Oknoplast Rąbień???

perfect
Czytelnik
Czytelnik

Oknoplast Rąbień???

Post autor: perfect »

Co sądzicie o firmie Oknoplast Rąbień?

oknoAD

greg
Czytelnik
Czytelnik

Post autor: greg »

Co sądzę o firmie Oknoplast Rąbień? Nie chcę się wypowiadać na temat jakości ich wyrobów, ale na miejscu szanownych Panów Prezesów zwolniłbym speców od marketingu i reklamy, o ile takowi istnieją...

Polecam wywiad z 2 września opublikowany na Oknonecie z prezesami OKnoplast Rąbień

http://www.oknonet.pl/news/470/470.php

a później zapraszam do lektury wywiadu z prezesem OKNOPLAST-Kraków Adamem Plackiem z Kalejdoskopu Budowlanego z marca tego roku - wywiad umieszczony jest a aktualnościach, w dziale prasa

http://www.oknoplast.com.pl/index.php

Łudząco podobne wypowiedzi, nieprawdaż? NIe wiem czy cieszyć się, że prezesi z Rąbienia mają prawie identyczne zdanie z prezesem Oknoplastu z Krakowa, czy raczej czuć zażenowanie, że można coś takiego wypuścić, nawet nie zmieniając czasami szyku zdania...
MANIEK
Ekspert
Ekspert

Post autor: MANIEK »

Na innym forum, też ktoś pomylił te dwie jakże różne firmy
Gość!
Czytelnik
Czytelnik

Post autor: Gość! »

Przeczytałem te dwa linki. Stwierdzam,żę właściciele oknoplastu rąbień sięgnęli dna.Prościuchy.
ronald
Małomówny
Małomówny

Post autor: ronald »

a co znikają? :oops:
MANIEK
Ekspert
Ekspert

ronald pisze:a co znikają? :oops:
Kto znika? :oops:

astef
Małomówny
Małomówny

Post autor: astef »

Warto poczytać.
perfect
Czytelnik
Czytelnik

Post autor: perfect »

Co mam poczytać powiedz?
wiarygodny
Czytelnik
Czytelnik

Post autor: wiarygodny »

Artykuły to czysty zbieg okoliczności jeżeli rzeczywiście można je porównać do siebie.Poza tym to super fabryka. Okna w 7 dni, cena sprawdz sam ale cię zaskoczy oczywiście pozytywnie. A o jakość możesz być pewny. Nawet w tym ciężkim dla wszystkich okresie oni dają sobie świetnie radę. Przeciwieństwo dobroplastu gdzie na okna co po niektórzy dealerzy czekają już miesiąc.
astef
Małomówny
Małomówny

Panie Wiarygodny. Przepisywanie całych zdań, takie same pytani, identyczny układ artukułu nazywa Pan zbiegiem okiliczności. Oczywiście, że jest Pan wiarygodny mając taką opinię.
astef
Małomówny
Małomówny

A poza tym to super fabryka.
MANIEK
Ekspert
Ekspert

O co chodzi? gdzie super fabryka? Kto znika?Jaki Oknoplast?Ktoś się pogubił? :shock: :shock: :shock:
astef
Małomówny
Małomówny

Maniek! Chodzi o plagiat. Oknoplast Rąbień rąbnął tekst Oknoplastu z Krakowa. A to czego nie rąbnął to zrąbał - nieliczne własne fragmenty pokazują jak super to fabryka. Linki do obydwu tekstów znajdziesz w drugim poście KPW.
MANIEK
Ekspert
Ekspert

Nie jest nowoscią, że marna konkurencja podpina się pod znane marki. A o to chodzi, że klient ma być do końca przekonany, że to ta sama firma.
greg
Czytelnik
Czytelnik

Zbieg okoliczności?? Panie Wiarygodny... nie ośmieszałbyś się czlowieku... Jeżeli nazywasz to zbiegiem okoliczności, to mocno się zacząłem zastanawiac nad jakością ich produktów, skoro piszesz także, że to super fabryka. :lol:
MANIEK
Ekspert
Ekspert

Każdy orze jak może :D 8) 8) :wink:
eco13
Czytelnik
Czytelnik

Ale wpadka.

