Przestrzegam przed IZOPLAST w Jeżowie

Rafik
Czytelnik
Czytelnik

Przestrzegam przed IZOPLAST w Jeżowie

Post autor: Rafik »

Chce przestrzec przed nierzetelną i nie profesjonalną firmą jaką jest Izoplast w Jeżowie. W firmie tej zamówiłem okno wraz z montażem. Okno zostało zamontowane przez firmę Izoplast jakby prace tą wykonali jacyś totalni amatorzy którzy nigdy takich prac wcześniej nie wykonywali. Okno jest krzywo zamontowane odchylenie wynosi 3,5 cm. Od kilku miesięcy prowadzę z tą firmą korespondencję w celu naprawienie tej fuszerki. Do tej pory nie zostało to naprawione przez firmę Izoplast. Wytłumaczenia firmy są lakoniczne wręcz dziecinne. Już rozmawiałem z rzeczoznawcą i zapewne sprawa swoje zakończenie będzie miała w sądzie. Piszę o tym aby przestrzec przed taką sytuacją inne osoby które mają zamiar skorzystać z oferty firmy Izoplast.

oknoAD

kasia3188
Czytelnik
Czytelnik

Re: Przestrzegam przed IZOPLAST w Jeżowie

Post autor: kasia3188 »

Bardzo często się zdarza, że firmy montujące okna po prostu potrafią wszystko schrzanić... taka prawda.
Artur4123
Czytelnik
Czytelnik
Kontakt:

Post autor: Artur4123 »

Też trafiłem kiedyś na takiego "fachowca". U mnie także zakończyło się ostatecznie w sądzie. Powodzenia!

Kod: Zaznacz cały

https://www.aco.com.pl/
kasia3188
Czytelnik
Czytelnik

Post autor: kasia3188 »

Powiem szczerze, że nawet najlepsze okna, jeśli są źle zamontowane przez ekipe, to potem są efekty jakie są.
FASTMONT
Czytelnik
Czytelnik

Post autor: FASTMONT »

Zgadzam się z KASIA3188,
Dlatego dziwi mnie fakt że niektóre firmy dalej biorą pseudo montażystów.
Niektórym szkoda dać 10 zł więcej do metra kwadratowego i mieć dobrze zrobione, wolą tanio, a później są tego efekty.
ODPOWIEDZ