proPilot

ProPCV
Czytelnik
Czytelnik

proPilot

Post autor: ProPCV »

Witam
okuwał ktoś już na tym wynalazku? Jakie wrażenia? jaka jest % różnica w cenie w porównaniu do aut lub activPilota? pzdr

oknoAD

ONYX2
Rozgadany
Rozgadany

Re: proPilot

Post autor: ONYX2 »

Jeżeli chodzi o cenę to słyszałem już od 7 euro do 10 euro na O34.
Technicznie to sam jestem ciekawy jak to się sprawdzi.
No to co Heyah i do przodu ;)
marnypopis
Czytelnik
Czytelnik

Post autor: marnypopis »

Jak dla mnie to trochę delikatne - listwa czołowa ma chyba 0,8 mm grybości - zaczepy z PVC z domieszką chyba szkła ( fiberglas ), proste jak budowa cepa - jak ktoś wali tylko przetargi po śmiesznych pieniądzach i nie myśli o tym co będzie jutro to nic tylko kupować. Ja osobiście okułem okno i mam mieszane odczucia - poczekam jak rynek upadnie jeszcze niżej niż jest to wtedy po to sięgnę na razie activ mi w zupełności wystarczy. Jak to mawiają był flex 1 , potem flex 2 teraz jest propilot, życie spowduje to że za 2 lata kupimy activpilota w cenie propilota - tak było z flexem i autopilotem. Poczekamy zobaczymy - zawsze jest jeszcze Roto z Compactem - chciaż mają grybsze blachy i normalny zaczep RU , stopniowany uchył itd - w propilocie nie ma zadnych dodatków ;-)))))
Kuba N.
Profesjonalista
Profesjonalista

Post autor: Kuba N. »

Przeca jest kryzys to musi być cienko i nieskomplikowanie :D
Awatar użytkownika
KNMTG
Profesjonalista
Profesjonalista
Kontakt:

Post autor: KNMTG »

tak sobie myślę, ze z jednej strony to dobrze dla biznesu coraz krótsze życie produktu. Jego skracanie wymusza ponowny popyt. Koło się zamyka i wszyscy mają co robić 8)
jawaryn :)
pcv-pcv
Małomówny
Małomówny

Post autor: pcv-pcv »

witam
odkopuje temat...czasu juz troche minelo...okucie juz sie chyba zadomowilo na rynku wiec pytam: gra warta swieczki...pytam jako producent...ale sprzedawcy/montazysci tez moga sie pochwalic opiniami ;)

Awatar użytkownika
procrastinatio
Czytelnik
Czytelnik

Post autor: procrastinatio »

Przyłączam się do prośby. Najlepiej jakby się wypowiedzieli montażyści, bo producenci niewiele chyba powiedzą. :)
ONYX2
Rozgadany
Rozgadany

Post autor: ONYX2 »

Chyba jeszcze jednak się okucie Propilot jeszcze nie zadomowiło :D wśród producentów stolarki, skoro nikt tego tematu nie podejmuje.
Fakt, że temat nie dawno "odkopany"
No to co Heyah i do przodu ;)
pcv-pcv
Małomówny
Małomówny

Post autor: pcv-pcv »

hmm...skoro po takim czasie nie ma za wiele info o tym okuciu tzn. ze chyba cos nie "halo" z nimi. Cena jest ciekawa (czyt. niska) a skoro niewielu sie zdecydowalo na nie przejsc to chyba musi byc jakis powod ;)
ODPOWIEDZ