Drutex - Klaes

wm

Drutex - Klaes

Post autor: wm »

Nie wiem czy to prawda , że Klaesowi udało się z powodzeniem w zeszłym roku wdrożyć program w firmie Drutex i ponoś całość idzie i wszystko działa . mam prośbę do pracowników Drutexu o opinię , czy rzeczywiscie jest to możliwe. Nie znam nikogo z tej firmy i nie wiem czy to tylko przechwalanie się czy prawda. Można pisać na [email protected]

oknoAD

Gość

Post autor: Gość »

2 lata temu w Okno-Res - ie się na pewno udało, bo teraz znowu coś tam wdrażają
wm

oknore

Nie pytam o OknoRes tylko Drutex . Bo to ogromny zakład produkcja drewno , PCV i alu i zgranie tego to sztuka . W małym zakładzie można mieć Stolcada i w połączeniu z OknoProd można mieć spokojnie wszystkie funkcje za 1/4 ceny Klaesa . Ale taki Drutex to masa biur handlowych i ogromna produkcja , sterowanie maszynami . Proszę o opinię kogoś z Drutexu . Dziękuje .
Gość

Re: oknore

wm pisze:Nie pytam o OknoRes tylko Drutex . Bo to ogromny zakład produkcja drewno , PCV i alu i zgranie tego to sztuka . W małym zakładzie można mieć Stolcada i w połączeniu z OknoProd można mieć spokojnie wszystkie funkcje za 1/4 ceny Klaesa . Ale taki Drutex to masa biur handlowych i ogromna produkcja , sterowanie maszynami . Proszę o opinię kogoś z Drutexu . Dziękuje .
chyba zartujesz , chlopaki maja takie ilosci wyceny do zrobienia ( dziewczyny rowniez) ze nie maja czasu odebrac telefonu, a ty chcesz zeby rzucili wszystko w diably i szwendali sie po necie zeby odpowiadac na durne pytania. umow sie z p.G. jak znajdzie czas to powie ci jak to dziala. ktos z drutex-u
Gość

ciekawe czy w międzyczasie zdążą cokolwiek sprzedać
wyceny robią i na tym się kończy
tak to każdy pacan potrafi
ale mi firma he he he
wm

cd

Niech już nikt więcej nic tu nie pisze .Chyba , że na temat.

Gość

Trochę nie na temat, ale czy możesz zdradzić co to za program OknoProd?
wm

op

Anonymous pisze:Trochę nie na temat, ale czy możesz zdradzić co to za program OknoProd?
OknoProd to program, który z danch zleceń pobranych automatycznie ze Stolcada robi planowanie produkcji, wysyłek, finansów , płatnosci . Wszystko bez przeklepywania , jednym ruchem masz pobrane i mozesz to sortować, planować , robić wydruki, wystawiać upomnienia , fakturować a w nowej wersci masz nawet magazyn . Mogę go przesłać.
mam demo , ktorw dziala do 10 zleceń .
[email protected]
lucky
Czytelnik
Czytelnik

Post autor: lucky »

w Drutexie mają większość dostępnych w Polsce programów i każdy służy im do czego innego - stolcad, Klaes i jeszcze kilka innych.
radze poszukac programu który zalatwi sprawe od A do Z.
alleluja i do przodu
Tatas
Małomówny
Małomówny

Post autor: Tatas »

nie wiem jak teraz to idzie ale mialem stycznosc z Klaesem jakis czas temu.
To jest bez obrazy "szwabski" program i taki zostanie.
Mialem stycznosc z wersja pod DOS (mimo iz wiem, ze byla juz wtedy doostepna wersja WIN, ale pewnie firmy nie bylo stac na takie przejscie ;)
i uwazam ze mimo wsio to bylo takie troche malutkie g
G po pierwsze z tego wzgledu ze program za ktory polskie firmy placily w koncu czapke pieniedzy nie mogl zostac nawet poprawnie spolonizowany.
Co ja pieprze.
Do dzis.
Poczytajcie instrukcje .... od duzego:
"Kopiowanie danych z dyskiety" SIC!
Ja pierdziele wstyd sprzedac cos takiego!
Jestem z wyksztalcenia informatykiem i jak patrze na to co niemcy nam sprzedaja to normalnie d.... sciska.
Pardon.
Nie sprzedaja.
Doja, jak takie male niedojrzale krowki.
I jeszcze sie krowki ciesza ze rolnik zlapie za wymionka.
Wsytd po pierwsze dla nas, po drugie tez dla nas.
Po pierwsze dlatego ze kupujemy szmelc "wyeksploatowany" na zachodzie.
Po drugie ze sami nie mozemy takiego prostactwa napisac bo sami wypuscilismy naszych najlepszych informatykow na zachod.
W takim ukladzie bedziemy caly czas skazani na "pomoc" sasiadow.....
"najwiekszy dealer okien: Bill Gates..."
stiv3
Czytelnik
Czytelnik

Post autor: stiv3 »

Wyceny to robimy my-sprzedawcy z różnych miast.Wiem jedno:składam zamówienie w środę,w piątek jest na samochodzie ,a w poniedziałek rozładowujemy tira z oknami na magazynie.W moim mieście w zakresie realizacji i dostawy Drutex jest najszybszy.Inni to 2-3 tygodnie.I faktycznie mają tam dużo roboty aby nasze wyceny sprawdzić , zweryfikować i poinformować nas w drugim miejscu Polski ,gdy zauważą błąd. A wyceny robię na programie ,który użyczył nam Drutex i chwała mu za to!
yurec
Małomówny
Małomówny

Post autor: yurec »

lucky pisze:w Drutexie mają większość dostępnych w Polsce programów i każdy służy im do czego innego - stolcad, Klaes i jeszcze kilka innych.
radze poszukac programu który zalatwi sprawe od A do Z.
Mało znany program o nazwie Look 2000 . Pracuje na nim Urzedowski . Wszysko chodzi . 100 % Windows . Jeżeli ktoś chce go sprawdzić proszę o kontakt . Jeden program załatwia wszystko .
[email protected]
drklaes
Czytelnik
Czytelnik
Kontakt:

DrKlaes

Post autor: drklaes »

Do Panów z firmy Klaes
Przypominam,że sprzedaż w Polsce produktu zagranicznego obligatoryjnie wymaga na sprzedawcy obowiązek DOSTARCZENIA AKTUALNEJ POLSKIEJ INSTRUKCJI UŻYTKOWANIA.
Proszę zajrzeć,do odpowiedniego rozporządzenia
Pozdrówka
Dr.Klaes
Dr.Klaes Porady i leczenie profilaktyczne
ODPOWIEDZ