dealerzy DAKO odezwijcie się
dealerzy DAKO odezwijcie się
zamierzam współpracować z Dako. Co myślicie o tej firmie? Póki co widze same plusy.
jezeli szukasz Veki+Winkhausa zapraszam
[email protected]
[email protected]
-
Andrzej Euro Okno
- Czytelnik

- Kontakt:
Współpraca
Suwalska Fabryka Okien i Drzwi ZAPRASZA do współpracy
606-269-222
606-269-222
Artur1, czy ty jesteś producentem. Jakim? Twoja oferta jest lakoniczna. DAKO daje mi dobre terminy, dobre ceny, jakość i różne atrakcje. Poza tym ludzie tam są wspaniali. Oczekuje twojej opinii o DAKO. Handluje oknami od 10 lat na terenie centralnej Polski, obroty mam bardzo wysokie i dlatego też chce się związać z profesjonalną firmą, bo nie stać mnie na badziewie. Współpracowałam z różnymi dostawcami, w DAKO na razie zamawiałam próbnie i nie było żadnych problemów. Ale zanim podpiszę umowę na lata oczekuję opinii. Pa.
Na temat konkurencji się nie wypowiadam bo to według minie żle swiadczy o osobie, każdy ma swoje zdanie moge tylko powiedziec, że firma jest O.K
Firma w której pracuję nazywa sę ANPOL jesteśmy z woj. świętokrzyskiego. Produkujemy okna od 4 lat ja sam pracuje w oknach od 1997r. Co do terminów 14dni, ceny
Softline 213 kolor tylko biały
034/035-475 + VAT
036/037-545 +VAT
Perfectline kolor biały
034/035-520 +VAT
036/037-590 +VAT
Veka+Winkhaus
Dostawy do biura klienta
Firma w której pracuję nazywa sę ANPOL jesteśmy z woj. świętokrzyskiego. Produkujemy okna od 4 lat ja sam pracuje w oknach od 1997r. Co do terminów 14dni, ceny
Softline 213 kolor tylko biały
034/035-475 + VAT
036/037-545 +VAT
Perfectline kolor biały
034/035-520 +VAT
036/037-590 +VAT
Veka+Winkhaus
Dostawy do biura klienta
sorrki artur1 ale nie moglem odpuscic sobie zabawy 
Droga kasiu!
Polecam okna REHAU+ROTO NT serbrne
WSZYSTKIE RODZAJE 3, 4, 5, komorowe.
3 wygladajace jk 5
Zlicowane, polzlicowane, pelna gama uszczelek o roznych kolorach, roznego rodzaju listwy przyszybowe: polokragle, okragle
PODSTAWOWA CENKA
034-z pelnym wypasem bo mamy wiecej w standardzie niz poza nim
to koszt 470pln --do tego nie jest to zaden "soft" tylko norma niemiecka!
Za ktora przemawiaja te marne wypociny, ktore kiedys sklecilem na jakims forum:
Na rynku Europejskim funkcjonuja 2 normy mowiace o grubosci scianek zewnetrznych w profilach pvc. Norma "euro" zaklada wystepowanie grubosci sciany zewnetrznej profilu=2,7mm
norma "niemiecka" temat scian zewnetrznych w profilach pvc wyznaczylo sobie na 3mm. Wiekszosc spotykanych na rynku polskim sytsemow opiera konstrukcje swych profili na normie euro. W grupie tej znajduja sie wspomniane systemy aluplast, Kbe, Roplasto, VEKA. Profile w systemie rehau wytwarzane sa wg normy niemieckiej. Jak wynika z powyzszej prezentacji norm, wszystkie okna produkowane na profilach opartych na normie niemieckiej sa sztywniejsze i trwalsze.
System Rehau jako jeden z nielicznych posiada tak bogata rozkladowke profili z ktorych mozna zbudowac najprostrze okno piwniczne okno do salonu skaczywszy na konstrukcjach ogordow zimowych.
W zwiazku z wystepowaniem tak bogatej gamy profili, system rehau proponuje wiele ich wymiarow. Od 64mm-74mm.
Na potwierdzenie solidnosci koncernu Rehau warto powiedziec
o istnieniu systemu 3 komorowego, ale o szerokosci 70mm.
http://www.okna.org.pl/forum/viewtopic. ... 314ad9ba79
Nasza firma istnieje od 1989 roku, zapraszam do odwiedzenia naszej siedziby w Solcu Kujawskim.
A tu taki bajerek reklamowy:
Pozdrawiam serdecznie wszystkich:D
Droga kasiu!
Polecam okna REHAU+ROTO NT serbrne
WSZYSTKIE RODZAJE 3, 4, 5, komorowe.
3 wygladajace jk 5
Zlicowane, polzlicowane, pelna gama uszczelek o roznych kolorach, roznego rodzaju listwy przyszybowe: polokragle, okragle
PODSTAWOWA CENKA
034-z pelnym wypasem bo mamy wiecej w standardzie niz poza nim
to koszt 470pln --do tego nie jest to zaden "soft" tylko norma niemiecka!
