Reklama

okna okna

Reklama

Post autor: okna okna »

Panowie i Panie z branży bardzo proszę o inforację ile płacicie za kolportaż ulotek reklamowych tzn. takich pod drzwi klienta i naklejanych na klatkach schodowych czy słupach itp. I która z tych form jest skuteczniejsza. Czy płacicie gotówką czy na przelew i jak skutecznie sprawdzać cz ulotki zostały rozniesione uczciwie mam na mysli duży nakład np. 20 000 szt.
Bardzo proszę o pomoc w tej sprawie ponieważ chciałbym skutecznie sie rozleklamować. Z góry thx.

oknoAD

Gość

Re: Reklama

Post autor: Gość »

okna okna pisze:Panowie i Panie z branży bardzo proszę o inforację ile płacicie za kolportaż ulotek reklamowych tzn. takich pod drzwi klienta i naklejanych na klatkach schodowych czy słupach itp. I która z tych form jest skuteczniejsza. Czy płacicie gotówką czy na przelew i jak skutecznie sprawdzać cz ulotki zostały rozniesione uczciwie mam na mysli duży nakład np. 20 000 szt.
Bardzo proszę o pomoc w tej sprawie ponieważ chciałbym skutecznie sie rozleklamować. Z góry thx.
Tych form reklamy nie używam. Są już przestarzałe i nie godne naszej branży :oops: Ja reklamuje się w telewizyjnej jedynce między wiadomościami a pogodą. Polecam :lol:
Gość

JA PŁĄCĘ 5GROSZY ZA SZTUKĘ, DOSTARCZAM ULOTKI, ZSZYWKI, RECEPTURKI. (ULOTKARZ SAM PRZYCZEPIA GUMKI).JA NIE MUSZĘ GO SPRAWDZAĆ JEST DOBRY, JEŻELI JUŻ TRZEBA NIECH CI DA WYKAZ LOKALI I SPRAWDŹ WYRYWKOWO W TEN SAM DZIEŃ
Gość

skuteczność takiej reklamy = zero efektu

większosć ulotek bez czytania ląduje w koszu ...

czy zrobiłeś badania fokusowe na temat kim są mieszkańcy, czy wymienili już okna, czy mają pieniadze na zakup ?? czy po prostu chcesz zaśmiecić całe osiedle ?
BUŁA OKNA

Post autor: BUŁA OKNA »

ogólnie brak zainteresowania ze strony klientów
najlepiej przez pocztę koszt ok.8 gr.
podpowiadający

Post autor: podpowiadający »

Kolprtarz ulotek, był, jest i będzie najskuteczniejszą formą reklamy!!!
Zobacz ile kasy wydają np markety. Ważne jest by sam projekt był dobry
i jakość ulotki. Z punktu marketingu, uloka wyznaje zasadę dziesiątki:
mianowicie- 10 000 ulotek=10% przeczytanych, dalej z tych 10% następne 10% czyli 100 osób zainteresuje i dalej z tego 10% czyli 10 osób się zkontaktuje i tu twoja skuteczność jako handlowca zadecyduje o ilości podpisanych umów. Jest to tak zwana statystyka marketingu.
Pamiętaj o skuteczności ulotki decyduje kilka czynników 1Projekt. 2Jej jakość, 3Odpowiedni czas.
Pozdrawiam

ODPOWIEDZ