JAKIE SZKŁO SAMOCZYSZCĄCE WYBRAĆ! POMOCY!!!

NA ROZDROŻU!

JAKIE SZKŁO SAMOCZYSZCĄCE WYBRAĆ! POMOCY!!!

Post autor: NA ROZDROŻU! »

Kto stosuje któreś ze szkieł samoczyszczących np. z Pilkingtona (Activ), Saint-Gobaina, Mazur (CLEAR-SHIELD) lub jakieś inne? Które wybrać, aby się nie przejechać? Proszę tylko o konstruktywne informacje!!!

oknoAD

Gienek

Post autor: Gienek »

Z Activ są problemy przy styczności z silikonami, itp.
Bartek 2

ClearShield

Post autor: Bartek 2 »

:D Wybierz ClearShield od Mazura. Sam to stosuję. Idzie na tym nieźle zarobić. Można stosować na każdym nowym szkle (piaskowane, kabiny prysznicowe, itp...) i odnawiać szkło używane. Super zabawka i co najważniejsze: trzyma się!!! :D
Christoph

Post autor: Christoph »

dałem sobie spokój z "aktiv-em". szybki wzlot, ale nie jest to jescze dopracowane. Crystal Guard jest lepiej testowany a clear shild jest na rynku od początku lat 80. Jeszcze nie wiem na które się teraz zdecyduję. Robię teraz próby clear-shieldem (ciężka nazwa), wychodzą o.k., od znajomych dowiedziałem się, że to I-liga, ale jeszcze pobawię się crystal gardem, w saint-gabaina nie pchałbym się / uzasadnienie podobne jak do activa. Gdy się już natestuję i zdecyduję to dam Wam cynk.
BENek

Post autor: BENek »

... najlepiej wybierz takie, żeby natrzaskać najwięcej kasy przy najmniejszej ilości reklamacji ...
NA ROZDROŻU!

Dzięki za te kilka informacji. Muszę przyznać, że nie wszyscy są zbyt twórczy. Może w końcu odezwie się jakiś fachowiec ...

NA ROZDROŻU!

Dzięki za te kilka informacji. Muszę przyznać, że nie wszyscy są zbyt twórczy. Może w końcu odezwie się jakiś fachowiec ...
bolek

Post autor: bolek »

Fachowcy w tym temacie są stronniczy.
Gość

Post autor: Gość »

... a co to jest szkło samoczyszczące? Może by to tak nazwać szkło łatwiejsze do czyszczenia.
PIOTREK C.

Post autor: PIOTREK C. »

Można je nazywać jak się chce, najważniesze aby spełniało założenia łatwiejszego czyszenia i ochrony szkła przed działaniem środowiska, itp.
PIOTREK C.

Post autor: PIOTREK C. »

Można je nazywać jak się chce, najważniesze aby spełniało założenia łatwiejszego czyszenia i ochrony szkła przed działaniem środowiska, itp.
Piaskowacz

Post autor: Piaskowacz »

Ja stosuję ClearShield przede wszystkim na szkło piaskowane i kabiny prysznicowe. Efekt zajeżysty!
Gość

hg
ZNAWCA

Post autor: ZNAWCA »

Możecie zobaczyć na:

www.clear-shield.pl

lub

www.maszyny-szklarskie.pl

Pozdrawiam
Gość

:)
Wielki Znawca

Post autor: Wielki Znawca »

Jest jeszcze coś takiego jak TECHNOLOGIA NANO, np. NanoTop.
NANO?

Post autor: NANO? »

Tecnologia Nano jest jeszcze nie sprawdzona do końca.
Może wypróbujecie?
Chętnie poczytam Wasze sugestie.
Też

Post autor: Też »

Ja też
Gość

Bez sensu
Gość

Też pisze:Ja też
i ja:) i ja:)