Dlaczego na razie są tak niskie promocje zimowe?

Kotrak
Czytelnik
Czytelnik

Dlaczego na razie są tak niskie promocje zimowe?

Post autor: Kotrak »

Jak w temacie. Z czego wynikają niewielkie (jak na razie) zniżki zimowe na okna (w wielu firmach, do których dzwoniłem). Czy do końca nie wiadoma data zmiany VAT-u i nadal duże zainteresowanie oknami. Kiedy zaczną się promocje? W styczniu, lutym ,marcu. A może w tym roku w ogóle ich nie będzie? Jakie są Wasze opinie?

oknoAD

Gość

Post autor: Gość »

Na pytanie kiedy będą promocje zimowe, odpowieź jest - już były. Wszyscy sprzedają że chej więc po co komu promocje. Spóźniłeś się Panie kliencie!
Gość

A poza tym można powiedzieć, że promocje zimowe od kilku lat nie kończą się na wiosnę, nie kończą się w lecie ani nawet jesienią, więc są na okrętkę cały rok. Dlatego Panie kliencie skoro nie widać różnicy to trzeba dopłacać.
Gość

Jask to kiedy zaczną się promocje? Przeciez się nie skończyły.
Tatas
Małomówny
Małomówny

Post autor: Tatas »

Promocja zimowa? porownaj ceny z wiosny, lata i popatrz ile od tego czasu euro poszlo w gore.
Nie przypominam sobie zeby ktos podniosl ceny okien o tyle samo.
"najwiekszy dealer okien: Bill Gates..."
Gość

Jak euro spadnie szanowny Panie do poziomu 4,00 zł to może w końcu będą oczekiwane praz Pana promocje, a jak narazie fabryki i tak sprzedają okna na progu opłacalności produkcji - czyż nie ???

Kotrak
Czytelnik
Czytelnik

Czuję się przekonany powyższymi argumentami, mimo, że pochodzą, jak czytam, wyłącznie od sprzedających. Utwierdza mnie to w przekonaniu o korzystnym kontrakcie , jaki udało mi się wynegocjować z firmą, u której kupię okna.
gosc

Post autor: gosc »

a gdzie kupiłes okna
Kotrak
Czytelnik
Czytelnik

Gościu. Chętnie napiszę Ci namiary - podaj swój adres lub napisz do mnie na priv.
ODPOWIEDZ