Giecie profili
Giecie profili
Mialem przyjemnosc z korzystania z uslug firmy Łuk Serwis zakończyło się to porażką, więc nie polecam nikomu tej firmy.
Dziadostwo i jeszcze reklamują się na oknonecie. Powini reklamowac się jako firma która umie spieprzyć łuki.
pozdrawiam
Dziadostwo i jeszcze reklamują się na oknonecie. Powini reklamowac się jako firma która umie spieprzyć łuki.
pozdrawiam
Re: Giecie profili
mariusz$ pisze:Mialem przyjemnosc z korzystania z uslug firmy Łuk Serwis zakończyło się to porażką, więc nie polecam nikomu tej firmy.
pozdrawiam
A Ty Mariuszku nigdy nic nie spieprzyłeś.................................................
poza tym postem.
"Polska leży w Europie Centralnej, a nie na peryferiach cywilizacji, jak np. Ameryka"
Re: Giecie profili
DAREK13DAREK 13 pisze:mariusz$ pisze:Mialem przyjemnosc z korzystania z uslug firmy Łuk Serwis zakończyło się to porażką, więc nie polecam nikomu tej firmy.
pozdrawiam
A Ty Mariuszku nigdy nic nie spieprzyłeś.................................................
poza tym postem.
Zaczynasz być upierdliwy i czepiasz sie o wszystko - to nie ladnie ( broń pozostaw w szatni)
Na marginesie chciałem ci przypomniec ze 7 miesięcy temu zamówiłes u mnie okno i do tej pory nie odebrałeś - to sie dopiero nazywa spieprzenie sprawy
I kto tu wedlug ciebie jest śępem???????????
Niech boska opatrzność broni wszystkich producentów przed nieuczciwymi dilerami
PS .
MARIUSZ$ - Zapraszam do giecia profili u mnie.
Do Pana Krzysztofa, z Alucich, tego od drewnianej praski......
Wszystkim dostawcą płacę gotówką, ..........
to jedno okno na próbę od cie też zapłaciłem gotowizną, więc markuj co piszesz, po za tytm nic do ciebie nie mam. Po prostu nerwy mi puściły jak piszesz że w swoim, trochę większym garażu, składasz wypieszczone okna.
Dałeś d.... stary...............młokosie
Kazdy może podjechać i stwierdzić że to faktycznie garaż.
Pozdrawiam i radzę odpi****się n9ie ma sz szans w rankingu jakość, w jakimś innym (czytaj, nie gorszym, co najmniej równorzędnym jesteś mistrzem) może odniesieś sukces.
Wszystkim dostawcą płacę gotówką, ..........
to jedno okno na próbę od cie też zapłaciłem gotowizną, więc markuj co piszesz, po za tytm nic do ciebie nie mam. Po prostu nerwy mi puściły jak piszesz że w swoim, trochę większym garażu, składasz wypieszczone okna.
Dałeś d.... stary...............młokosie
Kazdy może podjechać i stwierdzić że to faktycznie garaż.
Pozdrawiam i radzę odpi****się n9ie ma sz szans w rankingu jakość, w jakimś innym (czytaj, nie gorszym, co najmniej równorzędnym jesteś mistrzem) może odniesieś sukces.
DAREK 13 pisze:Pistolety czy noże za tego pajaca, mój tel na PW.mariusz$ pisze:A ty co jesteś ich wielbicielem to masz dobry gust ........pajacu
pozdrawiam n polecam rękawice......pozwalają wychować potomstwo, ale twój wybór.
Tak naprawdę nie znam ich, o tej firmie pierwszy raz dowiedziałem się na forum.
Twoja wypowiedź sprowokowała moją odpowiedź, i wszystko.
Bez zagłebiania się w temat.
"Polska leży w Europie Centralnej, a nie na peryferiach cywilizacji, jak np. Ameryka"
Do Darek13[
Cytat:
"Wszystkim dostawcą płacę gotówką, ..........
to jedno okno na próbę od cie też zapłaciłem gotowizną, więc markuj co piszesz, po za tytm nic do ciebie nie mam.
