FERNO-bublem roku 2004
FERNO-bublem roku 2004
Co o tym myślicie.Czekam na wypowiedzi.
-
obiektywny
- Czytelnik

zgadzam sie...roku 2006 tez
zamowione 5 pazdziernika, mialy byc na 23 listopada. 21 Listopada kiedy dzwonilem zeby sie umiowic na montaz (nie bylem o niczym informaowany) powiedziano mi ze na poczatek grudnia. Wiec zapytalem czy moge zmienic jedno okno i pan powiedzial mi ze nie sa jescze produkowane wiec moge. A ze zmieniam okno to trzeba dodac jescze z tydzien , tak wiec na 12 grudzien. czyli dzis. A dzis mnie poinformowano (sam dzownilem, gdzyz dalej nie jestem o niczym infomowany) ze styczen..i nie wiadomo ktróry.
FERno
panowie nie robcie sobie ze mnie jaj, nie mam nic wsplnego z RObi, a okien dalej nie mam, Mialy byc na 11 stycznia a dzis mnie poinformowano ze koniec stycznia i nie wiedzadokladnie. OD 22 listopada mija wiec 2 miesiace zwloki, (zamowione 5 pazdziernika)
Kaliope - ja na Twoim miejscu zrezygnował bym w ogóle z okien drewnianych i wział PCV (mówię Ci to jako chemik, któremu zdarzyło się pracować i w Ferno i w fabrykach robiacych na PCV)
Za pieniądze tóre władujesz w produkt drewnopodobny (bo biedne drzewko jest nasycone w każdej fabryce tak chemią, że nie oddycha i drzewo jest tylko wypełniaczem) kupisz taniej górną pólkę okien z pcv - masz więc prawdziwą i bezproblemową jakość okien tyle że z PCV np kolor.
Poza tym przy wycofaniu wpłaconych pieniążków otrzymasz zaliczkę *2
Będziesz miał więc i niska cenę i naprawdę super bezproblemowe okna.
Nie podaję konkretnego producenta (kryptoreklama) ale jeśli napiszesz na priv to ew.zasugeruję grupę producentów którzy robią normalne produkty.
Za pieniądze tóre władujesz w produkt drewnopodobny (bo biedne drzewko jest nasycone w każdej fabryce tak chemią, że nie oddycha i drzewo jest tylko wypełniaczem) kupisz taniej górną pólkę okien z pcv - masz więc prawdziwą i bezproblemową jakość okien tyle że z PCV np kolor.
Poza tym przy wycofaniu wpłaconych pieniążków otrzymasz zaliczkę *2
Będziesz miał więc i niska cenę i naprawdę super bezproblemowe okna.
Nie podaję konkretnego producenta (kryptoreklama) ale jeśli napiszesz na priv to ew.zasugeruję grupę producentów którzy robią normalne produkty.
-
finlandia
- Profesjonalista

- Kontakt:
Panowie, zaliczka to tylko zwrot, zadatek moze byc x2.
A okna drewniane - kazdy ma swoje zdanie byleby pisac prawde.
Powiem jedno: przypadek Ferno to wcale nie wybryk natury (;) i w ostatnim roku działy się na tym rynku prawdziwe jaja...
Miałem kilka zamówień w innej firmie z terminem realizacji 16 tygodni + przeterminowanych po kolejne 10 tygodni.. Pół roku. Rzeczywistość. Tylko trochę szara.
A okna drewniane - kazdy ma swoje zdanie byleby pisac prawde.
Powiem jedno: przypadek Ferno to wcale nie wybryk natury (;) i w ostatnim roku działy się na tym rynku prawdziwe jaja...
Miałem kilka zamówień w innej firmie z terminem realizacji 16 tygodni + przeterminowanych po kolejne 10 tygodni.. Pół roku. Rzeczywistość. Tylko trochę szara.