Post autor: eco13 »

Przeczytałem oba teksty z drugiego linku. Część wywiadu Oknoplastu Rąbień ewidętnie zerżnięta z tekstu Oknoplastu Kraków. Prezes z Rąbienia podpisał się pod twierdzeniem, że sam nie potrafi wymyślić nic, co by się nadawało do przeczytania w prasie.
Ze wstydu Panie Prezesie wypadało by się zapaść pod posadzkę hali produkcyjnej w tej Pana nieszczęsnej firmie.
INTERESUJACY
Czytelnik
Czytelnik

Post autor: INTERESUJACY »

POWIEM WAM CHŁOPAKI JEDNO. NIKT W TYM CHOLERNYM KRAJU WAS TAK NIE OBSŁUŻY JAK RĄBIEŃ. TA FABRYKA DAJE SOBIE NAPRAWDĘ RADĘ. I CO NAJWAŻNIEJSZE MOŻNA JĄ NAZWAĆ FABRYKĄ W PRZECIWIEŃSTWIE DO INNYCH DARMOZJADÓW. POZDRAWIAM I DUŻO POMIARÓW ŻYCZĘ.
greg
Czytelnik
Czytelnik

Niestety można pokusić się o nazwanie darmozjadem również tego, co korzysta z czyjegoś dorobku, tak jak ma to miejsce w przypadku tych dwóch wywiadów... :cry:
MANIEK
Ekspert
Ekspert

Można powiedzieć, że Oknoplast-Rabień, rąbie wszystko :D
wiarygodny
Czytelnik
Czytelnik

Post autor: wiarygodny »

Byłeś tam kiedyś? Sam nie wiesz co mówisz.A może okien ci nie chcą dać bo zalegasz z płatnościami!!!!!!!!! Tak Tak nie ma kasy nie ma towaru.
greg
Czytelnik
Czytelnik

He, he, mam nieodparte wrażenie, że Pan Wiarygodny i Pan Interesujący to te same osoby :P
A może to ta sama osoba, co pisała wypowiedź dla Prezesa Oknoplastu Rąbień?? :twisted:
Al Capone
Małomówny
Małomówny

Post autor: Al Capone »

Wiarygodny, tam nie trzeba być, wystarczy zę zrąbali wypowiedź.To świadczy o nich czy o was :lol:
MANIEK
Ekspert
Ekspert

wiarygodny pisze:Byłeś tam kiedyś? Sam nie wiesz co mówisz.A może okien ci nie chcą dać bo zalegasz z płatnościami!!!!!!!!! Tak Tak nie ma kasy nie ma towaru.
. Nikt nie mówi, że macie problemy z produkcją, reklamacjami (chociaż jedna reklamacja jest opisana na forum Muratora), z dostawcami, czy ze sprzedażą, napewno dobrze sobie radzicie z tym wszystkim, piszemy natomiast o plagiacie jakim jest przepisanie wywiadu z prezesem innej firmy. Dobrze, że ktoś nie walnął się i nie podpisał tego artykułu nazwą firmy O-K :D
INTERESUJACY
Czytelnik
Czytelnik

Post autor: INTERESUJACY »

:twisted: :twisted: :twisted: O TYCH REKLAMACJACH NIC NIE SŁYSZAŁEM. JAKI MURATOR???? ALE WIEM, ZE NAWET JAK SĄ TO ROZPATRYWANE SĄ NATYCHMIASTOWO. W PRZECIWIEŃSTWIE DO NP. DOBROPLASTU. A MAM TAM KONTAKTY I WIELU CZEKA TAM MIESIĄC NA OKNA O RAKLAMACJACH NIE WSPOMNĘ. NA DZIEŃ DZISIEJSZY ZGADZAM SIE Z PANEM PANIE WIARYGODNY. I POZDRAWIAM. :twisted: :twisted: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
ODPOWIEDZ