Vetrex

qwert
Czytelnik
Czytelnik

Vetrex

Post autor: qwert »

Na stronie Vetrexu w linku "O firmie" czytam, że "dysponują unikalnym na skalę kraju potencjałem intelektualnym". Czy ktoś wie czym ten potencjał się przejawia?

oknoAD

maxio
Ekspert
Ekspert

Post autor: maxio »

Ale nie napisaly czy w góre czy w dół :) ...
Może to Zakład Pracy Chronionej i zatrudnia inwalidów umysłowych :D...
Maxio
komarko1
Profesjonalista
Profesjonalista

Post autor: komarko1 »

dysponują unikalnym na skalę kraju potencjałem intelektualnym - polega to na "puszczaniu "sygnałów przez kierowców że jadą (oczywiście oddzwaniasz i na SWÓJ koszt gadasz z kierowcą - pisałem już o tym w jednej z wypowiedzi. Ponadto po wysłąniu zamówienia domyślasz się czy doszło (brak potwierdzeń przyjęcia na produkcję) Dalej o vetrexie będzie jak zakończę sprawy reklamacyjne....Na razie cicho sza bo jeszcze zdarza mi ise od nich coś brać :)
Jakub Durczak
Małomówny
Małomówny

Post autor: Jakub Durczak »

Czyż nie każda firma ma wykwalikowaną kadre..?(hi,hi...) Ja pracowałem w kilku takich firmach i ta cud kadra to w 99% przypadkowi ludzie z ulicy lub rodzina....no...to faktycznie są fachowcy... W firmie ABAKUS to może z 5 ludzi, reszta nie ma pojęcia co sama robi....
astone
Czytelnik
Czytelnik

Post autor: astone »

A ja słyszałem od przedstawiciela, że można sprawdzać status zamówienia na www, więc kto kłamie?
astone
zuczek
Czytelnik
Czytelnik

Post autor: zuczek »

z firma mialem do czynienia ale krotko i to dla tego ze ta super kadra nawet nie kwapila sie zeby podjechac do mnie jako do pkt.sprzedazy w duzym miescie, juz nie powiem ze prosilem o jakies materialy reklamowe i nic to samo z potw.zlc duza lipa nio ale dalej sobie sprzedaja i to z niezlymi chyba wynikami.
pozdrawiam i prosze załoge (przedstawicieli) pracujcie nad soba i firma
Ostatnio zmieniony wt sie 30, 2005 12:07 am przez zuczek, łącznie zmieniany 1 raz.

ghost
Czytelnik
Czytelnik

Post autor: ghost »

Nie zawracajcie sobie głowy ta firmą, zero odwiedzin przedstawicieli, zmiany cen z dnia na dzień,zmiany zasad i terminów płatnosci (kierowca stoi pod bramą i dowiaduje się, ze nie wydadza okien bio jutro mija termin poprzedniej faktury i chcą zobaczyc czy jestesmy wypłacalni),1 reklamacja na 3 załatwiona w terminie, a co 3 nigdy. Wczesniej, czy później przyslą wam jakies kwity do podpisania no będziecie sie włóczyc po sądach. Dla zwolenników mocnych wrazeń.
Gość!
Czytelnik
Czytelnik

Post autor: Gość! »

Ale Cena Czyni Cuda! :wink:
ODPOWIEDZ