Przyjmę przedstawicielstwo
-
MAXIU
Przyjmę przedstawicielstwo
przyjmiemy przedstawicielstwo na terenie Krakowa
OKNA PCV -DREWNO-ŻALUZJE-PARAPETY-
Ewentualnie inne propozycje związane z tą dziedziną .
Posiadamy 2 punkty handlowe,2grupy montażowe,8 lat doświadczenia.
Proszę o poważny kontakt pod numer telefonu:
12/425-86-15
0506 491-422
e-mail [email protected]
OKNA PCV -DREWNO-ŻALUZJE-PARAPETY-
Ewentualnie inne propozycje związane z tą dziedziną .
Posiadamy 2 punkty handlowe,2grupy montażowe,8 lat doświadczenia.
Proszę o poważny kontakt pod numer telefonu:
12/425-86-15
0506 491-422
e-mail [email protected]
-
Jasiu
Ja Ci dam przedstawicielstwo od jutra. Mam trzy dziewczyny wszystkie ładnie wygolone, umyte, zadbane, młode. Do pracy chętne mend, ani AIDS nie mają. Bedą na Ciebie tyrać, ale musisz płacić. Jak jesteś chętny do przyjęcia mojego przedstawicielstwa to pisz lub dzwoń. Płatność tylko gotówka, wymagań co do lokalu nie mam. Tel. 022 342 234 1
-
anna
przedasawicielstwo
PROSZĘ O KONTAKT BRANŻA OKIENNA DREWNIANA I PCV DECEUNINCK
0607146055
0607146055
-
maxiu
do jasia
coś z nimi nie tak skoro ich sprzedać nie możesz,prawdopodobnie muszą być do ciebie podobne???Jasiu pisze:Ja Ci dam przedstawicielstwo od jutra. Mam trzy dziewczyny wszystkie ładnie wygolone, umyte, zadbane, młode. Do pracy chętne mend, ani AIDS nie mają. Bedą na Ciebie tyrać, ale musisz płacić. Jak jesteś chętny do przyjęcia mojego przedstawicielstwa to pisz lub dzwoń. Płatność tylko gotówka, wymagań co do lokalu nie mam. Tel. 022 342 234 1
-
kmt okna
zaproszenie do współpracy
zapraszam do współpracy jesteśmy otwarci na wszelkie propozycje KBE ROTO NT
608 008 451
608 008 451
-
Gość
Trochę, widać, branża poszukuje nowych rynków...Jasiu pisze:Ja Ci dam przedstawicielstwo od jutra. Mam trzy dziewczyny wszystkie ładnie wygolone, umyte, zadbane, młode. Do pracy chętne mend, ani AIDS nie mają. Bedą na Ciebie tyrać, ale musisz płacić. Jak jesteś chętny do przyjęcia mojego przedstawicielstwa to pisz lub dzwoń. Płatność tylko gotówka, wymagań co do lokalu nie mam. Tel. 022 342 234 1