Najlepsze teksty sprzedawców
-
Klient
Najlepsze teksty sprzedawców
Witam
To może dla odmiany sprzedawcy pochwalą się swoim kitem jaki wciskają klientom.
Powodzenia
Klient " Wasz Pan "
To może dla odmiany sprzedawcy pochwalą się swoim kitem jaki wciskają klientom.
Powodzenia
Klient " Wasz Pan "
-
Gosc
mmm
A proszę bardzo .
Przychodzi rolnik do biura handlowego i pyta się czy są okna gospodarcze do obory bo 30 szt potrzebuje na PCV. Nie ma , ale są takie w dobrej cenie do domu, do obory też będa pasować i z tytanu, bo z tego statki kosmiczne się buduje, wziął, a co ..... zapłacił 6.000,- Pa.
Przychodzi rolnik do biura handlowego i pyta się czy są okna gospodarcze do obory bo 30 szt potrzebuje na PCV. Nie ma , ale są takie w dobrej cenie do domu, do obory też będa pasować i z tytanu, bo z tego statki kosmiczne się buduje, wziął, a co ..... zapłacił 6.000,- Pa.
-
user
od jakiegos czasu przylaza do moich biur klienci ktorzy pytaja sie "ile pan daje rabatu na okna", pojakims czasie fkurwiony zaczalem im proponowac rabaty siegajace do 95% - polecam
.... radze tylko uwarzac i sprawdzac wiek klientow, bo jak sie im wtedy poda cene wyjsciowa (np. okna lukowego 2000x2000 z p4 i innymi p.....) to moze dostac zawalu serca
ale promocja sie sprawdza
.... radze tylko uwarzac i sprawdzac wiek klientow, bo jak sie im wtedy poda cene wyjsciowa (np. okna lukowego 2000x2000 z p4 i innymi p.....) to moze dostac zawalu serca
ale promocja sie sprawdza
-
Dee
Narazie nie mam w ofercie 5-komorówki (a konkurencja ma) więc zawsze tłumaczę klientom, iż przyrost ciepła w 5K można zmierzyć tylko na czujnikach - taki jest niewielki a kosztuje dużo. Z kolei okna 3-komorowe - to jest to ! - Produkt przystosowany do polskiego budownictwa i warunków klimatycznych. DZIAŁA 99% !
-
piiii
kit na klienta
mam bardzo podobną 4 komorówkę do 3 komorówki, cena się rózni, ale wolę sprzedać tańszą 3 komorówkę od 4-ro, bo mam rzetelniejszą fabrykę. Klient słyszy- widzi pan różnicę w bieli??? te 3 komorowe są po prostu ŁADNE........ i działa.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
-
Tatas