Kto pomoże jestem nowy.

Krzysztof Korpowski
Czytelnik
Czytelnik

Kto pomoże jestem nowy.

Post autor: Krzysztof Korpowski »

Bardzo proszę o pomoc . Bardzo chciałbym poszerzyć swoją oferte o sprzedaż i montaż okien PCV. Z jaką firmą nawiązać współprace i dlaczego ,doradźcie gdzie jest tanio i dobrze! Z kim warto a z kim nie ,co się sprzedaje obecnie na rynku ,doradźcie konkretną firmę. Jestem z Włocławka więc jeżeli nie jestem dls Ciebie konkurencją doradż świerzakowi! emaili :[email protected] . Z góry dla wszystkich pomocnych i uczciwych ,wielkie dzięki.
Krzysiek

oknoAD

komarko1
Profesjonalista
Profesjonalista

Post autor: komarko1 »

bez urazy stary - wiedza kosztuje :)
Krzysztof Korpowski
Czytelnik
Czytelnik

Po co piszesz jak nie chcesz pomóc!

Ja nie proszę tych którzy nie chcą pomóc,tylko tych z ludzkimi cechami!A Ty po co piszesz jak nie chcesz pomóc!!!!
Krzysiek
p.w. krispol
Czytelnik
Czytelnik
Kontakt:

Post autor: p.w. krispol »

Jeśli zależy Ci na jakości
to są namiary dla Ciebie:

Profiloplast Wilkowice
065 / 534-91-00
(krótkie terminy niezależne od obłożenia produkcją:
4 dni - typówka
8 dni roboczych - nietypówka,
bezpłatny transport raz w tygodniu,
profil VEKA, okucie WinkHaus, szyby Glaspol.

Pozdrawiam, Zbyszek
www.pwkrispol.pl
A Ciebie co z naszej oferty najbardziej interesuje?
p.w. krispol
Czytelnik
Czytelnik
Kontakt:

Post autor: p.w. krispol »

Ferrum Inowrocław
052 / 355-12-78
terminy do negocjacji,
profil Aluplast, okucie WinkHaus
www.pwkrispol.pl
A Ciebie co z naszej oferty najbardziej interesuje?
Tadeusz
Małomówny
Małomówny

Re: Po co piszesz jak nie chcesz pomóc!

Post autor: Tadeusz »

Krzysztof Korpowski pisze:Ja nie proszę tych którzy nie chcą pomóc,tylko tych z ludzkimi cechami!A Ty po co piszesz jak nie chcesz p
omóc!!!!

Krzysztof ja nie jestem z konkurencji ale mam wrażenie ze chcesz wie3dzę za darmo Komarko i inni dochodzili do niej latami a ty cdhciałbyś znależć takich co by ci ja podali na tacy i zebyś nie popełniał ich błedów to cdi się nie uda. Dlatego nie dziwie sie ze dali ci taką odpowiedz. Ryzyko zawsze będzie.Ty szukasz wilka z "ludzkimi cechami" takie coś jest dodatkiem do bajek .Czasy idealistów się skończyły - mamy kapitalizm.
Tadeusz

Krzysztof Korpowski
Czytelnik
Czytelnik

odp

Wiem że nie ma lekko i każdy się uczy na swoich błędach.Tylko po co mam sprzedawać tandete i tym samym wspomagać jakąś kiepską firme która wciska ludziom kit.Ja sprzedawać okna chcę i będę !!!Nie pytam o fachowe tajniki,tylko o polecenie dobrego ,uczciwego ,niedrogiego producenta.Każdy kiedyś zaczynał i wiadomo że jak ktoś poda ręke to napewno jest łatwiej.
Widze że bez flachy (czytaj skrzynki)się za dużo nie dowiem.
Dzięki tym którzy podali namiary na producentów.Chyba wypadnie na FERRUM bo i nie daleko i dostałem od nich zaproszenie.
Tym którzy uważają że nie potrzebna jest im krowa ,tylko chodzi o to aby zdechła sąsiadowi TEŻ DZIĘKI !
Krzysiek
komarko1
Profesjonalista
Profesjonalista

wybaczcie moją wsciekłość (nie znajduję innych slów) jeśli ktoś mowi daj adres - nauczyłem sie ze niestety że osoby które dostały super adresy nie cenily tego - . To nie na tym polega to wszystko. Firmę i jej wizerunek buduje sie latami. Jak widzę użalanie się niektórych kolegów że żle sie im dzieje to myśle ze mają powód do zaczęcia poszukiwań od siebie.
A propo dobrych adresów - zgłosił się do ciebie producent którego naprawde cenię (myślę ze jak sam zdobędziesz wiedzę będą bardziej smakowały efekty)
No chyba ze masz firme jak jeden z moich kolegów (?) :sprzedaje okna, televizory,garnki i co się da (czesto nie panuje nad sytuacją i sprzedaje np okno w cenie garnka psujac tym rynek cen)
maxio
Ekspert
Ekspert

