Mam pytanie , co sądzicie o producenie profli Decco, czy waro sie z nimi wiązać ?
Jak jest z dostawami tzn. czy kolory sa dostępne, czy sa jakies problemy z profilem.
Profil Decco
Re: Profil Decco
Metr profila waży deko więc czy warto??? chyba tak bo rozładunek lekki
Made in China - bez komentarza - pewnie tanszy niz profil Dobroplast z Zambrowa.
Napewno wielu z Nas juz sie zetknelo z tymi profilami - ja slyszalem ze Montotras robi na Deco moze sie myle ... niepewna informacja od znajomego.
Ah z tego co slyszalem jest bardziej bialy niz inne profile .... cud made in China.
Pozdrawiam,
Grzegorz.
Napewno wielu z Nas juz sie zetknelo z tymi profilami - ja slyszalem ze Montotras robi na Deco moze sie myle ... niepewna informacja od znajomego.
Ah z tego co slyszalem jest bardziej bialy niz inne profile .... cud made in China.
Pozdrawiam,
Grzegorz.
Profil Decco 6 K w porównaniu z KBE czy SPECTUSEM nie jest tańszy ale za to sztywniejszy
i faktycznie bardziej biały problemów z profilem "0". chcąc brać Decco trzeba się zastanowić czy warto ściągać profil np,600km kase na przedpłate i czekamy,,,,aż połączą ładunki lub weziniesz towaru 20 tyś zł to auto wyślą specjalnie
i faktycznie bardziej biały problemów z profilem "0". chcąc brać Decco trzeba się zastanowić czy warto ściągać profil np,600km kase na przedpłate i czekamy,,,,aż połączą ładunki lub weziniesz towaru 20 tyś zł to auto wyślą specjalnie
nie wiem czy cene jak klada przedstawiciele z danej firmy zalezy od tego jak dobrze z nimi gadasz, czy moze sami oceniaja twoja firme, duzej klada nizsza cene, malutkiej troche wyzsza...
Mi akurat zaproponowali naprawde satysfakcjonujaca cene za seta...a jesli jest jeszcze cos tanszego o Decco to juz naprawde musi byc badziew do kwadratu
Mi akurat zaproponowali naprawde satysfakcjonujaca cene za seta...a jesli jest jeszcze cos tanszego o Decco to juz naprawde musi byc badziew do kwadratu