EKO OKNA RACIBÓRZ

zaba
Czytelnik
Czytelnik

EKO OKNA RACIBÓRZ

Post autor: zaba »

SZANOWNI OKNIARZE.
PODZIELĘ SIĘ Z PAŃSTWEM SPOSTRZEŻENIAMI. A MIANOWICIE JAKIEŚ DWA TYG TEMU BYŁ U MNIE HANDLOWIEC Z OFERTĄ NA GEALANIE. CENA WYDAWAŁA SIĘ OK, ALE EKO-OKNA NIE NAWALAŁY WIĘC PO CO ZMIENIAĆ DOSTAWCĘ. HANDLOWIEC OWEJ FIRMY OZNAJMIŁ MI, ŻE ZA CHWILĘ BĘDZIE PROBLEM Z GEALANEM S3000 PROSTE SKRZYDŁO.WYDAWAŁO SIĘ TO BYĆ BAJKĄ. ALE....................
NA BOKU RAMY JEST BITY NUMER I JAK DOTĄD WIDNIAŁ TAM NUMER 3001 TZN. PROFIL 5 CIO KOMOROWY, Z OSTATNICH DOSTAW ZAUWAŻYŁEM 3008 I 3003 TZN. ŻE JEST TO STARY PROFIL 3 KOMOROWY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(TECHNICZNA MAPA GEALAN) WPADŁEM NA POMYSŁ PRZECIĄĆ JEDNO OKNO-------------NIESTETY ZAWIODŁEM SIĘ TO PROFIL 3 KOMOROWY. TAK SIĘ NIE POWINNO ROBIĆ. MYŚLĘ ŻE POWINNA ZA TO ODPOWIEDZIEĆ FIRMA PRZED SĄDEM. PONIEWAŻ NIEKTÓRE OKNA POSZŁY NA PRZETARG MYSLĘ ŻE ZNAJDZIE SIĘ NA TO INSPEKTOR NADZORU, KTÓRY BĘDZIE DOCHODZIŁ WŁASNYCH PRAW. OSZUSTWO JESZCZE RAZ OSZUSTWO. FINAŁ ZADZWONIŁEM DO HANDLOWCA OD FIRMY KTÓRY MNIE PRZESTRZEGAŁ I KUPUJĘ NARESZCIE OD PEWNEJ FIRMY.
POZDRAWIAM.

oknoAD

traper
Czytelnik
Czytelnik

bajki bajki baj baj

Post autor: traper »

TO NIC !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

MNIE NAJBARDZIEJ ROZŚMIESZAJĄ HANDLOWCY W/W FIRMY CYTUJĘ"produkujemy 1500 okien dziennie" .PANOWIE PANOWIE OGŁADY CZYŻBY PAN K. WAM TAK NAKAZAŁ. A JEŻELI NAWET TO JAK TŁUMACZYCIE SIĘ PRZED ODBIORCAMI KTÓRZY WAS ODWIEDZĄ. NIE MACIE ANI JEDNEJ LINII 4 GŁOWICOWEJ. A WASZE MOŻLIWOŚCI TO 360-400 OKIEN DZIENNIE.

A TYM OSZUSTWEM NALEŻAŁO BY SIĘ ZAJĄĆ!!!!!!!!!!!!! POWAŻNIE.
komarko1
Profesjonalista
Profesjonalista

Post autor: komarko1 »

żeczywiście kryminał - jeśli to prawda. Akurat mnie można znależć pod nazwą jak w podpisie (nr tel itp) pozostali to jakiś hkhk iji itp albo panowie piszcie jestem jaś kowalski i mnie oszukal sprawa w są dzie , albo nawet jestem konkurentem takim to a takim robię lepiej i taniej albo zamilczcie. Poodejrzewam pod tymi postami jedną firme (konkurencja) jesli tak nie jest prposzę o priv
KAT
Rozgadany
Rozgadany

Post autor: KAT »

TAK NA MOJE OKO TO TEN ''ZABA'' PRACUJE W O.......ŚCIE R. I OCZERNIA KONKURENCJE
komarko1
Profesjonalista
Profesjonalista

też odniosłem takie wrażenie (tylko jeden i to pierwszy post?) no a nasz kolega t. też ma ciekawe posty (wejdz na stronę o mnie i poczytaj jego zainteresowania firmą o..r. :) oraz jego poczynaniami. Pozdrawiam
lamer
Zaangażowany
Zaangażowany

Post autor: lamer »

Lubię posty ludzi, którzy "zupełnie przypadkiem" znaleźli to forum, zarejestrowali się i napisali jeden post oczerniający kogoś i "zupełnie przypadkiem" zapomnieli się podpisać :lol:

Arturro
Czytelnik
Czytelnik

Do zaba i traper

Post autor: Arturro »

Mamy tu wzorcowy przykład zachowania konkurencji gdy zaczyna brakować im argumentów, odnoszę także wrażenie iż zaba i traper korzystają z tej samej klawiatury, bo zacina się im wykrzyknik.

POZDRAWIAM WSZYSTKICH PRAWDZIWYCH OKNIARZY
sadam1
Małomówny
Małomówny

Post autor: sadam1 »

NIE TYLKO WYKRZYKNIK ALE I CAPS LOCK
w.a75
Małomówny
Małomówny

Post autor: w.a75 »

A terminy cały czas zawalone doprosić się o transport to dopiero wyczyn
Śnieżek
Czytelnik
Czytelnik

Post autor: Śnieżek »

A mnie to kalafior wole przyciąć komara na plaży niż ramę w oknie!!
komarko1
Profesjonalista
Profesjonalista

wa 75 ty chyba nigdy nie współpracowałeś z firma która zawala terminy :) zapytaj kolegów o inne firmy i terminy - eko okna przynajmniej dzwonią kilka dni wcześniej ze będą dzień lub dwa później - w sezonie to zadne opóźnienie. Poza tym jest wyjście - zamawiaj cały transport dla siebie (ja tak robie) i po kopocie
w.a75
Małomówny
Małomówny

Post autor: w.a75 »

Współpracowałem z różnymi firmami które zawalały terminy ale jak mówili że będą w tedy i w tedy to byli a nie że będziemy w poniedzałek a przyjeżdzają w czwartek a codziennie powtarzają że będziemy rano później że wieczorem i tak schodzi ze trzy dni
Jakub Durczak
Małomówny
Małomówny

Post autor: Jakub Durczak »

a ja myślałem że to już historia z kantami na komorach.....ostatnio przeczytałem na forum że nie wszyscy wiedzą jak się je liczy.....hi,hi...
maxio
Ekspert
Ekspert

Post autor: maxio »

Znam(znałem) czlowieka który jak sprzedawał okna to wyliczał po kilkanaście komór (wszystkie możliwe podziały :))
Maxio
astone
Czytelnik
Czytelnik

Post autor: astone »

Patrząc na przekrój ramy ze skrzydłem klient u mnie liczył wszystkie komory nawet nie pomijając przestrzeni pomiędzy zamkniętym skrzydłem, a ramą. I co Wy na to?
astone
maxio
Ekspert
Ekspert

Post autor: maxio »

Może go ten sprzedawca o ktorym mówie tak wyedukował . Panie ja to mam nie 3 czy 5 komór a 14 komór :D ....
Maxio
ODPOWIEDZ