OKNA PVC ŁUKOWE - SZUKAMY PRODUCENTA

Gość

OKNA PVC ŁUKOWE - SZUKAMY PRODUCENTA

Post autor: Gość »

OKNA PVC ŁUKOWE - SZUKAMY PRODUCENTA PROSIMU O INFO NA 0 606 37 55 80

oknoAD

Word Art International

Re: szukamy producenta okien łukowych

Post autor: Word Art International »

Dzień dobry,
Zapraszam do naszedo biura handlowego:

Word Art International Sp. z o.o.
Fabryka Okien PCV
ul. Sobieskiego 19
84-230 Rumia k/ Gdyni ( pomorskie )
tel. 058/671 58 74 lub 0506 158 187

Pozdrawiam
Piotr Wrzoskowicz
zainteresowany

Post autor: zainteresowany »

WAI - jaki profil, okucie itd
Word Art International

Re: jaki profil, okucie?

Profil VEKA- 3 komorowy (wzmocniony stalą w ramie okiennej i futrynie)- sprawdzona technologia produkcji. Niech Cię nie zwiedzie oferta ostatniego miesiąca producentów okien o profilach 4 i 5 komorowych VEKI. Jest to nowość jeszcze nie do końca wypróbowana a już reklamowana przez dealerów.
Okucia AUBI 300. Wystarczy? Są BEZPIECZNE !!!!!!
Okucie Aubi posiada również dodatkowe zabezpieczenia - punkty antywlamaniowe w ramie okiennej ( max 5 punktów + klamka z kluczykiem ). Za każdy punkt antywłam. dopłacasz ekstra 30 zł, klamka z kluczykiem 35 zł. Przy tej ewentualności sensowne są okna antywłam.

Pozdrawiam
Piotr Wrzoskowicz
Word Art International

RE: jaki profil i okucia? cd

Sorry,
W ostatnim zdaniu mojej wypowiedzi mialem na mysli szyby antywłam. a nie okna antywłam.

Piotr Wrzoskowicz
szlisik

Post autor: szlisik »

jesteś super profesjonalny ha ha ha

Tatas
Małomówny
Małomówny

Post autor: Tatas »

A niby co takiego zlego jest w profilach 4 i 5 komorowych?
Veka 4 komorowa (TOPLINE) to nie jest oferta "zeszlego miesiaca" tylko profil obecny na rynku od paru lat.
5 komorowy PERFECTLINE sprzedaję od polowy zeszlego roku i jakos nie mam do niego zastrzezen.
"najwiekszy dealer okien: Bill Gates..."
pvc
Małomówny
Małomówny

profile nowej generacji

Post autor: pvc »

@ Pan Wrzoskowicz

Idąc dalej tokiem Pańskiego rozumowania , do produkcji okien z PVC powinno się nadal wykorzystywać profile TROCAL Serie 100 z 1976 roku zamiast TROCAL JnnoNova_70.M5 czy też TOPLINE , PERFECTLINE , EuroFutur , JDEAL 6000 , S 8000 IQ , REHAU Brillant-Design , ROPLASTO 7001 itd.itd. (wszystkich udoskonalonych systemów nie jestem w stanie wyliczyć )
W takim razie życzę Panu dużych osiągnięć w zdobywaniu nowych klientów.
Pozdrawiam
Theo
www.door.pl
Gość

Post autor: Gość »

Widać że gość zielony w oknach i do tego internacional :lol:
Word Art International

Okna Łukowe

Jeżeli tutaj chodzi o ogólne przepychanie i nacinanie sie z konkurencji, to wychodzę. Nie neguje innych wariantów VEKI. Na moim terenie sprawdza sie 3 konorówka EUROLINE. Ale nie neguję SOFTLINE i TOPLINE. Przecież wg cennika wypadaja prawie tak samo. Więc o co chodzi. Nasza produkcja nastawiona jest głównie na klienta lokalnego, a niestetu w RP jest mnóstwo blokowiska.
Wiadomo dla specjalnego klienta , specjalna oferta.
Ale chyba nie o to chodzi, by klientowi zrobić mętli w głowie, bo nigdy się nie zdecyduje. A my jakoś z zamowieniami nie mamy problemó.

Pozdrawiam
Piotr Wrzoskowicz
Maniek

Post autor: Maniek »

Już ja Ci wszystko wygne co chcesz.!!! A może jednak zrobię Ci laskę, mogę Ci wygiąć fiuta w prawo lub w lewo. :lol: :shock:
Tatas
Małomówny
Małomówny

Specjalny Klient? Ze sie jeszcze raz zapytam co by byc pewnym, z blokowisk mowisz??? To ty do blokowisk chcesz luki z euroline robic? Szeeeeerokie perspektywy przed Toba widze. Inwestuj w linie do giecia lukow dla blokowisk. Wygrasz wiecej niz w totka, jak bum cyk cyk.
Tatas
Małomówny
Małomówny

Tak mnie ponioslo ze zapomnialem odpowiedziec Panie Piotrze na panskie slowotoki:
"Niech Cię nie zwiedzie oferta ostatniego miesiąca producentów okien o profilach 4 i 5 komorowych VEKI. "
vs
" Nie neguje innych wariantów VEKI."
To znaczy jak?
Jestem za, a nawet przeciw?
:P
GOŚĆ

Łuki

Post autor: GOŚĆ »

A podobno na tej stronie podpisuje sie jakieś zobowiązanie. A tu tyle hamstwa w słownictwie. Same robole!!!!!!!
A wydawałoby się inteligencja handlowa.
:D
Tatas
Małomówny
Małomówny

no "hamstwa" faktycznie cale stada. az sie slownik poprawnej polsczyzny w kieszeni sam otwiera ;)

Az sie prosi o skojarzenie z "Word Art"..... sztuka slowa... zaginiona chyba dziesieciolecia temu :(

Cos jak "Karatecy z kanionu zoltej rzeki", cazy inne takie, wiecie-rozumiecie; klasyka - czyli kto to teraz by ogladal ;)

A swoja droga Panowie ARTysci, co to za material to PCV?
Bo mi sie zdawalo, ze jest jakies PVC, ewentualnie PCW....
Pewnikiem to jakis krzyk techniki (ze zgrozy??) nowy...
ODPOWIEDZ