maco

dyst

maco

Post autor: dyst »

co sądzicie o okuciu Maco i o doradcach handlowych???[/b]

oknoAD

blleee.......!!!

Post autor: blleee.......!!! »

coś się z choinki zerwał ???
jesteś z branży odzieżowej ? super okucie, chyba najlepsze na naszym rynku.....

narazie..
dyst

znam tylko jednego

Post autor: dyst »

znam tylko jednego doradcę "TN" jest ok
potrafi doradzić a nie kawały sypać
ma poważne podejście do sprawy
facet z maco

Post autor: facet z maco »

Maco nie ma doradcow handlowych, tylko technicznych, pozdrawiam TN
Ten od kawalow
kos.z
Czytelnik
Czytelnik

Post autor: kos.z »

Najlepsze okucie, technicy również najlepsi.
Wszyscy okuwajcie na Maco.

Pozdrawiam
ZK
kos.z
branżowiec

Post autor: branżowiec »

okucie do bani , tak jak przedstawiciele handlowi . Tylko umia dużo gadać

kos.z
Czytelnik
Czytelnik

Post autor: kos.z »

Widać Ty jeszce należysz do przedpotopowców z ery zlodowacenia i znasz się tylko na zaszczepkach i skobelkach, a wypowiadając się o ludziach o których zresztą nie masz pewnie bladego pojęcia bo dowiedziałeś się przez piątego kolegę o Maco postaraj się nikogo nie urażać.
To własnie mnie denerwuje, że potraficie narzekać, krytykować nie przyznając się do tego, na domiar nigdy nie przytaczacie konkretów, rzucacie tylko pusto brzmiącymi sloganami i oszczerstwami.

Pozdrawiam
kos.z
branzo

Post autor: branzo »

Nie dizękuję!!!
Maco ma braki w dostawach. W roku 2002 było ok a teraz w 2003 jest tragedja.
Nie warto wchodzić w maco.
Pozdrawiam
mirek

Post autor: mirek »

kos.z pisze:Widać Ty jeszce należysz do przedpotopowców z ery zlodowacenia i znasz się tylko na zaszczepkach i skobelkach, a wypowiadając się o ludziach o których zresztą nie masz pewnie bladego pojęcia bo dowiedziałeś się przez piątego kolegę o Maco postaraj się nikogo nie urażać.
To własnie mnie denerwuje, że potraficie narzekać, krytykować nie przyznając się do tego, na domiar nigdy nie przytaczacie konkretów, rzucacie tylko pusto brzmiącymi sloganami i oszczerstwami.

Pozdrawiam
czy mozesz ( jesli potrafisz ) podac mi dlaczego maco jest lepsze od inny producentow okuc np. sigenia, roto frank, winkhaus
prosze o podanie jaki jest proceniowy udzial w rynku okuc, poszczegolnych producentow ( chodzi o rynki europejskie)
cytujac Twoja wypowiedz prosze o konkrety i nie rzucac pustymi sloganami o wyzszosci swiat bozego narodzenia nad swietami wielkanocnymi
gość z nikąd

daremne i łatwopalne

Post autor: gość z nikąd »

takie okucie to do obory sie nawet nie nadaje
a kawały wole posłuchać w TV

a łatwopalny ładunek ......... jeszcze zobaczycie :)
Fachowiec

Post autor: Fachowiec »

Jak tak czytam te niektóre wypowiedzi to wydaje mi się że piszą tutaj ludzie z innej branży, może odzieżowej, spożywczej.
Ludzie, okucie MACO naprawdę wiedzie prym wśród innych okuć. Jest swoistym prekursorem w tej dziedzinie. Posiada wiele różnych, dobrych rozwiązań technicznych. Jest to jedyne okucie, które w standarcie posiada tak bogate wyposażenie. Na a jak się nie płaci to się też nie ma dostaw lub są one dziurawe. Znam wile okuć od strony praktycznej (winkhaus, Roto, Aubi, Sigenia) i każdemu polecę najpierw Maco potem długo, długo nic a dopiero potem resztę.
A ludzie z Maco - życzę każdemu takich pracowników.
LL
czytelnik

Widać, że chłopcom z Maco sie nudzi

Post autor: czytelnik »

Widać, że chłopcom z Maco sie nudzi. Zamisat pisać tu te wszystkie głupoty o swoim okuciu, lepiej zadbaliby o pełne dostawy do swoich nielicznych klientów.

Były (już) klient Maco.
dealer

Post autor: dealer »

a ja powiem tak: jak mialem okna z siegenia to cos sie dzialo: a to wadliwe zaczepy od mikrowntylacji, non-stop regulacje... z maco jakos nudno - nic sie nie dzieje
Gość

Post autor: Gość »

Nic sie nie dzieje bo nie masz sprzedaży. :D
ODPOWIEDZ