Stal tytanowa a okucia do okien PCV
-
Gość z Warszawy
Stal tytanowa a okucia do okien PCV
Na stronie głównej w wieściach z branż znalazłem taki oto tekst "Na zwiększenie bezpieczeństwa wpływają nowy zaczep antywyważeniowy ze stali tytanowej, liczne i gęsto rozmieszczone okucia ryglujące oraz bezpieczna klamka z przyciskiem blokującym." najbardziej zafrapował mnie ten zaczep ze stali tytanowej - wie ktoś na jakich okuciach Oni robią.
Sorka Oni to M&S.
Sorka Oni to M&S.
-
Gość
Chodzi prawdopodobnie o dwie informacje:
- skład stopu żelaza, czyli stali;
- sposób obróbki metalurgicznej.
Poza tym też ciekaw jestem, co oznacza "stal tytanowa" - jaka jest zawartość tego metalu w stali - czy wynika ona z celowego dodania do stopy, czy z tego, że sporo rud żelaza zawiera związki tytanu.
- skład stopu żelaza, czyli stali;
- sposób obróbki metalurgicznej.
Poza tym też ciekaw jestem, co oznacza "stal tytanowa" - jaka jest zawartość tego metalu w stali - czy wynika ona z celowego dodania do stopy, czy z tego, że sporo rud żelaza zawiera związki tytanu.
-
Gość
stal tytanowa
Z tego co mi wiadoma to kosztowna impreza ciekawe kto produkuje takie okucia
Tytan w tych oknach wzial sie od nazwy okuc Siegenia: Titan Silber (bron boze zeby tam jakis tytan byl, po prostu nazwa), dołozyli szara uszczelke, klamke hoppe srebrna i nazwali calosc "tytanowe*" (Prosze bardzo sczegolna uwage zwrocic na "*", kiedys jej nie bylo
)
tylko jeszcze jedna sprawa... zmienialo sie w tych oknach oj sporo, a one caly czas tytanowe* hehehe
tylko jeszcze jedna sprawa... zmienialo sie w tych oknach oj sporo, a one caly czas tytanowe* hehehe
"najwiekszy dealer okien: Bill Gates..."