VENTOPLAST ATAKUJE KOMMERLINGIEM

VENTOPLAST

VENTOPLAST ATAKUJE KOMMERLINGIEM

Post autor: VENTOPLAST »

VENTOPLAST Marki k. W-wy atakuje !!!
Okna na KOMMERLINGU w cenie DOBROPLASTU i tylko to nas łączy !!!
Dzwońcie DEALERZY, dzwońcie 0 22 781 36 27 :lol:

oknoAD

Gość

Post autor: Gość »

jestem zainteresowany, proszę przesłać ofertę : [email protected]
Umberto
Rozgadany
Rozgadany

YO!

Post autor: Umberto »

Jeśli to nie jest zwykła podpucha to wchodzę w to!
Pozdro
Ostatnio zmieniony wt lut 10, 2004 6:52 pm przez Umberto, łącznie zmieniany 2 razy.
Gość

I jak sprawdził ktoś prawdziwość tej oferty????
Enzo

Lipa

Post autor: Enzo »

To jakaś lipa. Nawet mejla nie podali.
Gość

Gdyby do audiotele tak można się było dodzwońić jak pod ich
numer , to już wszyscy by o tym zapomnieli . Nie wierzycie to spróbójcie !

VENTOPLAST

Post autor: VENTOPLAST »

Dostajemy bardzo dużo telefonów - przepraszamy za kłopot:

0 22 771 44 62 VENTOPLAST
0 22 781 36 27 VENTOPLAST

Zapraszamy do współpracy.
VENTOPLAST s.j.

Prawdziwe VENTOPLAST.

Post autor: VENTOPLAST s.j. »

Prawdziwe VENTOPLAST.

Uprzejmię informuję, że uzytkownik "VENTOPLAST" nie ma nic wspólnego z fabryką.!!!

Ceny mamy bardzo dobre i zapraszamy do współpracy ale na NASZYCH warunkach.

Zapraszam na stronę: WWW.VENTOPLAST.COM.PL
i do klawiatur [email protected]
SZLISIK

Ventoplast

Post autor: SZLISIK »

ventoplast ha ha ha ludzie opamiętajcie się a ich trzy komory ha ha ha
CIEKAWY

VENTOPLAST

Post autor: CIEKAWY »

a jest w ogóle jakiś prawdziwy ventoplast ?
Gość

Re: Ventoplast

SZLISIK pisze:ventoplast ha ha ha ludzie opamiętajcie się a ich trzy komory ha ha ha
Nic nie poradzisz że nawet w takiej wersji Komerling bije na głowę większość innych profili, pod każdym względem :lol:
SZLISIK

VENTOPLAST

NA GŁOWE TO CI JAKAŚ PALMA CHYBA BIJE !!! MOŻE ZDRADZISZ TE ZALETY TU NA FORUM PRZED WSZYSTKIMI BARDZO MNIE TO CIEKAWI HE HE HE
Seven

Post autor: Seven »

EURO-FUTUR jest the best - lepsze jest tylko aluplast -kbe-royal of course
Moshe

Post autor: Moshe »

znam venciaków osobiście- to bardzo dobra firma. Rzeczywiście chcą ruszyć w Polskie ze swoimi oknami w niezłych cenach - jestem ich poddostawcą.
SZLISIK

VENTOPLAST

TAK TAK TO BARDZO DOBRA FIRMA NA DWUKOMOROWYM KOMMERLINGU I CO NAJWAŻNIEJSZE NIKT TAM NIE MA POJĘCIA O TECHNOLOGI ZWRÓĆ UWAGE NA PRZEKRÓJ PROFILA I ZOBACZ GDZIE ROBIĄ ODWODNIENIA. B A R D Z O P R O F E S J O N A L N I E HA HA HA[/code][/b]
CIEKAWY

VENTOPLAST

TY MOSHE MOŻE CI SIĘ JAKIEŚ NAZWY POMYLIŁY ZNAM JEDNEGO MONTERA KTÓRY BRAŁ OD NICH A TERAZ NIE MOŻE DAĆ SOBIE Z REKLAMACJAMI. NIE NIE TO NIE BYŁ JAKIŚ LUMP TYLKO WCZEŚNIEJ MONTOWAŁ W AMPOLU A TAM DLA DUPKÓW NIE BYŁO MIEJSCA.NIE WIEM JAK TERAZ[/b]
Mario 2

Ventoplast

Post autor: Mario 2 »

Cześć znam tą fabrykę chcieli sobie zrobić reklame przez OKNONET i tak p.Godlewski,p.Jażwiński,p.Gołta pisali na zmiane pochwały. Jeden tylko miał racje {nie zależny chyba} oni wszyscy razem nie mają pojęcia o technologii ludzie sprawdzcie odwodnienia.Pozdrawiam.
Word Art International

A może VEKA ?????