Post autor: maxio »

Jak jeszcze ten twój znajomy trwa to też musi sprzedawać garnki w cenie okien :D
Maxio
Jakub Durczak
Małomówny
Małomówny

Post autor: Jakub Durczak »

nikt tu nie napisze jak sie buduje wizerunek dobrej i zaufanej firmy.....do tego trzeba dojść samemu...
józek
Czytelnik
Czytelnik

Post autor: józek »

spróbuj z Budvar Centrum jeżeli jeszcze nie masz nerwicy i wrzodów.:))
polaroid
Czytelnik
Czytelnik

Post autor: polaroid »

polecam EUROKOLOR
wysoka jakość przedewszystkim
łatwo trafić
118913 nazwa eurocolor w Pyskowicach

Pozdrawiam ;)
johny
Czytelnik
Czytelnik

Re: Kto pomoże jestem nowy.

Post autor: johny »

[quote="Krzysztof Korpowski"]Bardzo proszę o pomoc . Bardzo chciałbym poszerzyć swoją oferte o sprzedaż i montaż okien PCV. Z jaką firmą nawiązać współprace i dlaczego ,doradźcie gdzie jest tanio i dobrze! Z kim warto a z kim nie ,co się sprzedaje obecnie na rynku ,doradźcie konkretną firmę. Jestem z Włocławka więc jeżeli nie jestem dls Ciebie konkurencją doradż świerzakowi! emaili :[email protected] . Z góry dla wszystkich pomocnych i uczciwych ,wielkie dzięki.[/quote]

Panie Krzysztofie, czy rzeczywiście uważa Pan, że w Polsce jest firma, która robi tanio i dobrze?? :shock: Niechże się Pan zdecyduje na jedno albo drugie... :wink:
Krzysztof Korpowski
Czytelnik
Czytelnik

odpowiedż

Może i żeczywiście tak nie ma ,że i dobrze i tanio.Z doświadczenia wiem sam żę jak tanio to kicha i tak też zazwyczaj mówie swoim klientom,może troche żle to napisałem .Chodzi o to żeby DOBRZE !!! i w przystępnych cenach.Myślę że wszyscy doskonale sobie zdją sprawe ,klienci też!!! że najtaniej znaczy najgorzej!!!
Pozdrawiam wszaystkich pomocnych!!!
Krzysiek
sadam1
Małomówny
Małomówny

Post autor: sadam1 »

Na początek lepiej brać okna z firmy która oferuje serwis oraz handlowca na każde zawołanie. Ja polecam DRUTEX z Bytowa.Nie są najtańsi i mają pyskatą obsługę w biurze ale zawsze można się przynajmnie dodzwonić do firmy i do handlowca.Ci ostatni z reguły bardzo się nudzą i chętnie służą pomocą.
komarko1
Profesjonalista
Profesjonalista

panie saddam 1 - to nie aby kryptoreklama ?? p. Krzysztof umie czytać i myslę, że z wielu zamieszczanych tu opini wyciągnie wnioski. Jeśli natomiast mamy polecać firmę to sądzę , że zamieszczenie priv postu do p. Krzysztofa jest co najmniej bardziej eleganckie (tak też zrobilem o co prosił mnie p. Krzysztof - czy skorzysta z sugestii - jego decyzja) Natomiast zbyt nataczywa reklama (kryptoreklama) czasami przynosi skutek odwrotny :)
Krzysztof Korpowski
Czytelnik
Czytelnik

okna

Wielkie DZIĘKI każda rada jest na mirę złota.
POZDRAWIAM!!!
Krzysiek
sadam1
Małomówny
Małomówny

Post autor: sadam1 »

Szanowny Panie KOMARKO. Nie mam żadnego interesu w reklamowaniu DRUTEXU i nie było to moim celem.Chciałem tylko poradzić koledze,który dopiero uczy się branży. Jak przeanalizuje Pan moje inne posty przekona się Pan o bezzasadności tego zarzutu. Pozytywną opinię wyraziłem na tym forum o niejednej już firmie. Nie zgadzam się też z Panem,że nie powinienem w tak oficjalny sposób kogokolwiek polecać ,gdyż moim zdaniem właśnie od tego m.in. jest to forum.POZDRAWIAM
szirin
Czytelnik
Czytelnik

Post autor: szirin »

ja jakbym zaczynal w tej branzy to dogadalbym sie np. z Vetrexem na 2 tygodniowa praktyke na hali produkcyjnej co pozwoliloby mi zapewnie w polowie dogonic snobow z tego forum, a potem spokojnie zaczalbym handlowac ich oknami nie stresujac sie reklamacjami (niewiem ile maja reklamacji ale w branzy okiennej to chyba najwiekszy problem) a jesli lwia czesc potrafi sie samemu zrobic to problem jest w wiekszosci rozwiazany ;)
ODPOWIEDZ