Opinie współpracy z dyrektorem ABM Piotrem P.....skim
Opinie współpracy z dyrektorem ABM Piotrem P.....skim
Ostatnio zmieniony sob lut 16, 2008 6:50 pm przez sving, łącznie zmieniany 2 razy.
Witam.Jeżeli chodzi o okna to jest coraz lepiej,powiedzialbym nawet że są bardzo dobrej jakości
.Obsługe mają na rewelacyjnym poziomie(pozdrawiam wszystkie dziewczyny,technologow i najlepszego handlowca w polsce p.Piotra Kalasa). Lecz w tym roku najwiekszym problemem tej firmy według mnie,jest i będzie nowy dyrektor.Pan Piotr jest nowa osoba w firmie Jedraszek,i branzy okiennej,widac że nie zna do konca realiów jakie panuja na rynku
,i to moze byc największy problem ABM-u w tym roku.
-
Scotch&Soda
- Małomówny

Ostatnio zmieniony wt lut 19, 2008 8:46 am przez Scotch&Soda, łącznie zmieniany 1 raz.
Alleluja i do przodu
-
Scotch&Soda
- Małomówny

Maniek mordo ty moja, jak się dowiesz to daj znać, podziel się wiedzą bądź kolegą.Myślę, że Marcelowi chodziło o coś innego bo przecież nie gani ABM-u! . Co do dawania szansy to myślę, że to już sprawa Pana Macieja. A rynek zweryfikuje i tak nas wszystkich, NIE ZASZKODZI WIĘC GO ZNAĆ. Ale poszli naprawdę w dobrym kierunku
Brawo Panie Macieju wielki szacunek i oby tak dalej.Cieszą takie POLSKIE firmy. Pozdrawiam serdecznie i idę napić się czystej za ich sukces 
Alleluja i do przodu
KNMTG rozwiń wypowiedź
Ostatnio zmieniony wt lut 19, 2008 3:53 pm przez sving, łącznie zmieniany 1 raz.
dr. Piotr P
dr. Piotr jest kolejna porażka firmy ABM, 
-
Scotch&Soda
- Małomówny

a co w Nim ładnego ? bo napewno nie wyglądScotch&Soda pisze:Nie zgodzę się z tym.Chłop się stara, ale jest taki ładny!!!
obym się mylił ale jeżeli będzie nadal tak traktował klientów i pracowników to nic dobrego z tego nie wyjdzie.
Dużo do powiedzenia miał swego czasu dr naczelny p.Piotr ale widocznie klimat nie służył w Abm bo odszedł .
-
Scotch&Soda
- Małomówny

Kolego Brawo!!! Mimo szacunku jaki mam dla forumowiczów, brawa Ci bił nie będę ponieważ mimo wieloletniej współpracy z ABM nie pamiętam dyrektora o imieniu Piotr!!! . Jarosław, (dla niektórych Jaruś, bądź Jaruchna ), Donata dla niektórych nie będę pisał:(pozdrawiam Piotrka K), Tania dla niektórych DROGA pani dyrektor, a teraz Piotr to jest ok! Ale Piotr który odszedł, to musiał być Piotruś Pan. Chyba,że ja jestem głupim dealerem!!!
Kontrolujmy wszystko, nie dajmy się w ch... zrobić to motto miesiąca! POZDRO!!!
Alleluja i do przodu
z całym szacunkiem dla Twojej osoby..... chyba jesteś głupim dealerem ( Twoje słowa ) ponieważ dr naczelny (Piotr K......j )był w firmie ABM co prawda przez krótki okres czasu ale był .Miał dużo pomysłów które chciał wdrożyć do firmy ale .....Scotch&Soda pisze:Kolego Brawo!!! Mimo szacunku jaki mam dla forumowiczów, brawa Ci bił nie będę ponieważ mimo wieloletniej współpracy z ABM nie pamiętam dyrektora o imieniu Piotr!!! . Jarosław, (dla niektórych Jaruś, bądź Jaruchna ), Donata dla niektórych nie będę pisał:(pozdrawiam Piotrka K), Tania dla niektórych DROGA pani dyrektor, a teraz Piotr to jest ok! Ale Piotr który odszedł, to musiał być Piotruś Pan. Chyba,że ja jestem głupim dealerem!!!Kontrolujmy wszystko, nie dajmy się w ch... zrobić to motto miesiąca! POZDRO!!!
widocznie nie wiesz wszystkiego albo masz dość skąpe informacje . Proponuję dowiedzieć się trochę więcej a później wygłaszać osąd.
Re: dr. Piotr P
Dlaczego tak sądzisz ?brawo pisze:dr. Piotr jest kolejna porażka firmy ABM,
jawaryn 
nie mam pojęcia jakim jesteś dealerem , ale naprawdę zanim wygłosisz swoje zdanie kto pracował i na jakim stanowisku w tej firmie radzę się upewnić sie na 100 %KNMTG pisze:Dlaczego tak sądzisz ?brawo pisze:dr. Piotr jest kolejna porażka firmy ABM,
pozdrawiam mimo wszystko
Odpowiedziałeś chyba nie na moje pytaniebrawo pisze:nie mam pojęcia jakim jesteś dealerem , ale naprawdę zanim wygłosisz swoje zdanie kto pracował i na jakim stanowisku w tej firmie radzę się upewnić sie na 100 %KNMTG pisze:Dlaczego tak sądzisz ?brawo pisze:dr. Piotr jest kolejna porażka firmy ABM,
pozdrawiam mimo wszystko
You smoke to mutch ...
jawaryn 
przepraszam odp.którą napisałem powyżej nie dotyczyła Ciebie.KNMTG pisze:Dlaczego tak sądzisz ?brawo pisze:dr. Piotr jest kolejna porażka firmy ABM,
a odpowiadając na Twoje pytanie : brak szacunku do klientów, zbywanie ich , dość duże aspiracje ale nie koniecznie w branży okiennej, bardzo mała wiedza na temat stolarki otworowej . nie umiejętność w odpowiadaniu na zadane konkretne pytania ,ignorancja itd.
-
Scotch&Soda
- Małomówny

-
Scotch&Soda
- Małomówny

-
Scotch&Soda
- Małomówny

-
A.S.BUDOWNICTWO
- Czytelnik

SERDECZNE ŻYCZENIA
[email protected]
"TECHNOLOGJA W BUDOWNICTWIE"
"TECHNOLOGJA W BUDOWNICTWIE"
Myślę, że ewoulować będzie Pan Piotr i następnym razem dogadacie się - czas leczy rany. W tym czasie z pewnością nauczy się co to jest słupek stały, wrąb albo załapie różnicę między ościeżem i ościerznicą ( nie wiem czy błędu orto nie zrobiłembrawo pisze:przepraszam odp.którą napisałem powyżej nie dotyczyła Ciebie.KNMTG pisze:Dlaczego tak sądzisz ?brawo pisze:dr. Piotr jest kolejna porażka firmy ABM,
a odpowiadając na Twoje pytanie : brak szacunku do klientów, zbywanie ich , dość duże aspiracje ale nie koniecznie w branży okiennej, bardzo mała wiedza na temat stolarki otworowej . nie umiejętność w odpowiadaniu na zadane konkretne pytania ,ignorancja itd.
Narra
jawaryn 
-
Scotch&Soda
- Małomówny