proPilot
Re: proPilot
Jeżeli chodzi o cenę to słyszałem już od 7 euro do 10 euro na O34.
Technicznie to sam jestem ciekawy jak to się sprawdzi.
Technicznie to sam jestem ciekawy jak to się sprawdzi.
No to co Heyah i do przodu 
-
marnypopis
- Czytelnik

Jak dla mnie to trochę delikatne - listwa czołowa ma chyba 0,8 mm grybości - zaczepy z PVC z domieszką chyba szkła ( fiberglas ), proste jak budowa cepa - jak ktoś wali tylko przetargi po śmiesznych pieniądzach i nie myśli o tym co będzie jutro to nic tylko kupować. Ja osobiście okułem okno i mam mieszane odczucia - poczekam jak rynek upadnie jeszcze niżej niż jest to wtedy po to sięgnę na razie activ mi w zupełności wystarczy. Jak to mawiają był flex 1 , potem flex 2 teraz jest propilot, życie spowduje to że za 2 lata kupimy activpilota w cenie propilota - tak było z flexem i autopilotem. Poczekamy zobaczymy - zawsze jest jeszcze Roto z Compactem - chciaż mają grybsze blachy i normalny zaczep RU , stopniowany uchył itd - w propilocie nie ma zadnych dodatków
))))
tak sobie myślę, ze z jednej strony to dobrze dla biznesu coraz krótsze życie produktu. Jego skracanie wymusza ponowny popyt. Koło się zamyka i wszyscy mają co robić 
jawaryn 
witam
odkopuje temat...czasu juz troche minelo...okucie juz sie chyba zadomowilo na rynku wiec pytam: gra warta swieczki...pytam jako producent...ale sprzedawcy/montazysci tez moga sie pochwalic opiniami
odkopuje temat...czasu juz troche minelo...okucie juz sie chyba zadomowilo na rynku wiec pytam: gra warta swieczki...pytam jako producent...ale sprzedawcy/montazysci tez moga sie pochwalic opiniami
- procrastinatio
- Czytelnik

Przyłączam się do prośby. Najlepiej jakby się wypowiedzieli montażyści, bo producenci niewiele chyba powiedzą. 
Chyba jeszcze jednak się okucie Propilot jeszcze nie zadomowiło
wśród producentów stolarki, skoro nikt tego tematu nie podejmuje.
Fakt, że temat nie dawno "odkopany"
Fakt, że temat nie dawno "odkopany"
No to co Heyah i do przodu 
hmm...skoro po takim czasie nie ma za wiele info o tym okuciu tzn. ze chyba cos nie "halo" z nimi. Cena jest ciekawa (czyt. niska) a skoro niewielu sie zdecydowalo na nie przejsc to chyba musi byc jakis powod