FIRMA PETECKI??

RRQ

FIRMA PETECKI??

Post autor: RRQ »

PETECKI?
ZNANY PRODUCENT Z DOBRĄ POLITYKĄ JAKOŚCI CZY KASA, KASA, KASA KOSZTEM WSZYSTKIEGO. PROSZĘ O OPINIE I ARGUMENTY.

oknoAD

Charlie

Post autor: Charlie »

FIRMA istnieje na rynku od kilku ładnych lat ( 6 lub 7 ). Przeżywała i będzie przeżywała sinusoidy tak jak większość prywatnych przedsiębiorców w tym smiesznym kraju - ale jest, w przeciwieństwie do tych, których nie ma.
Znak charakterystyczny - charyzmatyczny właściciel. :wink:
Jakośc - zadowalająca (na dzień dzisiejszy)
Płaci poddostawcom - kiedy chce.
łodzianin

Post autor: łodzianin »

charyzmatyczny ? to chyba w tym przypadku chodzi o to że lubi chryzantemy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Duch

Post autor: Duch »

Płaci poddostawcom - kiedy chce.
Raczej - nie płaci ....
Co do jakości i obsługi Dealerów proponuję raczej się nie wypowiadać - że jest jakaś obsługa i opieka ( mogę podać przykłady wpaniałej współpracy która zakończyła się po dwóch zamówieniach)
lge

Post autor: lge »

Powiem tak:
okna - pożal się Boże (jakiś czas temu można je było montować bez strachu teraz za żadne skarby nawet nie próbuję ich montować)
logistyka - raz w miesiącu byli zgodnie z ustaleniami
organizacja - no comments
z właścicielem udało mi sie 1 raz porozmawiać i skończyło się awanturą
a znaczek Tera Polska musiał "charyzmatycznego" pana DUUŻO kosztować

Teraz jestem dealerem innej firmy i jestem :D

lge
RRQ

Post autor: RRQ »

TO KTO NA NASZYM ŁÓDZKIM RYNKU JEST WARTOSCIOWY I WIARYGODNY. WIARYGODNY DLA DILERA, DOSTAWCY A PRZEDEWSZYSTKIM KLIENTA?
SZKODA ,ŻE NIE MA JEDNOŚCI WSRÓD OKNIARZY, MOŻE WTEDY ŁATWIEJ BYŁO BY PRZEBIĆ SIE PRZEZ TEN ROK-ROK KTÓRY ROZTRZYGNIE WIELE.
POZDRAWIAM

Łodzianin

Post autor: Łodzianin »

moim zdaniem bezkonkurencyjny jest Budvar. Nie bez powodu, to własnie Budvar otrzymał prawo o THYSSENA do używania tego znaczka w swym logo.
Gość

Post autor: Gość »

BUdvar nie otrzymał w nagrodzie tylko za kase a dogadał się z THYSSENEM POLYMEREM w Niemczech że może wykrzystywać nazwę THYSSEN .
Gość

Post autor: Gość »

Łodzianin pisze:moim zdaniem bezkonkurencyjny jest Budvar. Nie bez powodu, to własnie Budvar otrzymał prawo o THYSSENA do używania tego znaczka w swym logo.
Moim zdaniem pan T... narobił dlugów w Thyssenie i niesiety nie mieli wyjscia. A cyfta jest pewno sześcio cyfrowa.
DAREK 13

Post autor: DAREK 13 »

Wróćcie do tematu " Co się dzieje z Thysenem " jest tam trochę o budvar.
Na ich temat nie wypowiadam się, szkoda prądu, ciekawe ilu nabrali na okna.
ODPOWIEDZ