DAREK13 pisze:MAXIO TA PIERWSZE NIE JEST MOJA (ALE W PEŁNI SIĘ Z NIĄ ZGADZAM)
Masz krótką pamięć albo ktoś się pod ciebie podszył :
http://www.forum.oknonet.pl/forum/viewt ... c&start=15
, DRUGA TO WŁASNIE ODCZUCIA NA TEMAT FIRMY F, PODOBNIE JAK WIELU INNYCH INETRNAUTÓW. ODCZUCIA W ŻADEN SPOSÓB NIKOMU NIE SZKODFZĄ NIE MÓWIĘ PZRECIEŻ ŻE SĄ MI WINNI KASE LUB COŚ PODOBNEGO.
TRZECIA TO PODANE FAKTY-MOŻE PRACOWNICY NORMY2000 (WYKORZYTAŁEM ZNAJOMOŚĆ Z PRACOWNIKAMI FABRYKI)KORZYSTAJĄC Z ANONIMOWOŚCI MOŻE POTWIERDZĄ, A MOŻE NAWET ANONIMOWOŚĆ NIE DA IM TYLE ODWAGI. BYC MOŻE JAKIŚ DZIENNIKAŻ RÓWNIEŻ OPUBLIKUJE TE FAKTY, TYLE ŻE WTEDY MOŻE NORMA2000 WSZCZĄC DOCHODZENIE KTO SIĘ WYGADAŁ ŻE TERAZ MNIEJ ZARABIA.
JEŚLI PODAWANIE FAKTÓW KOGOŚ OBRAŻA TO CHYBA TEGO CO SAM JE ROBI, MAXIO JEŚLI WSTYDZISZ SIĘ TEGO CO CZYNISZ NIE RÓB TEGO.
Słuchaj twój list nosi tytuł CZY NORMA 2000 kolejny raz pada , to są plotki co ty przedstawiasz to nie są fakty , ktoś usłyszał że ktoś coś powiedział że ktoś słyszał że coś się źle dzieje w NORMIE .
Nawet nie wiesz ile szkody twój post może wyszkodzić firmie , ty się nie przejmujesz bo masz małą firmę handlującą oknami i tobie nie szkodzi nawet jak ktoś ci d... obrobi w internecie , bo to jest forum branżowe i większość osob tu zaglądających to osoby z branży . To może jedynie zaszkodzić producentom dostawcom. Dzienikarz publikująć jakąś informacje przedewszystkim podpisuje się .
Rozsiewasz plotki i popłoch i szkodzisz w firmie jeżeli ty uważasz że wszystko gra to ja cie nie przekonam .
Gdybyś napisał tak : Reprezentuje firmę "XYZ" z Łodzi złożyłem zamówienie w firmie NORMA 2000 i nie wykonali mi zamówienia w terminie, nie moge się z nimi dogadać . To jest fakt informacja a nie jakieś plotki i z taką nie ukrywaną arogancją i satysfakcją piszesz :
BO SZEF SIĘ ŚCIGA W SAMOCHODZIKACH....MOŻE JESZCZE TROCHĘ POCIĄGNA, DO KOLEJNEGO SEZONU RAJDOWEGO
Po czym podpisujesz się Darek 13 . Czyli szkodzisz firmie ale nie masz odwagi nawet się podpisać pod swoimi wypowiedziami .
A jak można skomentować wypowiedź :
To zwykłe buraki, bez wychowania o kulturze nie wspomnę.
Ani to argument ani fakt ani plotka poprostu chciałeś kogoś obrazić i zaszkodzić mu i jeszcze się nie podpisałeś .
ANONIMOWOŚĆ DAJE POCZUCIE BEZPIECZEŃSTWA, JEŚLI CHCESZ WSZYSTKICH ZASTRASZYĆ TO ZAPOZNAJ SIĘ Z ŻYCIORYSEM SADDAMA.[/quote]
Nie zdołasz wyśledzić kto napisał jaki post nie zdołasz z 2 powodów :
Musiałbyś mieć dostęp do serwera oknonetu z poziomu shella (no chyba że masz) z uprawnieniami ROOTA , po drugie nawet jak masz to ci wyskoczy conajwyżej numer IP a po numerze możesz dojść że np. należy on do TPSA (wszystkie modemy , neostrady itp) , żeby dojść do tego musiałbyś mieć nakaz prokuratury aby ci TPSA udzieliła do kogo należy dany numer IP (ustawa o ochronie danych osobowych).
Zachowuj się jak facet a nie jak taka baba-plotkarka która rozsiewa popłoch i plotki . Wypisujesz coś na temat jakieś firmy podpisz się , a może się boisz że mogą zobaczyć wypowiedź i możesz dużo stracić ?? A teraz postaw się gdyby np. ktoś gadał by o tobie że szef to zwykły burak, zaraz twoja firma upadnie itp ... nie dostałbyś jednego okna na kreche ...
[/quote]