A jak się trzyma DAKO ????

anko
Czytelnik
Czytelnik

A jak się trzyma DAKO ????

Post autor: anko »

tyle było rok temu przeróżnych plotek o upadłości, i jakoś nic z tego nie wyszło (co niektórych pewnie nie cieszy)! Widać, że plotki - na tej stronie są po prostu plotkami ! I trochę to smutne.

oknoAD

anko
Czytelnik
Czytelnik

Re: A jak się trzyma DAKO ????

Post autor: anko »

pewnie jak wszystkie pozostałe firmy w tej branży - ledwo się trzyma !! Z tego co wiem to ledwo przędzie koniec z końcem. Byłem w tej firmie ostatnio, i z tego co widziałem to oszczędzają na maksa. Nie stać ich nawet na własna kalendarze dla pracowników !! Podjedźcie do tej firmy i zobaczcie jakich firm kalendarze leżą na ich biurkach. Skoro kogoś nie stać na promowanie własnej firmy wśród własnych pracowników, to co mówić o reszcie??
rokna
Czytelnik
Czytelnik

Post autor: rokna »

pewnie są tam twoje kalendarze ?!
Pliszka
Fachowiec
Fachowiec

Post autor: Pliszka »

Dla jednych wiesci z terenu sa plotkami, dla innych sa to jakies sygnały o tym czy owym.

W DAKO jest jak jest. Kazdy większy Producent boryka sie obecnie z konkurencja na rynku - a ta nie spi.

Czy mozna upatrywac schyłku DAKO po tym ze nie wydała kasy na kalendarze ? .... myslę że nie to jest decydujacym sygnałem. W temacie kalendarzu od wielu lat wiele duzych Firm wprowadziło oszczędności ....bo to jednak niemale koszty.

Tak czy inaczej zobaczymy jak to bedzie.
micho_m
Czytelnik
Czytelnik
Kontakt:

Post autor: micho_m »

anko zapomnial sie wylogowac i zalogowac na drugim koncie. zenada
stolarka PCV i aluminium http://www.nawmar-okna.pl
ODPOWIEDZ