoich przedstawicieli i wynegocjowanie ceny 49 pln. lub nawet niższej gdyż ta cena nie jest ceną ostateczną. Korzystajcie z okazji i negocjujcie ceny !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tak po za tym jestem ciekawy czy grube ryby które stoją na straży cen w EU mają świadomość o tak niskich cen szkła w Polsce. Jestem ciekawy jak była by reakcja firmy córki w Niemczech tj. Vegla jak by się dowiedziała w jakich cenach ich koledzy z polski sprzedają szkło. Pozdrawiam i zapraszam do dyskusji.
Re: SZKŁO ZA 49 PLN !!!!!!!! CZY TO MOŻLIWE TAK !!!
Jeśli chodzi o mnie to niech rozdaja nawet za darmo.... szklarze maja jeszcze spore zapasy w przyszłym roku będziemy kupować nawet na 30
Dwa razy koła nie wymyślisz...
Wróć do „Branżowe Forum Dyskusyjne (broń pozostawiamy w szatni)”