Szanowni Forumowicze - mam do Was pytanie i prośbę o opinie:
Zadaje to pytanie - bo poszukuję alternatyw.
ZAPRASZAM.

Można jeszcze spróbować z Roto Creatorem. Program produkcji Roto w kooperacji z Klaes - widziałem , bawiłem się - bardzo dużo możliwości ustawiania rabatów dla dealera - przewaga nad WH OKNASTOLLAR.com.pl pisze:Witam,
Szanowni Forumowicze - mam do Was pytanie i prośbę o opinie:
Jakiego programu, bądź programów używasz w swojej firmie, oraz jakie są ich rażące wady i zalety?
A może spotkaliście się z ciekawym rozwiązaniem ?
Zadaje to pytanie - bo poszukuję alternatyw.![]()
ZAPRASZAM.

... wszystko super - tylko dla kogo za darmo ?finlandia pisze: Prosty, intuicyjny, bez zbędnych formalności i za darmo.
... a tego się nie dostaje za darmo tuż po "ślubie" z Roto ???Jakub Durczak pisze: roto creator otwarty i rozwojowy

dla mnie za darmoSTOLLAR.com.pl pisze:... wszystko super - tylko dla kogo za darmo ?finlandia pisze: Prosty, intuicyjny, bez zbędnych formalności i za darmo.

Nie ma takiej możliwości - stolcad USB jest od 12.0 w górę. Jak firma potrzebuje klucz USB musi zmienić soft na nowszy 12.0 - a on może chodzić pod LPTONYX2 pisze:Skoro mowa o programach ktoś może spotkal się z jakąś przejściówką ktora pozwoliła by podłączyć starą kość STOLCADA do portu USB

... jest taka przejściówka - ale kosztuje 670 PLN netto. Dostępna jest jako aktualizacja klucza sprzętowegoONYX2 pisze:Skoro mowa o programach ktoś może spotkal się z jakąś przejściówką ktora pozwoliła by podłączyć starą kość STOLCADA do portu USB
a możesz podać co to za system magazynowy - jakiś popularnyONYX2 pisze:System przyjmowania zamowien i sterowania produkcja mam na whokna [..] autorskie przejscie do systemu magazynowego