Benefis partnerów zamiast zjazdu partnerów w Oknoplusie!!!
-
Gość
Benefis partnerów zamiast zjazdu partnerów w Oknoplusie!!!
Dobry marketing.Oceniam pozytywnie.
-
JASNOWIDZĄCY
[/b]Ludzie!!!! Przecież trzeba jakoś odrócić uwagę od problemów z którymi sobie nie radzimy i którym jesteśmy winni!!!??? I tak właśnie robią w OKNOPLUSIE! Firma, która mogła uchodzić za przykład jest teraz przeciętną firemką (może nawet gorzej), w której pracowników (pamiętajmy, że to są LUDZIE!!!) traktuje się jak towary!!!. Po takich posunięciach (jak np. zwolnienia i straszenie zwolnieniem) pracownicy czują się "świetnie" i pracują super wydajnie!!!
Ps. Gdzie tu sukces??? Kto jest człowiekiem sukcesu??? Ten co zwalnia czy ten zwolniony??? A może ten co jeszcze nie został zwolniony???!!!
Ps. Gdzie tu sukces??? Kto jest człowiekiem sukcesu??? Ten co zwalnia czy ten zwolniony??? A może ten co jeszcze nie został zwolniony???!!!
-
pracujacy towar
Czuje po kosciach, ze Jasnowidzacy to byly, zwolniony pracownik Oknoplusa. Ja jeszcze pracuje i smiem twierdzic, ze nie czuje sie jak towar, chodziaz stalej pracy na najblizsze 20 lat, bez wzgledu na to czy leze czy siedze, nikt mi nie gwarantuje. Zwolnienia normalna to rzecz. Moze nowo zatrudnione osoby (a jest ich sporo-o tym sie nie pisze) sa po prostu lepsze od poprzednikow? 
-
jasnowidzący
do "pracującego towaru"
Jesteś w błędzie, nie jestem byłym pracownikiem i nie chciałbym być w tej chwili!!!.
A ty przyjacielu masz niezłe plecy albo to znów ktoś natchniony (wazeliniarz)!

A ty przyjacielu masz niezłe plecy albo to znów ktoś natchniony (wazeliniarz)!
-
pracownik
fajnie, bo ja tez pracuję w OKNOPLUSIE i nie czuję się żywym towarem .pracujacy towar pisze:Czuje po kosciach, ze Jasnowidzacy to byly, zwolniony pracownik Oknoplusa. Ja jeszcze pracuje i smiem twierdzic, ze nie czuje sie jak towar, chodziaz stalej pracy na najblizsze 20 lat, bez wzgledu na to czy leze czy siedze, nikt mi nie gwarantuje. Zwolnienia normalna to rzecz. Moze nowo zatrudnione osoby (a jest ich sporo-o tym sie nie pisze) sa po prostu lepsze od poprzednikow?
-
Gość
Re: do "pracującego towaru"
Jeśli juz o plecach mowimy, to wlasnie teraz przestaly miec one w Oknoplusie znaczenie. Jesli ktos cos dostaje, to za to, co zrobil, a nie za to czyim jest znajomym...jasnowidzący pisze:Jesteś w błędzie, nie jestem byłym pracownikiem i nie chciałbym być w tej chwili!!!.
A ty przyjacielu masz niezłe plecy albo to znów ktoś natchniony (wazeliniarz)!![]()
![]()
-
bb
Re: do "pracującego towaru"
Nareszcie, ale czemu tak późno:)Anonymous pisze:Jeśli juz o plecach mowimy, to wlasnie teraz przestaly miec one w Oknoplusie znaczenie. Jesli ktos cos dostaje, to za to, co zrobil, a nie za to czyim jest znajomym...jasnowidzący pisze:Jesteś w błędzie, nie jestem byłym pracownikiem i nie chciałbym być w tej chwili!!!.
A ty przyjacielu masz niezłe plecy albo to znów ktoś natchniony (wazeliniarz)!![]()
![]()
-
kk
-
kk
Re: do "KK"
JEDYNY MYŚLĄCY W CAŁYM TOWARZYSTWIE ?????????myślący pisze:Bardzo podoba mi się twoja wypowiedz i myślę, że jest w tym dużo racji!
DZIĘKI KOLEGO. POZDRAWIAM.