welet
-
mierk
-
Gość
-
Gość
WELET
WELET jest jedna z najlepszych firm w Europie.Okna jego to prawdziwa Klasa Wysza w porownaniu z innymi.
Sam mam okna Weltu w moim domku od 8 lat i sa jak nowe!!!!!!!
A co do zarzadzania firma,podziwiam Pana J.K. ze sam radzi sobie od tylu lat z cala ta zgraja zlodzieji i nierobow ktorzy robia go ciagle w bambuko
Pozdrawiam i polecam WELET
Sam mam okna Weltu w moim domku od 8 lat i sa jak nowe!!!!!!!
A co do zarzadzania firma,podziwiam Pana J.K. ze sam radzi sobie od tylu lat z cala ta zgraja zlodzieji i nierobow ktorzy robia go ciagle w bambuko
Dr.Klaes Porady i leczenie profilaktyczne
ODP
Moze pan Tasia by sie raczyl ujawnic a nie atakowal z ukrycia???
Jesli jest pan tym czlowiekiem o ktorym mzsle, to zal mi pana i nie bede odpowiadal na pana pomowienia.
Innych uyztkownikow forum pozdrawiam
Przepraszam za brak polskiej cycionki
Jesli jest pan tym czlowiekiem o ktorym mzsle, to zal mi pana i nie bede odpowiadal na pana pomowienia.
Innych uyztkownikow forum pozdrawiam
Przepraszam za brak polskiej cycionki
Dr.Klaes Porady i leczenie profilaktyczne
-
były welet
- Czytelnik

Re: WELET
drklaes pisze:
Nie wiem kto dał Panu prawo do osądzania ludzi pracujących w Welecie teraz i w przeszłości. Pracowałem dla JK tyle lat ile lat ma Pan swoje okna w domku i dumny jestem z wielu rzeczy jakie w tej firmie zrobiłem wspólnie z ludźmi tam pracującymi i Panem JK. Niestety każdy z nas popełnia błędy - w tym przypadku przyszło słono za to zapłacić.
Co do złodziejstwa to proszę się dobrze zastanowić.
W tej chwilii toczy się sprawa w prokuraturze zw. z podwójnym fakturowaniem zamówień. Klient dostawał fakturę na połowę wartości z VAT-em a drugą połowę płacił do ręki... niech Pan zgadnie czyjej PANIE DR KLAES.
Czytam te Wasze posty na forum i płakać mi się chce.
"...KLAES położył WELET...", "...nieroby i złodzieje położyły WELET..."
BZDURY WIERUTNE !!!
WELET-owi i ludziom tam pracującym życzę powodzenia a Panu JK miłego spędzania czasu na zasłużonej emeryturze.
Fakturowanie
Nie wierzę w to co czytam. Ostatnio mam nie małe kłopoty z pozyskiwaniem klientów, a dlaczego? Bo większość firm okiennych sprzedaje okna bez fakturowania i bez VAT-u, dlatego sa tańsi.
dość tego
Widzę , że zdania są podzielone co do tego kto kradł . Tak naprawdę to trudno dziś winić kogokolwiek . Największe pieniądze poszły bokiem bowiem przywożone kontrakty , były podpisane z góry, może nie przemyslane , nie przeliczone przed podpisaniem . A może coś szło bokiem . Dziś trudno mieć pretensje do załogi . Która zrobiła napewno wszystko co mogła aby jakoś wybrnąć z tych sytuacji . Trudno też mieć pretęsje do JK , który stworzył 300 miejsc pracy za bardzo dobre pieniadze a działał tak jak większość polskich firm . Panie Wojtku !!! Niech pan przestanie pisać o złodziejstwie załogi . Byli ludzie , którzy zarobili na złodziejstwie conajmniej kilka miljonów marek na boku ale nie byli to czlonkowie załogi o których Pan pisze . Powiela pan opinię JK , która naprawdę nie jest prawdziwa do końca .
Ja pozdrawiam wszystkich byłych kolegów z Weleta i życze im aby jak najszybciej postawil firmę na nogi i aby Welet , z którego jestem dumny , nie stał się jesze jednym nieudanym polkim biznesem bo bedzie to też moja osobista kleska , jak i kazdego z nas .
AR
Ja pozdrawiam wszystkich byłych kolegów z Weleta i życze im aby jak najszybciej postawil firmę na nogi i aby Welet , z którego jestem dumny , nie stał się jesze jednym nieudanym polkim biznesem bo bedzie to też moja osobista kleska , jak i kazdego z nas .
AR