Jakie zdanie macie na temat firmy Witraż ?

BARON
Czytelnik
Czytelnik

Jakie zdanie macie na temat firmy Witraż ?

Post autor: BARON »

Termin realizacji czy dostawy są w terminie ,jakość okien i termin płatności Pozdrawiam Baron
BARON

oknoAD

marsaj
Czytelnik
Czytelnik

Post autor: marsaj »

Witam.
Jak na razie nie miałem problemów z nieterminowością. Co do dostaw to trzeba sie liczyć z bardzo różnymi godzinami (własnie rozładowałem transport a jest 20:30). Co do terminów płatności to nie powiem - ja płacę gotówką i nie udało mi sie załatwić przelewu z odroczonym terminem - ponoć niemożliwe. Co do samej fabryki to jest na poziomie - dobre maszyny. Kiepski marketing jak w większości średnich firm ( ulotki które dostałem wyglądały na bardzo amatorską robotę). Moim zdaniem słaby serwis (brak działu serwisu a reklamacje obsługują handlowcy), ale to dlatego, że ich okna sie nie psują. Klient znajdzie rysę na szkle, zaproponuj rabat - fabryka nie uznaje reklamacji.
Co do ogólnej jakości to rzecz względna, ja uważam że okna są wykonane przyzwoicie, choć miałem klienta który nie przyjął okna bo stwierdził, że jest źle wykonane. Wszystko jest względne.
konioziar
Czytelnik
Czytelnik

Post autor: konioziar »

Witraż? :lol: Przestrzegam!!! Rozliczanie zaliczek jest przypadkowe i chaotyczne. Dostawy nie przyjeżdzają. Dlaczego? "... O kurczę, zapomniałem do Państwa wysłać tego transportu. Jutro na pewno dojadą"
Jeżeli ktoś ma i tak mało emocji na co dzień, polecam Witraż.
Po zakończeniu współpracy na klilka miesięcy do Ciechocinka :D
Słoma z butów
ODPOWIEDZ