Post autor: Word Art International »

Jestęcie zainteresowani dobrym i sprawdzonym profilem???
Myśle że VEKA - 3 komorowa wzmocniona stalą plus okucie AUBI 300, to jest sprawdzona jakość!!!!!!!!!
Więcej informacji???

Proszę o kontakt:

Word Art International Sp. z o.o.
Fabryka Okien PCV
ul. Sobieskiego 19
84-230 Rumia k/Gdyni ( pomorskie )

tel/fax 058 671 58 74
kom 0506 158 187

www:[email protected]
e-mail: [email protected]

Pozdrawiam
Piotr Wrzoskowicz
Gość

Piszecie o znajomości technologi produkcji okien tak jak by to była znajomość technologi budowy statku kosmicznego :lol:
Z najlepszego profilu można zrobić fatalne okno, co nie zmienia faktu, że Kommerling jest najlepszy czy wam się to podoba czy nie!
Gość

Re: A może VEKA ?????

Word Art International pisze:Jestęcie zainteresowani dobrym i sprawdzonym profilem???
Myśle że VEKA - 3 komorowa wzmocniona stalą plus okucie AUBI 300, to jest sprawdzona jakość!!!!!!!!!
Więcej informacji???
Poproszę.
Może pochwalicie się jakimś certyfikatem na produkowane okna.
Piszecie na swojej stronie, że system VEKA posiada wszelkie niezbędne atesty i certyfikaty. Mam pytanie aprobata na okna z okleiną jest, czy dopiero będzie?
dealer

szlisik

Post autor: dealer »

Widzę ,że nie wszyscy wiedzą jaka jest różnica między profilem 2 i 3 komorowym. Trzeba się najpierw nauczyć liczyć do trzech a nie chodzić nawąchanym i się chrzani we łbie.
MOSHE

Post autor: MOSHE »

Z tego co mi wiadomo to Ventoplast sprzedaje ok. 800 okien/1m-c w sezonie - rozumiem, że mają tyle reklamacji, tyle problemów przez cały czas, że istnieją dalej a Klienci kupują dalej.
To konkurencja przykleja łatki wszystkim tylko nie sobie - życzę Wam żebyście zbankrutowali a komornik ścigał Wasze dzieci za długi !!!!
W-wa

Post autor: W-wa »

Co tu się dzieje za cyrk - ktoś chce sobie zorganizować sobie sprzedaż a inni obrzucają go błotem. To nie fair play !!! :twisted:
Dealer Łódź-Widzew

Post autor: Dealer Łódź-Widzew »

Sprzedaję ok. 500 okien miesięcznie w sezonie w systemie KBE - ROTO-CIEPŁA RAMKA "WES".
Jestem zainteresowany profilem EURO-FUTUR.
Proszę o kontakt:
SZYMAŃSKI WIESŁAW 0604 567 567
Łódź, ul. Szafera 10 SALON SPRZEDAŻY
RedYeti
Czytelnik
Czytelnik

Post autor: RedYeti »

ha ha ha word art international - szumna nazwa a produkcja w pozostałościach po kilka razy większym i solidniejszym sąsiedzie :)
ja rozumiem że nie ważne jak mówią byle by mówili ale bez przesady :)
nieujawniony

złe okna

Post autor: nieujawniony »

Słyszałem o waszej reklamie eurofutura, od kiedy go nie kupujecie w innych firmach? :lol: :lol: :lol:
Słuchajcie wszyscy co daliście się nabrać na ich własną reklamę kupcie u nich jedno okno i je zamontujcie istna tragedia reklamacje przez 5 lat.
Spytajcie się o certyfikat lub deklarację zgodności!!!!! :cry: :cry: :cry:
Były monter.
Gość

Dealer Łódź-Widzew pisze:Sprzedaję ok. 500 okien miesięcznie w sezonie w systemie KBE - ROTO-CIEPŁA RAMKA "WES".
Jestem zainteresowany profilem EURO-FUTUR.
Proszę o kontakt:
SZYMAŃSKI WIESŁAW 0604 567 567
Łódź, ul. Szafera 10 SALON SPRZEDAŻY

Sny masz niezbyt zdrowe gościu
500 rocznie to może tak
CIEKAWY

VENTOPLAST

Dobrze ktoś zauażył niech pokażą jakieś atesty i certyfikaty ha ha ha ale na dwukomorowe nie dają.Dlaczego panowie nikt się nie wypowiada na temat odwodnień a tak w ogóle 800 okien chyba w październiku i listopadzie a nawet jak by te marzenia się spełniły to co to za wynik na fabrykę istniejącą chyba 6 lat dwóch lepszych odbiorców i po produkcji.
Dealer 23

