gdzie w Warszawie kupię okna?
gdzie w Warszawie kupię okna?
Witam,
potrzebuję wymienić okna w mieszkaniu na PCV. Jako że w mieszkaniu jest *koszmarnie* słaba wentylacja (i to tylko grawitacyjna), szukam okien z nawiewnikami a nie z mikrowentylacją. I tu jest ściana nie do przejścia - ogłoszeń jest bez liku, ale telefony do wszystkich tych firm ujawniają, że mam wybór między mikrowentylacją, mikrowentylacją a... mikrowentylacją!
Gdzie w Warszawie znajdę firmę, która ma w ofercie okna z nawiewnikami?
dziękuję za podpowiedzi, pozdrawiam
w.
potrzebuję wymienić okna w mieszkaniu na PCV. Jako że w mieszkaniu jest *koszmarnie* słaba wentylacja (i to tylko grawitacyjna), szukam okien z nawiewnikami a nie z mikrowentylacją. I tu jest ściana nie do przejścia - ogłoszeń jest bez liku, ale telefony do wszystkich tych firm ujawniają, że mam wybór między mikrowentylacją, mikrowentylacją a... mikrowentylacją!
Gdzie w Warszawie znajdę firmę, która ma w ofercie okna z nawiewnikami?
dziękuję za podpowiedzi, pozdrawiam
w.
GDZIE W WARSZAWIE KUPIĘ OKNA
Zadzwoń 605-689-772
Cztery systemy okien, nawiewniki do wyboru, mechaniczne lub automatyczne.
Cztery systemy okien, nawiewniki do wyboru, mechaniczne lub automatyczne.
-
jerrywielo
- Czytelnik

Ursynów.jerrywielo pisze:podaj rejon W-wy to będę wiedział kogo najbliżej polecić. Jak zwykle MANIEK-AMATOR najmądrzejszy we wsi najwięcej ma do powiedzenia w temacie, w którym jest zielonkawy
A co do postu Mańka - zdaję sobie sprawę, że za dopłatą, ale sporo firm nie chce ich montować nawet za dopłatą. Nie wiem dlaczego :>
Obecnie realizuję zamówienie na wymianę okien wraz z nawiewnikami mechanicznymi w systemie Deceunick w budynku komunalnym. Taki zestaw życzy sobie inwestor. Również do wyboru dla klienta: Rehau, Roplasto, Plastmo - trzy - cztero- pięciokomorowy. Nawiewniki w cenie od 60 zł.
Prześlij specyfikację na [email protected], prześlę wycenę lub zadzwoń: 605-689-772, tel/fax:665-99-99
Prześlij specyfikację na [email protected], prześlę wycenę lub zadzwoń: 605-689-772, tel/fax:665-99-99
Witam
Zapraszam Centrum Budowlanego na Kłobucką 8 paw. 53 lub 97. Firma Euro - Okmar, producent okien z profili Gealan 3 i 4 komorowych wyposażonych w okucia Winkhaus. Jeżeli chodzi o wentylację to współpracujemy z firmą Aereco, producentem nawiewników. Jeżeli mamy wątpliwości w zastosowaniu odpowiedniego modelu nawiewnika konsultujemy to z nimi. Chętnie też spotkam się u klienta (mieszkam na Ursynowie) i sam coś doradzę. Kontakt tel. kom. 0505 208 570 lub biuro 607 98 97.
Zapraszam Centrum Budowlanego na Kłobucką 8 paw. 53 lub 97. Firma Euro - Okmar, producent okien z profili Gealan 3 i 4 komorowych wyposażonych w okucia Winkhaus. Jeżeli chodzi o wentylację to współpracujemy z firmą Aereco, producentem nawiewników. Jeżeli mamy wątpliwości w zastosowaniu odpowiedniego modelu nawiewnika konsultujemy to z nimi. Chętnie też spotkam się u klienta (mieszkam na Ursynowie) i sam coś doradzę. Kontakt tel. kom. 0505 208 570 lub biuro 607 98 97.
Warszawa – Ul. Resorowa 4 (Równoległa do Sobieskiego) Bezołowiowe okna w Systemie Plustec, z możliwością zamontowanie nawiewników różnego rodzaju.
Niechęć do sprzedaży okien z nawiewnikami może się brać stąd, że zimne powietrze dostając się do wnętrza ochładza ścianę bezpośrednia nad nim, co może powodować skraplanie się wilgoci. Widziałem takie przypadki i pojawiającą się w wyniku tego zjawiska pleśń. Oczywiście niewystępuje to zawsze.
Pozdrawiam
Niechęć do sprzedaży okien z nawiewnikami może się brać stąd, że zimne powietrze dostając się do wnętrza ochładza ścianę bezpośrednia nad nim, co może powodować skraplanie się wilgoci. Widziałem takie przypadki i pojawiającą się w wyniku tego zjawiska pleśń. Oczywiście niewystępuje to zawsze.
Pozdrawiam
Pozdrawiam: Marko