Dzień dobry,
Chciałbym zaproponować współpracę w zakresie pozyskiwania inwestycji budowlanych ( stolarka PVC i ślusarka Aluminiowa ) na terenie województwa łódzkiego, mazowieckiego, a w najbliższym czasie również małopolskiego.
Moja rola polegałaby na wyszukiwaniu inwestycji w danym regionie i doprowadzeniu do podpisania przez Państwa umowy z Generalnym Wykonawcą. Z Państwa strony oczekiwałbym przygotowania ofert cenowych w taki sposób, abym mógł doliczyć do nich swoją prowizję – tak, aby nie obciążała ona Państwa marży.
Kluczowe jest, aby oferty były opracowywane w pełni profesjonalnie i rzetelnie, tak jakby to Państwo podpisywali kontrakt, ponieważ to właśnie Państwo będą stroną umowy. W przypadku zawarcia umowy na inwestycję przeze mnie pozyskaną, wystawię fakturę prowizyjną odpowiadającą różnicy między Państwa ofertą a ofertą kontraktową.
W skrócie – działam jako handlowiec obiektowy w ramach własnej działalności gospodarczej i zależy mi na partnerskiej współpracy.
Jeżeli pojawią się pytania lub wątpliwości, pozostaję do dyspozycji i proszę o kontakt.
Tel. +48 536 992 238
e-mail: [email protected]
Z poważaniem,
Inwestycje budowlane - współpraca
news oknoad-news oknoad-news-1
news oknoad-news oknoad-news-2
news oknoad-news oknoad-news-3