Handlowcy branży szkła
Handlowcy branży szkła
Koleżanki / Koledzy . Rosną ceny szkła , rosną zyski firm w których pracujemy . Moje pytanie jest proste : jak wpływa to na Wasze wynagrodzenia ? Daleki jestem od marudzenia , głodny nie chodzę , ale może czas na jakieś zmiany również w naszych pensjach ? Pozdrawiam
-
Scotch&Soda
- Małomówny

-
Scotch&Soda
- Małomówny

Drogi Wiesiu!
Wiem,że pisząc w ten szyderczy sposób chciałeś wyśmiać handlowców ,którzy naiwnie myślą,że jak koncerny podnoszą ceny szkła to im się też coś należy.Uważam jednak,że w swoim pamflecie nie powinieneś użyć prawdziwych nazwisk Prezesów.Tak się nie robi! Gdybyś wykorzystał jakieś zmyślone nazwiska typu: Kowalski, Nowak bądź sipaP (czytaj od tyłu )
to wtedy byłoby śmiesznie
Serdecznie pozdrawiam
S&S
Ps. Oj Wiesiu wytrzeźwiej wreszcie

Wiem,że pisząc w ten szyderczy sposób chciałeś wyśmiać handlowców ,którzy naiwnie myślą,że jak koncerny podnoszą ceny szkła to im się też coś należy.Uważam jednak,że w swoim pamflecie nie powinieneś użyć prawdziwych nazwisk Prezesów.Tak się nie robi! Gdybyś wykorzystał jakieś zmyślone nazwiska typu: Kowalski, Nowak bądź sipaP (czytaj od tyłu )
Serdecznie pozdrawiam
S&S
Ps. Oj Wiesiu wytrzeźwiej wreszcie
Alleluja i do przodu
Od kiedy tak się nie robi? A może - Tak się nie robi nie dotyczy Scotch&Soda.Scotch&Soda pisze:Drogi Wiesiu!
Wiem,że pisząc w ten szyderczy sposób chciałeś wyśmiać handlowców ,którzy naiwnie myślą,że jak koncerny podnoszą ceny szkła to im się też coś należy.Uważam jednak,że w swoim pamflecie nie powinieneś użyć prawdziwych nazwisk Prezesów.Tak się nie robi! Gdybyś wykorzystał jakieś zmyślone nazwiska typu: Kowalski, Nowak bądź sipaP (czytaj od tyłu )to wtedy byłoby śmiesznie
![]()
Serdecznie pozdrawiam
S&S
Ps. Oj Wiesiu wytrzeźwiej wreszcie![]()
-
martscapes
- Czytelnik

Re: Handlowcy branży szkła
Z wynagrodzeniem bywa często ten problem, że jego wysokość nie odpowiada pracownikowi. Ale z tego, co wiemPHGLASS pisze:Koleżanki / Koledzy . Rosną ceny szkła , rosną zyski firm w których pracujemy . Moje pytanie jest proste : jak wpływa to na Wasze wynagrodzenia ? Daleki jestem od marudzenia , głodny nie chodzę , ale może czas na jakieś zmiany również w naszych pensjach ? Pozdrawiam
Reakcja pracodawców na tego typu pytania o podwyżkę wynagrodzenia często sprowadza się do jednej odpowiedzi: czy jest Ci tak naprawdę źle... a tak poza tym na twoje miejsce znajdzie się 10 chętnych gotowych podjąć twoją pracę. Nie dziwi fakt zatem o niesamowitej rotacji ludzi w niektórych przedsiebiorstwach. Ludzie zaczęli się w końcu cenić. To raczej dobre rokowania na przyszlość.
tak mozna bylo ze 2 lata do tyłu, teraz juz nikt nie powie ze na towje miejsce jest 10 chetnych. 10 moze by sie znalazlo ale ilu sie nadaje ?sunaj78 pisze:Reakcja pracodawców na tego typu pytania o podwyżkę wynagrodzenia często sprowadza się do jednej odpowiedzi: czy jest Ci tak naprawdę źle... a tak poza tym na twoje miejsce znajdzie się 10 chętnych gotowych podjąć twoją pracę. Nie dziwi fakt zatem o niesamowitej rotacji ludzi w niektórych przedsiebiorstwach. Ludzie zaczęli się w końcu cenić. To raczej dobre rokowania na przyszlość.
ci co maja glowe to ju pracuja i sie cenia a reszta w irlandi
wiec negocjujmy
Scotch&Soda pisze:Drogi Wiesiu!
Wiem,że pisząc w ten szyderczy sposób chciałeś wyśmiać handlowców ,którzy naiwnie myślą,że jak koncerny podnoszą ceny szkła to im się też coś należy.Uważam jednak,że w swoim pamflecie nie powinieneś użyć prawdziwych nazwisk Prezesów.Tak się nie robi! Gdybyś wykorzystał jakieś zmyślone nazwiska typu: Kowalski, Nowak bądź sipaP (czytaj od tyłu )to wtedy byłoby śmiesznie
![]()
Serdecznie pozdrawiam
S&S
Ps. Oj Wiesiu wytrzeźwiej wreszcie![]()
tak mozna bylo ze 2 lata do tyłu, teraz juz nikt nie powie ze na towje miejsce jest 10 chetnych. 10 moze by sie znalazlo ale ilu sie nadaje ?
wiec negocjujmy
[/quote]
Kolego!
Byłem swiatkiem nie jednej takiej rozmowy. Osoba naprawde ceniąca się nie będzie napewno szukała pracy w Irlandii ponieważ obecny rynek pracy w Polsce jest coraz bardziej atrakcyjny. Handlowcy miesięcznie wyciągają naprawdę dobre pieniądze. Każdy osiągając jakiś pułap fianansowy w pełni go zadowalający przy każdej zmianie pracy nie zejdzie z poniżej tej granicy.
Ja bynajmniej jak narazie nie myślę o jakimkolwiek wyjeździe.
Pozdrawiam!
wiec negocjujmy
Kolego!
Byłem swiatkiem nie jednej takiej rozmowy. Osoba naprawde ceniąca się nie będzie napewno szukała pracy w Irlandii ponieważ obecny rynek pracy w Polsce jest coraz bardziej atrakcyjny. Handlowcy miesięcznie wyciągają naprawdę dobre pieniądze. Każdy osiągając jakiś pułap fianansowy w pełni go zadowalający przy każdej zmianie pracy nie zejdzie z poniżej tej granicy.
Pozdrawiam!
Kolego!sunaj78 pisze:tak mozna bylo ze 2 lata do tyłu, teraz juz nikt nie powie ze na towje miejsce jest 10 chetnych. 10 moze by sie znalazlo ale ilu sie nadaje ?
wiec negocjujmy
Pozdrawiam![/quote]
-
trojan_waw
- Czytelnik