Mieszkanie na Wyspach Owczych
Mieszkanie na Wyspach Owczych
Moim wieloletnim marzeniem jest wyprowadzka na Wyspy Owcze
może to trochę dziwne, ale fascynuje mnie tamtejszy klimat, krajobrazy i kultura. Byłam już tam na wycieczce. A skoro już mowa o klimacie, chciałabym wiedzieć jak dodatkowo zabezpieczyć okna przed wilgocią i wiatrem, bo na tych wyspach to standard. Macie jakieś sposoby?
Re: Mieszkanie na Wyspach Owczych
Czekam na wypowiedzifidei pisze: ↑wt maja 12, 2020 9:34 am Moim wieloletnim marzeniem jest wyprowadzka na Wyspy Owczemoże to trochę dziwne, ale fascynuje mnie tamtejszy klimat, krajobrazy i kultura. Byłam już tam na wycieczce https://zorientowani.pl/wyprawy/wyspy-o ... eczki.html. A skoro już mowa o klimacie, chciałabym wiedzieć jak dodatkowo zabezpieczyć okna przed wilgocią i wiatrem, bo na tych wyspach to standard. Macie jakieś sposoby?
Ja tezfidei pisze: ↑wt maja 12, 2020 9:34 am Moim wieloletnim marzeniem jest wyprowadzka na Wyspy Owczemoże to trochę dziwne, ale fascynuje mnie tamtejszy klimat, krajobrazy i kultura. Byłam już tam na wycieczce. A skoro już mowa o klimacie, chciałabym wiedzieć jak dodatkowo zabezpieczyć okna przed wilgocią i wiatrem, bo na tych wyspach to standard. Macie jakieś sposoby?
Pianki nawstrzykiwać