NIEULECZALNA CHOROBA FIRMY URZĘDOWSKI
NIEULECZALNA CHOROBA FIRMY URZĘDOWSKI
Witam
zapraszam do merytorycznej dyskusji na temat Urzędowskiego.
W kontekście choroby na mysli mam paranoje w terminach realizacji. Obecnie na okna terminy są poprostu nieznane !!!!!!!!
Drzwi zewnetrzne to prawdziwy dramat -20 tygodni !!!! , i na tym się nie kończy.
Zastanówmy się jaka może byc przyczyna tych perypetii. Bo de facto ludzie z fabryki nabrali wodę w usta , i nie potrafią podać konkretów !!!!
pozdrawiam
PROFIL1
zapraszam do merytorycznej dyskusji na temat Urzędowskiego.
W kontekście choroby na mysli mam paranoje w terminach realizacji. Obecnie na okna terminy są poprostu nieznane !!!!!!!!
Drzwi zewnetrzne to prawdziwy dramat -20 tygodni !!!! , i na tym się nie kończy.
Zastanówmy się jaka może byc przyczyna tych perypetii. Bo de facto ludzie z fabryki nabrali wodę w usta , i nie potrafią podać konkretów !!!!
pozdrawiam
PROFIL1
Urzedowski
Tak naprawdę jaki jest faktyczny termin dostawy stolarki
Czy terminy zapisane w umowie są dotrzymywane
Post mnie bardzo zaniepokoił gdyż jestem przed podpisaniem umowy z terminem dostawy w pierwszym tygodniu 09'2006. Dodam , że umowa obejmuje drzwi zewnętrzne i okna
Post mnie bardzo zaniepokoił gdyż jestem przed podpisaniem umowy z terminem dostawy w pierwszym tygodniu 09'2006. Dodam , że umowa obejmuje drzwi zewnętrzne i okna
Tą wypowiedzią sugerujesz, że chodzi o poważne problemy finansowe. Możesz to rozwinąć?Tomsi pisze:Drugi to poważne zatory płatnicze.
Rozwijał nie będę bo chyba nie ma potrzeby. Czy doczekasz się merytorycznej dyskusji?
Niema nad czym dyskutować- znajdź inną firmę. Hej
Czy ma to związek z przekształceniem firmy w spółkę z o.o.?
Zadałem jakiś czas pytanie o tą zmianę i o aktualnego właściciela ale jakoś nie doczekałem się odpowiedzi...
Re: Urzedowski
zaproponowany termin jest "wyssany" z palca. W takim wypadku proponuję wykonać telefon bezposrednio do fabryki , celem złożenia pisemnej deklaracji( ze strony fabryki) co do ostatecznego terminu wywiazania się z umowy.cdnx pisze:Tak naprawdę jaki jest faktyczny termin dostawy stolarki
Warto też zastrzec sobie karę umowną w okreslonej wysokości za każdy dzień opóźnienia, np 5 % od całkowietej wartości umowy. Jeżeli się zgodzą na opisane wyżej warunki, to znakiem tego wszystko jest wporządku. Jeżeli natomiast zaproponują odsetki ustawowe liczone od kwoty wpłaconej zaliczki, to będzie oznaczać długi oderwany od rzeczywistości termin. W takiej sytuacji proponuję nie ryzykować tylko wybrać innego dosawcę