SCHUCO,VEKA,THYSSEN...
SCHUCO,VEKA,THYSSEN...
Witam wszystkich oknoznawców. Proszę o poradę.Co wybrać?
SCHUCO+WIKHAUS - JEZIERSKI
VEKA+ROTO - VETREX
THYSSEN+ROTO - BUDVAR
VEKA+WIKHAUS - DAKO,
mieszkanko w bloku płytowcu, po wstępnym rozeznaniu rynku lokalnego myślę że ci 4-ej sprzedawcy wchodzą w grę.
Zdaję sobie sprawę że ilu producentów i dostawców tyle opinii, jednak zaryzykuję i proszę o rzetelną odpowiedź. Tak szczerze to chyba już za dużo się naczytałem i zrobił mi się mętlik w głowie, ale każdy poscik wezmę pod uwagę.Wszyscy sprzedawcy cenowo zbliżeni. Pozdrawiam.Jacek.
SCHUCO+WIKHAUS - JEZIERSKI
VEKA+ROTO - VETREX
THYSSEN+ROTO - BUDVAR
VEKA+WIKHAUS - DAKO,
mieszkanko w bloku płytowcu, po wstępnym rozeznaniu rynku lokalnego myślę że ci 4-ej sprzedawcy wchodzą w grę.
Zdaję sobie sprawę że ilu producentów i dostawców tyle opinii, jednak zaryzykuję i proszę o rzetelną odpowiedź. Tak szczerze to chyba już za dużo się naczytałem i zrobił mi się mętlik w głowie, ale każdy poscik wezmę pod uwagę.Wszyscy sprzedawcy cenowo zbliżeni. Pozdrawiam.Jacek.
-
zoni-system
- Czytelnik

Co wybrać...........
Większej róznicy między tymi propozycjami nie ma. Myślę ,że można jeszcze wziąć pod uwagę Aluplast z okuciami Siegeni. Dobre okna ,rozsądna cena,profesjonalny montaż.Co trzecie okno w Polsce to okno w systemie Aluplast.!0 lat gwarancji fabrycznej oraz pełny serwis.
[email protected]
[email protected]
Okna PCV i drewniane,dobra jakość,profesjonalny montaż,rozsądna cena.Na PCV 10 lat gwarancji.Moi klienci zostaja moimi przyjaciółmi.
Re: Co wybrać...........
TO JEST REKLAMA 0 LAT GWARANCJIzoni-system pisze:Większej róznicy między tymi propozycjami nie ma. Myślę ,że można jeszcze wziąć pod uwagę Aluplast z okuciami Siegeni. Dobre okna ,rozsądna cena,profesjonalny montaż.Co trzecie okno w Polsce to okno w systemie Aluplast.!0 lat gwarancji fabrycznej oraz pełny serwis.
[email protected]