Jak u Was ?
Jak u Was ?
Witam
Zauważyłem że z miesiąca na miesiąc spada liczba zamówień krajowych,a rośnie eksport, czy u Was jest podobnie?
Zauważyłem że z miesiąca na miesiąc spada liczba zamówień krajowych,a rośnie eksport, czy u Was jest podobnie?
Re: Jak u Was ?
No kurde prawie 600 wyświetleń i zero odpowiedzi.
Generalnie zawsze może być lepiej styczeń luty na plusie w marcu siadło trochę, zobaczymy co dalej. U innych z tego co rozmawiam to lipa - brak zainteresowania stolarką. Wycen i rozmów od groma, pewnie jak się ruszy to uderzy z grubej rury i nie wiadomo będzie gdzie ręce włożyć.
Generalnie zawsze może być lepiej styczeń luty na plusie w marcu siadło trochę, zobaczymy co dalej. U innych z tego co rozmawiam to lipa - brak zainteresowania stolarką. Wycen i rozmów od groma, pewnie jak się ruszy to uderzy z grubej rury i nie wiadomo będzie gdzie ręce włożyć.
Pozazdrościćmarekj pisze:Wycen i rozmów od groma, pewnie jak się ruszy to uderzy z grubej rury i nie wiadomo będzie gdzie ręce włożyć.
..bałagan i porządek - to tylko liczby...
Z pkt-u widzenia Klienta:
- spada pobyt łatwiej negocjować niższe ceny (mądrość zachodnia).
- robi się ciepło trzeba kupować i uszczelniać (mądrość swojska).
- spada pobyt łatwiej negocjować niższe ceny (mądrość zachodnia).
- robi się ciepło trzeba kupować i uszczelniać (mądrość swojska).
Pełno jest APACZY-WYCENIACZY
Tani segment zbiera żniwo a ludziska myślą, że zrobili dobry deal choć i z drugiej strony są np. DRUTEXowi wariaci co mają marżę na O34 w wysokości 15zł i cieszą się z tego, że robią dobry interes.
Tani segment zbiera żniwo a ludziska myślą, że zrobili dobry deal choć i z drugiej strony są np. DRUTEXowi wariaci co mają marżę na O34 w wysokości 15zł i cieszą się z tego, że robią dobry interes.
e-mail: [email protected]
Kuba - ja już swoje na temat niskich marż i segmentu tanich okien mówiłem - już mi się nie chce na temat dalej wypowiadać bo i tak to do niewielu dotrze. Ale dobrze niech się tak dzieje, niech jest przesiew, może znikną z tego rynku ludzie którzy nie znają się na prowadzeniu firmy i nie umieją liczyć.
Już myślałem, że wszyscy tak zarobieni, że nikt nie ma czasu nic napisać
może jak pogoda się poprawi to nasz krajowy rynek ożyje.
Pogoda się poprawia a zamówienia mniejsze niż w śnieżycę , to chyba kwestia świadomości że warto było kupić " W PROMOCJI ZIMOWEJLestol pisze:Już myślałem, że wszyscy tak zarobieni, że nikt nie ma czasu nic napisaćmoże jak pogoda się poprawi to nasz krajowy rynek ożyje.
Obstawiam że będzie to najgorszy miesiąc tego roku i mocno pognębi tych co 15 zeta na oknie zarabiają
Witam
Panowie Spokojnie tylko Spokojnie chodzą słuchy, że już za chwilę będzie taka piękna wiosna, że będziemy mogli biegać w klapkach ... po śniegu
Pozdrawiam
Panowie Spokojnie tylko Spokojnie chodzą słuchy, że już za chwilę będzie taka piękna wiosna, że będziemy mogli biegać w klapkach ... po śniegu
Pozdrawiam
Kujowsko - pomorskie montaże http://stolarka-bydgoszcz.manifo.com/
http://www.youtube.com/channel/UCMqz34vJjgltbYyW0_iB3Ug - kilka filmów w temacie
http://www.youtube.com/channel/UCMqz34vJjgltbYyW0_iB3Ug - kilka filmów w temacie
Z tym śniegiem to nie ma do śmiechu u mnie jeszcze zalega a poniedziałek sypał non stop przez kilka godzin i to nie pruszył tylko normalna zamieć.
śnieg , śniegiem ale niedługo okres komunii się zacznie. Czas zanieść dutki pod obraz, a nie na jakieś okna wydać......
-
RadioReeper
- Czytelnik

Rozbawił mnie Twój post, bo od razu o tym samym pomyślałem.Szerszel pisze:Pogoda się poprawia a zamówienia mniejsze niż w śnieżycę , to chyba kwestia świadomości że warto było kupić " W PROMOCJI ZIMOWEJLestol pisze:Już myślałem, że wszyscy tak zarobieni, że nikt nie ma czasu nic napisaćmoże jak pogoda się poprawi to nasz krajowy rynek ożyje.
![]()
Obstawiam że będzie to najgorszy miesiąc tego roku i mocno pognębi tych co 15 zeta na oknie zarabiają