Za ktora przemawiaja te marne wypociny, ktore kiedys sklecilem na jakims forum:
Na rynku Europejskim funkcjonuja 2 normy mowiace o grubosci scianek zewnetrznych w profilach pvc. Norma "euro" zaklada wystepowanie grubosci sciany zewnetrznej profilu=2,7mm
norma "niemiecka" temat scian zewnetrznych w profilach pvc wyznaczylo sobie na 3mm. Wiekszosc spotykanych na rynku polskim sytsemow opiera konstrukcje swych profili na normie euro. W grupie tej znajduja sie wspomniane systemy aluplast, Kbe, Roplasto, VEKA. Profile w systemie rehau wytwarzane sa wg normy niemieckiej. Jak wynika z powyzszej prezentacji norm, wszystkie okna produkowane na profilach opartych na normie niemieckiej sa sztywniejsze i trwalsze.
System Rehau jako jeden z nielicznych posiada tak bogata rozkladowke profili z ktorych mozna zbudowac najprostrze okno piwniczne okno do salonu skaczywszy na konstrukcjach ogordow zimowych.
W zwiazku z wystepowaniem tak bogatej gamy profili, system rehau proponuje wiele ich wymiarow. Od 64mm-74mm.
Na potwierdzenie solidnosci koncernu Rehau warto powiedziec
o istnieniu systemu 3 komorowego, ale o szerokosci 70mm.
http://www.okna.org.pl/forum/viewtopic. ... 314ad9ba79
Nasza firma istnieje od 1989 roku, zapraszam do odwiedzenia naszej siedziby w Solcu Kujawskim.
A tu taki bajerek reklamowy:
Volltur pisze:www.sozal.com.pl
470 PLN
Za REHAU+ROTO NT
3,4,5 komorowe
SPRAWDZ JAKOSC PRODUKCJE I INNE CENY..
Zapraszam do wspolpracy dealerow!
szczegolnie -wielkopolskie, kujawsko-pomorskie, dolny slask, oraz mazowieckie..
Firma nalezy do elitarnego grona zalozycieli "Zwiazku Producentow, Dostawcow i Dystrybutorow"
W 2001 roku firma zostala nagrodzona na targach -"Jesien Budowlana Pomorza i Kujaw 2001" glowna nagroda Grand Prix za nowe okna systemu REHAU
Pozdrawiam serdecznie wszystkich:D
Ostatnio zmieniony czw sie 12, 2004 1:10 pm przez Volltur, łącznie zmieniany 1 raz.
Volltur pisze:Zapomnialem dodac ze dajemy tez takie bajerki jak reklama czy logo takie jak na zdjeciu!
Posiadamy wszelakie atesty normy aproBATY itp..
SOŻAL wraz z REHAU organizuje szkolenia z techniki sprzedazy, szkolenia produktowe ,szkolenia z zakresu prawidlowych technik montazu, szkolenia te odbywaja sie w Poznaniu i Solcu Kujawskim.
Przykro mi iz taki ZNAWCA okien, nie dokladnie czyta moje informacje, podane informacje 64mm, 76mm odnosily sie do wysokosci ramy w systemie rehau, widac drogi ZNAWCO ze daleko Tobie do wiedzy na temat technologi w systemie REHAU. Czy moze znasz systemy w, ktorych 3komorowka wystepuje na bazie 70mm? Proponuje wnikliwiej czytac informacje a swa niewiedza nie ma sie czym chwalic, pozdrawiam.ZNAWCA pisze:volltur. Śmiem wątpić, żebyśkiedykolwiek widział prwadziwy, produkowany w Niemczech Rehau. Jak możesz to podaj konkretnie nr systemu, żekomo niemieckiego. Po drugie porofi 3k o gruności 64mm?????. No i cena sama świadczy o tym, że to niemiec znad wisły.
pozdrawiam wszystkich.
Re: dealerzy DAKO odezwijcie się
To czwarta firma w mojej karierze. Z Dako współracuję od prawie trzech lat i wreszcie wszystko to, co obiecuję klientom, ma pokrycie w rzeczywistości. Tak więc, jeżeli cenisz własną reputację i zależy Ci na zadowoloniu klientów, gorąco polecam.Kaśka pisze:zamierzam współpracować z Dako. Co myślicie o tej firmie? Póki co widze same plusy.
P.S. Co sprzedajesz teraz ?
No, to jesteś stracona dla innych producentów
Może spotkamy się na następnym firmowym wyjeździe (w tym roku byliśmy w Egipcie)
Zresztą sama zobacz:
http://www.dako.com.pl/pages/opis.php?do=6
Może spotkamy się na następnym firmowym wyjeździe (w tym roku byliśmy w Egipcie)
Zresztą sama zobacz:
http://www.dako.com.pl/pages/opis.php?do=6
czyżby kolejna krypto-reklama?
...ale do dako nic nie mam mieszkam kilkadziesiąt kilometrów od ich siedziby i dużo wiem o tej firmie
Re: ?
jeżeli mieszkasz blisko dako i dużo wiesz to uchyl rąbka tajemnicy. ja mam dość daleko i w Biczycach byłam tylko dwa razy.bzinks pisze:...ale do dako nic nie mam mieszkam kilkadziesiąt kilometrów od ich siedziby i dużo wiem o tej firmie