drzwi wewnętrzne
drzwi wewnętrzne
Szukam drzwi wewnętrznych do domu. Interesuje mnie średnia półka cenowa - ważne żeby miały dobrą izolację akustyczną. Kogo mi polecicie?
Re: drzwi wewnętrzne
Mogę polecić sprawdzone drzwi Asilo http://www.asilo.pl/skrzydla-drzwiowe/ są w przystępnej cenie, jestem zadowolony, dodatkowo mają wysoki komfort akustyczny i cichy zamek magnetyczny w cenie.
ja na Twoim miejscu nie patrzyłabym na konkretnego producenta drzwi tylko jakość ich wykonania, wybierz się do kilku popularnych punktów z drzwiami wewnętrznymi i popytaj z czego są zrobione i wybierz te najtańsze i najlepsze pod względem jakościowym, ale sprawdzaj dokładnie, bo kiedyś moi znajomi kupili drzwi, fakt, że w jakimś hipermarkecie, które miały w środku dykte
także totalna porażka, ledwo stukniesz w nie jakimś innym meblem i nagle okazuje się, że jest piękna dziura w środku drzwi i nie da się z nią nic zrobić 

Czy warto kupić drzwi wewnętrzne z szybami na 3/4 drzwi?
a mi jakoś drzwi wewnętrzne nie są w tej chwili potrzebne. Mieszkam sam z partnerką więc drzwi mam tylko tam gdzie muszę to znaczy w łazience i nigdzie więcej bo po co nam 
Jak będą dzieci to wtedy pomyślimy o drzwiach, aby móc sobie zrobić czasami chwilę prywatności.

Jak będą dzieci to wtedy pomyślimy o drzwiach, aby móc sobie zrobić czasami chwilę prywatności.
Też jestem zdania, że mniej ważna jest marka. Często cena uzależniona jest właśnie od producenta, dlatego lepiej zwracać uwagę na użyte materiały i jakość wykonania poszczególnych drzwi.
Co do tak dużych szyb w drzwiach to raczej bym odradzał. Przeciąg w pomieszczeniu i szyba wybita. Bawiące się dzieci, często biegają, rzucają czymś i szyba wybita i niebezpieczeństwo skaleczenia.
serdecznie polecam glumatex z Nakła Śląskie! mam ich drzwi i jestem MEGAAAA zadowolony!
Drzwi wewnetrzne - fakt - zajmuja miejsce i sa czasami zbedne. Jak sie mieszka samemu to juz w ogole. Jak we dwoje - to jednak czasem sie przydaja (po klotni np:P). Ale jak juz sa w domu dzieci - oooo to juz podstawa. Dzieki temu jak dziecko spi w swoim pokoju, to rodzice moga w drugim np ogladac tv czy co tam innego robic halasujacego:>
Duzy wybor drzwi jest w sklepach sieci Dobre Dla Domu (DDD) Spojrzcie np: http://ddd.com.pl/kategoria/drzwi_3_1.html - nie mowcie, ze nie zdobia domu?
Duzy wybor drzwi jest w sklepach sieci Dobre Dla Domu (DDD) Spojrzcie np: http://ddd.com.pl/kategoria/drzwi_3_1.html - nie mowcie, ze nie zdobia domu?
-
- Czytelnik
- Kontaktowanie:
Średnia pułka jest najgorsza to wyboru bo jest tego najwięcej zazwyczaj.I co wybrałeś?
Może coś z erkado? Niezłe mają drzwi.
Chyba najlepsza, bo można wybierać i przebierać w tym co się chce. Najgorzej ma ten co szuka najtańszych lub najlepszych. Topowych drzwi jest mało. Firmy można wręcz policzyć na palcach 1 ręki. Średnia półka oferuje najwięcej w najbardziej elastycznym przedziale cenowym (bez jakiś skoków o 1000zł w górę).DawidDoswiad pisze:Średnia pułka jest najgorsza to wyboru bo jest tego najwięcej zazwyczaj.I co wybrałeś?
Każdy też bierze drzwi do swojego portfela. Jak go nie będzie stać na najlepsze drzwi, to też nie będzie stawał na głowie aby takie kupić.