Plastico-okna
-
- Czytelnik
Plastico-okna
Trafiła w moje ręce oferta firmy Plastico-okna... Zna ich ktoś ?? Czy to nie jest przypadkiem Brokat-bis ???
-
- Czytelnik
BIS BIS TAK TAK
To wraca Brakat czy sie zmienil ponoc słyszałem ze tak terminy wracaja do dobrej normy z Brokatu lecz ceny urosły.Oby sie udało odzyskac odbiorcow po wielu wpadkach jakie miały miejsce pod koniec 2005.Ja narazie poczekam , bo sezon zimowy
zobaczymy napewno trzeba sie tą firma interesowac.
Pozdrawiam

Pozdrawiam
Pozdrawiam M
-
- Czytelnik
Wysłany: Czw Sty 05, 2006 10:02 pm Temat postu:
--------------------------------------------------------------------------------
Czyżby Veka odzyskała kaske z Brokatu? A jeśli nie to o co chodzi ? Do wczoraj byli be a od dziś są ok ? CYRK !!!!
Zgadzam się, Veka daje ciała i dalej będzie dawać, zaczyna się znowu ALUPLAST w wydaniu Veki a co do Plastico czy jakoś tam, to napewno nic nie zamówię nie jestem Kamikadze, wszystko tylko nie to . Zaufanie jest nie do odzyskania.
--------------------------------------------------------------------------------
Czyżby Veka odzyskała kaske z Brokatu? A jeśli nie to o co chodzi ? Do wczoraj byli be a od dziś są ok ? CYRK !!!!
Zgadzam się, Veka daje ciała i dalej będzie dawać, zaczyna się znowu ALUPLAST w wydaniu Veki a co do Plastico czy jakoś tam, to napewno nic nie zamówię nie jestem Kamikadze, wszystko tylko nie to . Zaufanie jest nie do odzyskania.
Wróć do „Branżowe Forum Dyskusyjne (broń pozostawiamy w szatni)”