Post autor: Dealer 23 »

"Ciekawy" co tak męczysz te odwodnienia facet - pomylili się i już. Produkcja to produkcja a nie jakiś tam twój HANDEŁEZ jak z koziej d-py trąba. Wyluzuj stary bo się przemęczysz.
Ten sie nie myli co nic nie robi. Daj chłopakom szansę a nie spuszczasz ich w przedbiegach - otwórz sobie produkcję to się przekonasz co to znaczy być PRODUCENTEM w tym śmiesznym kraju !!!
Gość

Panie CIEKAWY
Dla Waszej ciekawości mogę powiedzieć że system Eurodur 3S (dwukomorowy) i Eurodur 3K (trzykomorowy) ma Aprobatę Techniczną ITB. Jeżeli tego mało to aprobata obejmuje okna zarówno białe jak i okleinowane. Natomiast czy producent okien ma wymagany certyfikat lub deklarację zgodności z Aprobatą to inna sprawa.
kleoś

Post autor: kleoś »

Piotruś !!!! KUZYNKU kiedy pijemy :lol: :?: :?: :?:
CIEKAWY

VENTOPLAST

Produkcje to ja mam i jakoś się nie mylę w takich sprawach mimo to że jestem rok na rynku.Wcześniej byłem dealerem i od Ventoplastu też brałem więc nie mówcie mi że się pomylili bo pomylić to można klucz do zamka a nie takie ważne rzeczy jak odwodnienia.
KUZYN

Post autor: KUZYN »

kleoś pisze:Piotruś !!!! KUZYNKU kiedy pijemy :lol: :?: :?: :?:
???? Wypijemy, wypijemy DIAMENT'CIKU!!
Atak sie udał? Dzięki.
Gość

KUZYN pisze:
Atak sie udał? Dzięki.
A co wam zostao chłopaki - tylko sie urżnąć?
kleoś

Post autor: kleoś »

KUZYN pisze:
Atak sie udał? Dzięki.

P U D Ł O
nie DIAMENCIK
he he he he he he he he he
:D :D :D :D :D :D :D :D
dealer

DIAMENT z Kołbieli to kicha nie firma - kiepsko z nimi !!!
Chyba zbankrutują - uwaga poddostawcy :lol:
d-er z w-wy

Post autor: d-er z w-wy »

Jestem po pierwszej dostawie z ventoplastu i wszystko w porządku - przy najmniej odwodnienia są tam gdzie trzeba. Szczerze mówiąc to trochę się bałem opinii na forum.
Na temat cen nie będę się wypowiadał ale szczerze powiem, że klienta przekonał profil do zakupu a miał do wyboru kbe, aluplasta i wymar (mam 2 biura).
Dużo jednak dla sprzedaży robi marka profila - cena też oczywiście ale widząc reakcję na koemmerlinga jestem zadowolony.
A co do firmy z Marek to jeśli nie dadzą d-py w sezonie to się rozwiną - okien do wymiany i tak starczy dla wszystkich.

Sprzedawać to trzeba umieć Panowie - najlepiej drogo.
CIEKAWY

HA HA HA ROZWIJAJĄ SIĘ JUŻ OD KILKU LAT I NIC.JAK ZACZEŁEŚ O JAKOŚCI TO POCZEKAJ DO PIERWSZEJ REKLAMACJI HA HA HA A TAK w ogóle TO ŚMIEJĄ SIĘ Z DOBROPLASTU A SĄ NA RYNKU DŁUŻEJ A JAKO PRODUCENCI ZNACZĄ ZERO
SZLISIK

Czy widzieliście "właściciela fabryki" który przychodzi do pracy w dresach bo ja nie a Pan Jażwiński tak wygląda to czego wy oczekujecie ? Chyba nie profesjonalizmu i jakiej kolwiek wiedzy technicznej. lepiej wisiąść w Vaneo Mercedesa i udawać wielkiego BOSSA ha ha ha.
masovia

Post autor: masovia »

...wy to się nie lubicie - jak dzieci. :lol:
gostek

Post autor: gostek »

