Nieuczciwi pracodawcy w branży okiennej - ORTIS

wiki

Nieuczciwi pracodawcy w branży okiennej - ORTIS

Post autor: wiki »

Uwaga na pracodawcę Ortis w Warszawie :lol:

oknoAD

CIEKAWY

Post autor: CIEKAWY »

DLACZEGO?
Gość

Post autor: Gość »

bo obiecują złote góry i nie płacą, chyba mają poważne kłopoty
dealer

Post autor: dealer »

a znacie producenta , który płaci wszystko w terminie i nie ma mniejszych lub większych problemów??????? proszę o podanie nazwy chętnie nawiążę współpracę!!!!!!!!
Wojciech Janik

Ortis

Post autor: Wojciech Janik »

To jest bezpodstawne oskarżenie. Ten kto to napisał niech się ujawni. Jeżeli udowodni jakieś nieścisłości wszystko będzie razliczone z wysoką nagrodą.

Pozdrawiam Wojciech Janik
Michał Anioł

Post autor: Michał Anioł »

Ja znam firmę, która płaci w terminie jest nią DAKO płacą za wszystko w terminach przewidzianych na fakturach. Dziękuję za uwagę

Gość

Michał Anioł pisze:Ja znam firmę, która płaci w terminie jest nią DAKO płacą za wszystko w terminach przewidzianych na fakturach. Dziękuję za uwagę
to jest forum branży okiennej czy przedszkolaków, co za porażka,
Michał A. zasadź sobie czopka zanim wypiszesz takie brednie spowodowane wysoką gorączką!
Gość

popieram...
zdziwiony

nieuczciwi pracodawcy

Post autor: zdziwiony »

facet napisał nieuczciwi pracodawcy a nie nieuczciwi platnicy . Czytać nie umiecie albo nie ma nieuczciwych pracodawców .
Sposób zatrudnienia powinien przebiegać tak :
Bierze się faceta z branży , znanego specjalistę , oferuje mu się stanowiski , dobre pieniądze po trzech miesiącach a potem robi się z niego woła roboczego za marne grosze a że pracę trudno znaleźć wiemy , że prxez jakiś czas popracuje . Jak się burzy to go gasimy , że niby co on takiego robi , na poczekaniu niech wyrecytuje co takiego zrobił i podaju mu się kilka pozytywnych przyczyn czemu tu jest i ile firma do niego dokłada . Można dodać , że nie ma jaj albo coś takiego . A tym którym się nie podoba polecam własną działalność . Ja chyba się zdecyduję .

Tomuś Wio
Gość

znam firmę od dłuszego czasu, tworzy ją młoda i zgrana załoga której zależy na sukcesie firmy. O taką atmosferę trudno u nieuczciwego pracodawcy
Gosc1001

DO... Z ORTISEM

Post autor: Gosc1001 »

Nigdy nie pracowałem w tej firmie, ale znałem paru ludzi harujących tam za bardzo marne!!! grosze w Warszawie na Wilanowie. Nic dobrego o swoim pracodawcy nigdy nie powiedzieli i wcale im sie nie dziwię. A co do młodego zespołu to owszem tak, nawet na czele z szefami BAJKOPISARZAMI!!! Może zgrany to on i był, ale co najwyżej w bierki. A produkt, no cóż taki jak i ta cała firma. Powiem delikatnie - do chrzanu
ODPOWIEDZ