BROKAT - potega czy juz końcówka?

zuczek
Czytelnik
Czytelnik

BROKAT - potega czy juz końcówka?

Post autor: zuczek »

Witam,zbieram opinie na temat co się dzieje z FO Brokat terminy sa juz okropne 4-6 tygodni nie na czas dostawy okna w złym stanie i to wszystko po zmianie okucia. A w takim momencie gdzie by mozna było naprawde zarobic.Panie Waldemarze kiedy to się skończy kiedy Brokat sie obudzi jak wiekszośc punktów odejdzie do konkurencji.
Przecież tego juz nie daje się wytrzymywać co teraz Brokat pokazuje,a taka dobra marka - była.
Bede musiał szukac nowego producenta,troszke szkoda.

oknoAD

MarioZ
Małomówny
Małomówny

Post autor: MarioZ »

Szkoda, szkoda
lekomin
Fachowiec
Fachowiec
Kontakt:

Post autor: lekomin »

MarioZ pisze:Szkoda, szkoda
Czemu szkoda? Jeśli sprzedaje się okna poniżej ceny zakupu materiału to jaki ma byc efekt?
pomocnik
Małomówny
Małomówny

Post autor: pomocnik »

co się dzieje z FO Brokat terminy sa juz okropne 4-6 tygodni nie na czas dostawy
Też do mnie doszły takie słuchy.
Podobno się wycofali z robienia aluminium? Coś wiadomo?
robop
Małomówny
Małomówny

KATASTROFA

Post autor: robop »

A MOŻE TO CENA OKUĆ SPOWODOWAŁA TAK NISKĄ CENĘ NA CAŁY WYRÓB ?????
robop
Małomówny
Małomówny

KATASTROFA

Post autor: robop »

CENA OKUĆ ROBI SWOJE ??? :P

yorgus
Czytelnik
Czytelnik

Post autor: yorgus »

Witam Pana bardzo celne informacje co do FO Brokat , są dość duże problemy z logistyką i produkcją , ale mam nadzieje że to jak najszybciej się skńczy, bo w takiej chwili jak teraz kiedy jest juz duże zainteresowanie oknami też mi nie na ręke takie "zongi".
Czekam też na jakies konkretne ruchy i wyjście na prostą ze strony Brokatu.(jak najszybciej)

Pozdrawiam wszystkich - duzej sprzedazy.

p.s.
Panie Zuczek, nie wiem dlaczego pan promuje "moją" firme skoro to ja jestem taką osobą w tej firmie, nie wierze że jest pan moim szefem-raczej nie ma czasu na to.Może jest pan jakimś moim klientem hurtowym to prosze dać znac omowimy rabaty.Ale dziekuje oby to były dobre promowania.
Pozdrawiam M
kiepski
Małomówny
Małomówny

Post autor: kiepski »

szkoda firmy
kiepski
Małomówny
Małomówny

Chyba niepotrzebnie poszli na wojenke cenową i jak to często bywa rany zadane przez konkurencje pozostawiły mocne ślady. Tak czy siak trzymam kciuki i pozdrowienia dla p.Wiesi
astone
Czytelnik
Czytelnik

Post autor: astone »

Słyszałem, że był taki moment co sprzedawali poniżej kosztów produkcji. Ktoś źle policzył, czy coś.
astone
zuczek
Czytelnik
Czytelnik

Post autor: zuczek »

p.s.
Panie Zuczek, nie wiem dlaczego pan promuje "moją" firme skoro to ja jestem taką osobą w tej firmie, nie wierze że jest pan moim szefem-raczej nie ma czasu na to.Może jest pan jakimś moim klientem hurtowym to prosze dać znac omowimy rabaty.Ale dziekuje oby to były dobre promowania.[/quote]

czesc yorgus
pomysl dlaczego , narazie robie reklame pozytywna bo nie nie w mojej naturze jest zemsta .
Mam prace w innej czesci kraju teraz rodzinna i nikt mnie nie wykopie.
Pozdrawiam i obyscie nie poplyneli do BAŁTYKU PRZEZ KOŁOBRZEG.
yorgus
Czytelnik
Czytelnik

Witam
Muszę stwierdzić że w Brokacie dzieje się coraz gorzej! I oby to nie były losy firm które opusciły wyżyny sprzedaży , obsługi, jakości itd.
Jak na chwile obecna to jest tragedia i tylko trzeba wspólczuc pkt.sprzedaży (min i sobie)sorry ale tak sie nie da pracowac to jest tragedia.
Niech ktos moze nas pocieszy ze to sen.... Ale raczej nie , prosze o info od innych sprzedawcow co sie dzieje cos trzeba moze zrobic ???
A moze juz za sie nie da
Pozdrawiam
astone
Czytelnik
Czytelnik

Już po Brokacie. Terminy kosmiczne i uwaga na wpłaty 100%
astone
kiepski
Małomówny
Małomówny

czy już się coś poprawiło ?
ronald
Małomówny
Małomówny

Post autor: ronald »

kiepski pisze:czy już się coś poprawiło ?
TAK, PRZEDPŁATY 100% OD RĘKI :lol: :lol: :lol:
A POTEM SPIER..... NA DRZEWKO.
ronald
kiepski
Małomówny
Małomówny

to znaczy nic się nie poprawiło ?
yorgus
Czytelnik
Czytelnik

lipa

Powiem tak jest bez zmian terminy kosmos dla tych co wplacaja 40%zaliczki ,ponoc dla ludzi co 100% wplaca jest termin 14 dni dotrzymany ale czy to prawda.

Szkoda w takim okresie gdzie mozna sprzedawac takie mumery z tak dobrym producentem,ale prawo buszu - zostana lepsi.

Pozdrawiam
konioziar
Czytelnik
Czytelnik

Post autor: konioziar »

Terminy są niestety koszmarne, a co gorsza niewiele jest osób w Brokacie, które mogą coś powiedzieć nt. terminów. Cudem jest uzyskanie połączenia, bo po prostu nikt tam nie odbiera telefonów. Być może działa wybiórcza chęć pogawędek z dealerami wskutek identyfikacji dzwoniących - sa przecież bardziej lub mniej lubiani - albo wcale :roll:
Ponadto (!!!): jeżeli znajdą się chętni na czekanie pięciotygodniowe tak jak potwierdza FO, to do jasnej .... ( :!: ) powienien znaleźć się ochotnik, który zainteresuje się tym terminem, a nie " jak potwierdzone na 10, to doliczcie 14 dni " :D :D - gorzej, jak potwierdzenia brak, wtedy nikt nic nie wie , a okna przyjeżdżają znienacka :lol:
Niestety, to nie jest dawny Brokat - ciekawe jak długo ten stan będzie miał miejsce. My jako dealerzy mamy dość op... od klientów za wasz bałagan... !!
Jeżeli czyta ktoś z załogi Brokatu, niech postara się wziąć to do serca: NIE PODCINAJCIE GAŁĘZI, NA KTÓREJ SIEDZICIE... - ucieczka z tonącego statku /nie rzadka
8) / nie jest rozwiązaniem dla wszystkich.
Słoma z butów
kiepski
Małomówny
Małomówny

ale podobno Brokat na tą chwile idzie ok ze wszystkimi zamówieniami . Prawda czy nie ?
astone
Czytelnik
Czytelnik

Termin - w tej chwili spływają zamówienia złożone w sierpniu. Klienci masowo rezygnują ze zleceń i żądają zwrotu zaliczek. Koszmar!!!!! W Brokacie jest syndyk i kilka przekrętów.......... niektórzy wiedzą o co chodzi. Pozdrawiam
astone
ODPOWIEDZ