Szlisik jesteś dla mnie za ten tekst na temat Jażwińskiego kozak, te dresy, to Vaneo istna rewelacja szkoda, że nie wspomniałeś o Godlewskiego bmw coupe. Wracając do tematu okien- istna tragedia, niesamowicie duża ilość reklamacji o odwodnieniach zostało chyba powiedziane już wszystko. Produkują okna 6 lat a listwy przyszybowe przycinają ręcznym Rotoksem. Dealerzy uważajcie ich czas jest krótki szukajcie nowych dostawców, zabezpieczczcie się byście nie zostali na lodzie, oni z takim produktem po pierwszym maja nie mają racji bytu na polskim rynku, bez żadnych atestów i certyfikatów na własny wyrób.
rajek

Post autor: rajek »

Masovia kup w Ventoplaście okno , też przestaniesz ich lubić.
Dealer

Post autor: Dealer »

szlisik, chyba jesteś winny VENTOPLAST pieniądze za okna albo nie masz pojęcia o montażu skoro nie załatwiaja twoich reklamacji. Ja współpracuję z nimi od roku i jedyne no co narzekam to brak kawy w biurze.
mirek

Post autor: mirek »

Dealer pisze:szlisik, chyba jesteś winny VENTOPLAST pieniądze za okna albo nie masz pojęcia o montażu skoro nie załatwiaja twoich reklamacji. Ja współpracuję z nimi od roku i jedyne no co narzekam to brak kawy w biurze.
to juz z nimi tak cienko ze na kawe nie maja !!!!!!!!
dealer

ty!!! SZLISIK!! CHYBA RYJ CIE SWEDZI JAK CIE NAMIERZY TEN OD BMm-KI
dede

Post autor: dede »

Dealer pisze:szlisik, chyba jesteś winny VENTOPLAST pieniądze za okna albo nie masz pojęcia o montażu skoro nie załatwiaja twoich reklamacji. Ja współpracuję z nimi od roku i jedyne no co narzekam to brak kawy w biurze.
...piją soczki tymbarku :lol:
masovie

Post autor: masovie »

to taki polskie, to nasz klimat - prostacki i jednocześnie kozacki !!!

i dlatego to my min. wygraliśmy II wojnę a niemcy dalej jeżdzą mercedesami. :evil:
rob

Re: VENTOPLAST

Post autor: rob »

SZLISIK pisze:TAK TAK TO BARDZO DOBRA FIRMA NA DWUKOMOROWYM KOMMERLINGU I CO NAJWAŻNIEJSZE NIKT TAM NIE MA POJĘCIA O TECHNOLOGI ZWRÓĆ UWAGE NA PRZEKRÓJ PROFILA I ZOBACZ GDZIE ROBIĄ ODWODNIENIA. B A R D Z O P R O F E S J O N A L N I E HA HA HA[/code][/b]
mozesz jasniej o co ci biega? mam przed soba przekroj eurodura i futura
Gość

Panowie jest dobrze zanosi się na najdłuższą dyskusję w tym roku
szkoda że o niczym - ale dobrze jest pogadać . Powodzenia
Dealer

Venciaki - powodzenia, nie pękajcie tylko się rozwijajcie. :lol:
WACEK

Post autor: WACEK »

DOBROPLAST SPRZEDAJE 0 34 po 405,00 PLN netto DLA DEALERSÓW KOCHANYCH - nie dzwońta do ventoplasta ; DZWOŃTA DO DOBROPLASTA :lol:
ŻYCZLIWY

VENTOPLAST

Post autor: ŻYCZLIWY »

Cześć chłopaki ! Całe to zamieszanie robi "firma Just-plast" dowiedziałem się dzisiaj że nawet mają bo podkupują w firmach pracowników biurowych.A biorą z Dobroplastu. Pozdrawiam trzymajcie się .
Gość

mnie jeszcze nikt nie zaatakował he he he
Dealer

Gwałtowny rozwój - gwałtowny bym powiedział nawet :lol:
kurczak

Post autor: kurczak »

Jesteście najlepiej sprzedającą się firmą na forum, gratuluje. Idealny sposób na własną reklamę, jeszcze raz gratulacje.
dede

...venciaki są dobrzy - znam ich, jak trzeba to i w niedzielę grzeją okna :!:
dede

Ale czy to prawda, że sprzedają w tej chwili O 34 na koemmerlingu po 420,0 PLNów :?:
Proszę o szybkie odp. bo jeśli to prawda to muszą ściągnąć nachy przedemną :lol: :lol: :lol:
PIOTREK

prosze o oferte

Post autor: PIOTREK »

prosze o oferte, mam nadzieje ze to nie jakas lipa. System świetny dotychczas brałem od Kwiatka w sezonie jakies 500szt. [email protected]
Piotrek

Re: VENTOPLAST ATAKUJE KOMMERLINGIEM

Post autor: Piotrek »

prosze o oferte [email protected]
ODPOWIEDZ