header

OKNA KATOWICE proszę o opinie

SABINA

OKNA KATOWICE proszę o opinie

Post autor: SABINA »

Czy ktoś w ogóle słyszał o firmie ?
Proszę o opinię !!!

oknoAD

news oknoad-news oknoad-news-1
news oknoad-news oknoad-news-2
news oknoad-news oknoad-news-3

Monika

Re: OKNA KATOWICE proszę o opinie

Post autor: Monika »

SABINA pisze:Czy ktoś w ogóle słyszał o firmie ?
Proszę o opinię !!!
Produkują szyby zespolone i okna PVC - kto od nich kupuje szkło napedza niższą cenę na okna !!!
Gość

Post autor: Gość »

Zmieniłeś płeć.... i masz teraz dwa imiona Monika, Sabina W....ki
Zamień reklamę Firmy na inny nośnik

Pozdrowienia
wiktorstark
Czytelnik
Czytelnik

Post autor: wiktorstark »

W Katowicach polecam salon RoRo to jest oddział OknoPlus. Z okien jestem bardzo zadowolony, to co prawda dopiero początek chłodniejszych dni ale już widzę różnicę między tą izolacją a tym co miałem poprzednio w starych PCV, gdzie powietrze sobie wlatywało jakby nigdy nic, tutaj nie ma najmniejszego ruchu.
miki789
Czytelnik
Czytelnik

Post autor: miki789 »

Bardzo jestem zadowolony z plastików OknoPlus. Udało mi się takie polskie okna dostać w Kato na Oswobodzenia. Polecam to miejsce, bardzo dobra obsługa ze strony pani Roksany, potrafi doradzić, wie czym handluje, także wszystko tłumaczy od strony technicznej, zna się na temacie nie trzeba po pięć razy wyjaśniać jakich dokładnie okien się szuka.
berewit
Czytelnik
Czytelnik

Post autor: berewit »

W salonie Kubus na Armii Krajowej w Katowicach znajdziesz fajne okna. My u nich zamawialiśmy bardzo dobrzy fachowcy znają się na rzeczy. Nam doradzili okna Oknoplastu, z których jesteśmy zadowoleni. Teraz nawet jest jakiś rabat u nich na zakup okien, drzwi i rolet zewnętrznych więc żałuję, że nie poczekałem bo teraz właśnie wymieniam drzwi :D Ale i tak cenę dostaliśmy dobrą wtedy na okna.

oknoAD

news oknoad-news oknoad-news-1
news oknoad-news oknoad-news-2
news oknoad-news oknoad-news-3

emts
Zaangażowany
Zaangażowany

Post autor: emts »

Hej - pokażcie proszę jak wyglądają Wasze progi w aluminiowych oknach HST. Bardzo podobają się nam progi z prowadnicą w oknach PVC, ale nasz HS ma 6m, w związku z czym musi być alu. Wszystkie progi, jakie widziałam w ALU są z takimi mniejszymi lub większymi rynienkami, w których zbiera się piach. W oknach PVC jest to rozwiązane inaczej i te progi są rzeczywiście płaskie z wystającą prowadnicą. Jestem bardzo ciekawa Waszych realizacji aluminiowych.

Czy ktoś moze zamawiał okna w firmie https://oknabramyogrodzenia.pl/okna/ Czy byliście zadowoleni z usług?
ODPOWIEDZ