Dałeś d.... stary...............młokosie"
Koniec cytatu
Moja odpowiedź:
Szanowny panie Darku W....... nie jestem zwolennikiem zalatwiania prywatnych spraw na forum wiec to co tu teraz napisze nie powinno sie tu znaleźć, ponieważ forum ma pomagac naszej branzy a nie jej szkodzić.
Jednak chcialem uprzejmie Panu przypomnieć , ze jest Pan w błędzie, poniewaz zamówione przez Pana okienko dnia 19 marca br. nie zostalo odebrane do tej pory ( i niech juz tak zoztanie - moja strata ) wiec nie ma mowy o zadnej jak Pan to ujął "gotowiznie" czyli jak mniemam gotówce.
To tyle tyułem wyjaśnień - temat powyższy uznaje za zakończony i kropka.
Ps. Kto jest najwiekszym pasozytem dla producenta okien??? - nieuczciwy diler ( to oczywiście nie o Panu Panie Darku W.. )
Pozostaje z wyrazami Głebokiego Szacunku i zycze jak najwiekszej "sprzedaży" na wiosne 2005 - sobie i Panu Panie Darku W. równiez .
Cytat:
"Wszystkim dostawcą płacę gotówką, ..........
to jedno okno na próbę od cie też zapłaciłem gotowizną, więc markuj co piszesz, po za tytm nic do ciebie nie mam.
Dałeś d.... stary...............młokosie"
Koniec cytatu
Moja odpowiedź:
Szanowny panie Darku W....... nie jestem zwolennikiem zalatwiania prywatnych spraw na forum wiec to co tu teraz napisze nie powinno sie tu znaleźć, ponieważ forum ma pomagac naszej branzy a nie jej szkodzić.
Jednak chcialem uprzejmie Panu przypomnieć , ze jest Pan w błędzie, poniewaz zamówione przez Pana okienko dnia 19 marca br. nie zostalo odebrane do tej pory ( i niech juz tak zoztanie - moja strata ) wiec nie ma mowy o zadnej jak Pan to ujął "gotowiznie" czyli jak mniemam gotówce.
To tyle tyułem wyjaśnień - temat powyższy uznaje za zakończony i kropka.
Ps. Kto jest najwiekszym pasozytem dla producenta okien??? - nieuczciwy diler ( to oczywiście nie o Panu Panie Darku W.. )
Pozostaje z wyrazami Głebokiego Szacunku i zycze jak najwiekszej "sprzedaży" na wiosne 2005 - sobie i Panu Panie Darku W. równiez .
A Pan nie zapłacił mi za dzialkę na marsie................
Żeby zgłaszać roszczenia musi być po temu podstawa. A jeśli nie jest się pewnym do kogo się pije to lepiej się powstrzymać. Nie zamawiałem u Pana okna 19 marca. Zamówiłem w Pana firemce tylko raz i tylko jedno okno, rozliczyłem się gotowizną tak jak wszędzie.
Żeby zgłaszać roszczenia musi być po temu podstawa. A jeśli nie jest się pewnym do kogo się pije to lepiej się powstrzymać. Nie zamawiałem u Pana okna 19 marca. Zamówiłem w Pana firemce tylko raz i tylko jedno okno, rozliczyłem się gotowizną tak jak wszędzie.
chyba łatwo was pogodzićDAREK 13 pisze:A Pan nie zapłacił mi za dzialkę na marsie................
jeżeli zamówienie było na jedno okno to powinien być papier na jedno okno, jeżeli zamówienie było na dwa okna to powinny być zamówienie/a na dwa okna.
jeżeli ktoś zamawiał działkę na marsie ... to też jest na to glejt
chyba że ktoś przyjmuje zamówienia "na gębę", ale tu już chyba nikt nie dojdzie prawdy
Wesołych Świąt