Jaki program ofertowy ?
Jaki program ofertowy ?
Jakiego programu używacie do sporządzania ofert dla klientów?
Look 2000
Ja używam Look 2000 firmy 3 E Datentechnik . Cała reszta a używałem wszystkiego , nie umywa się .
[email protected]
[email protected]
-
vanhelzing
- Czytelnik

po co program???
a co zapomnieliście już jak to się rysowało na kartkach???
Re: po co program???
nikt nie zapomniał... 90% dealerów nadal tak robivanhelzing pisze:a co zapomnieliście już jak to się rysowało na kartkach???
Re: Look 2000
Czy jest osiągalne jakieś demo ? Jeśli tak,prosze o wskazówki skąd mogę ściągnąć.yurec pisze:Ja używam Look 2000 firmy 3 E Datentechnik . Cała reszta a używałem wszystkiego , nie umywa się .
Andrzej Bocheński
DEMO
Demo nie polecam zbyt wiele zagadnień . Proszę o adres prześlę . Jest to jednak program dla dużych firm i jego koszt jest spory . Firma Maco przymierza się do oferowania programu razem a okuciami za darom . Rozmowy trwają .
[email protected]
[email protected]
Windowmaker posiada bezpłatną wersję programu ofertowego
Czy ktoś na tym pracował? To program który robi profesjonalne oferty (grafika itd.) ale w wersji demo nie wylicza cen (bo każdy ma inne- cenę trzeba wpisać z klawiatury).
Demo do ściągnięcia z sieci.
Demo do ściągnięcia z sieci.
alleluja i do przodu
To niestety prawda. Jak ktoś chce mieć monitoring firmy przez informatyków z Winkhausa to polecam. Zawsze mogą wejsć i pogrzebać co tam na waszym twardym dysku słychać.lucky pisze:ale WH Okna to tylko dla partnerów Winkhausa? No i podobno daje możliwość pełnej kontroli Winkausa nad danymi firmy, a to nie każdemu się podoba
Studio reklamuy o nazwie 3 E Datentechnik GmbH , poczytaj sobie na stronie www.3e-look.com .famix pisze:EJSI - program do wyceny okien zrobiony na potrzeby fabryki przez Studio Reklamy, po kilku miesiącach i wydaniu ze 20 poprawek jest naprawde mozna powiedzieć "dopracowany"! Ważne jest to, że ludzie tam słuchają uwag i są otwarci na zmiany.
Pozdrawiam
yurec
Każdy ma inne wymagania, przyzwyczajenia, potrzeby, więc nie ma obiektywnie "najlepszego" programu. Zawsze trzeba wcześniej dotknąć. Kupowanie kota w worku nie jest dobrym rozwiązaniem. Czy istnieje wersja demo programu "OKNO" ?klajster pisze:...JEST PROSTY W OBSŁUDZE. MASZ W NIM WSZYSTKO CZEGO POTRZEBUJESZ , I NIE MASZ NIC CZEGO NIE POTRZEBUJESZ.
Andrzej Bocheński
Andrzej Bocheński
Poczytałem - i co ???yurec pisze:Studio reklamuy o nazwie 3 E Datentechnik GmbH , poczytaj sobie na stronie www.3e-look.com .famix pisze:EJSI - program do wyceny okien ......
Pozdrawiam
yurec
nadal tak uważam - pracuje na 4-ch różnych programach wiem, że to subiektywne ale dla mnie ten ma #1 z tej czwórki. Po za tym dealer dostaje uproszczoną wersję, która ma wymagania pentium 1 lub 486 (jeżeli ktoś jeszcze pamieta co to jest) mówiąc obrazowo dealera stac na to by kupic laptopa handlowcowi na WOLUMENIE za 100-200 zeta i wycena jest co do złotóweczki na miejscu u klienta. Na produkcję trafiają zamówienia przesyłane e-pocztą co minimalizuje prawdopodobieństwo pomyłki etc etc . . . Nie chcę robić reklamy EJSI tylko odpowiadam QWERTOWI na pytanie.
pozdrawiam