Jestem specjalistą z wieloletnim doświadczeniem w branży produkcji okien drewnianych, które zdobyłem, przechodząc przez różne stanowiska – od pracy na produkcji, przez technologa konstruktora, po specjalistę ds. wycen, analiz rynkowych oraz menadżera ds. wdrażania nowych rozwiązań technologicznych.
Mogę zaoferować:
- Przygotowanie profesjonalnych rysunków technicznych okien drewnianych w programach CAD.
- Umiejętność rysowania CAD 2D.
- Kompleksowe opracowywanie ofert handlowych oraz kalkulację kosztową produktów, w oparciu o dogłębną znajomość procesu produkcyjnego.
-Analizy i doradztwo techniczne w zakresie nowych rozwiązań konstrukcyjnych i technologicznych.
- Wsparcie przy wdrażaniu nowych produktów lub optymalizacji procesów produkcyjnych.
Umiejętność posługiwania się specjalistycznymi programami branżowymi: WH Okna, Stolcad, ProLogic, Archimede.
Interesuje mnie współpraca w formie dodatkowej, realizowana po godzinach pracy, zdalnie. Cechuje mnie sumienność, terminowość oraz praktyczna wiedza zdobyta bezpośrednio w procesach produkcyjnych i wdrożeniowych.
Zapraszam do kontaktu mailowego: [email protected]
Specjalista ds. okien drewnianych – rysunki CAD, wyceny, analizy.
-
Drewniany0052
- Czytelnik

news oknoad-news oknoad-news-1
news oknoad-news oknoad-news-2
news oknoad-news oknoad-news-3
-
Drewniany0052
- Czytelnik