THYSSEN

mirek

THYSSEN

Post autor: mirek »

Czytają dzisiejszą prase dowiedziałem się że były prezydent m. Wrocławia został dyrektorem w tej firmie. Facet skazany za przekręty podatkowe we Wrocławiu jest dyrektorem. Proponuje zakłady o to jak długo będzie dyrektorem.
Czyżby Tyssen szukał dojść na wysokich szczeblach w Warszawie.
Ja myślę że tak długo będzie dyrektorem jak długo będzie senatorem ( oile wcześniej nie rozłoży tyssen-a na przekręty finansowych )

oknoAD

mirek

Post autor: mirek »

slask pisze:ciekawe - gdzieś to wyczytał (tytuł gazety)
www.gazeta.pl twoje miasto wrocław
maxio
Ekspert
Ekspert

Post autor: maxio »

No dobra a czy p.Chlebowski prezes THYSSEN POLYMER POLSKA ma coś wspólnego z p.Zbigniewem Chlebowskim , promiennym posłem PO też z Wrocławia ??
Maxio
Krzyś

Post autor: Krzyś »

Jak by były do kupienia akcje to polecam - czuć przekręcik...
Gość

Post autor: Gość »

maxio pisze:No dobra a czy p.Chlebowski prezes THYSSEN POLYMER POLSKA ma coś wspólnego z p.Zbigniewem Chlebowskim , promiennym posłem PO też z Wrocławia ??
a to ciekawe jeden i drugi z Wrocławia i do tego z platformersów ??
Gość

No jakby ktoś nie wiedział to THYSSEN POLYMER też jest z Wrocławia... czyli prezes pewnie też ...

Gość

Anonymous pisze:No jakby ktoś nie wiedział to THYSSEN POLYMER też jest z Wrocławia... czyli prezes pewnie też ...
pytaj w Zdunskiej Woli
maxio
Ekspert
Ekspert

Post autor: maxio »

Dlaczego tam ?? Bo właściciel BUDVARU zarejestrował spółke THYSSEN OKNA S.A. co nic nie znaczy ?? To nie ma nic wspólnego ...
Maxio
Gość

Anonymous pisze:
Anonymous pisze:No jakby ktoś nie wiedział to THYSSEN POLYMER też jest z Wrocławia... czyli prezes pewnie też ...
pytaj w Zdunskiej Woli
ja zadzwonie bo plauje sprzedawać tysena
ODPOWIEDZ