Profil Decco

Awatar użytkownika
Sonia1962
Czytelnik
Czytelnik

Profil Decco

Post autor: Sonia1962 »

Mam pytanie , co sądzicie o producenie profli Decco, czy waro sie z nimi wiązać ?
Jak jest z dostawami tzn. czy kolory sa dostępne, czy sa jakies problemy z profilem.

oknoAD

klajster
Fachowiec
Fachowiec

Re: Profil Decco

Post autor: klajster »

Metr profila waży deko więc czy warto??? chyba tak bo rozładunek lekki
Gregory66
Czytelnik
Czytelnik

Post autor: Gregory66 »

Made in China - bez komentarza - pewnie tanszy niz profil Dobroplast z Zambrowa.
Napewno wielu z Nas juz sie zetknelo z tymi profilami - ja slyszalem ze Montotras robi na Deco moze sie myle ... niepewna informacja od znajomego.

Ah z tego co slyszalem jest bardziej bialy niz inne profile .... cud made in China.

Pozdrawiam,
Grzegorz.
Gucio
Małomówny
Małomówny

Post autor: Gucio »

Profil Decco 6 K w porównaniu z KBE czy SPECTUSEM nie jest tańszy ale za to sztywniejszy
i faktycznie bardziej biały problemów z profilem "0". chcąc brać Decco trzeba się zastanowić czy warto ściągać profil np,600km kase na przedpłate i czekamy,,,,aż połączą ładunki lub weziniesz towaru 20 tyś zł to auto wyślą specjalnie
pcv-pcv
Małomówny
Małomówny

Post autor: pcv-pcv »

nie wiem czy cene jak klada przedstawiciele z danej firmy zalezy od tego jak dobrze z nimi gadasz, czy moze sami oceniaja twoja firme, duzej klada nizsza cene, malutkiej troche wyzsza...

Mi akurat zaproponowali naprawde satysfakcjonujaca cene za seta...a jesli jest jeszcze cos tanszego o Decco to juz naprawde musi byc badziew do kwadratu
ODPOWIEDZ