Czy to prawda?

niedoinformowany

Czy to prawda?

Post autor: niedoinformowany »

Czy to prawda,że cały oknoplast wyjeżdża do Egiptu i będzie smutno na tym forum

oknoAD

śmieszek

Post autor: śmieszek »

Nie martw się, zostaną inni, którzy dostarczą Ci wiele niezapomnianych wrażeń. Oknoplast rzeczywiście prowadzi cyrkową reklamę. Czytałem ich reklamę "...ciepła ramka - szczyt techniki...". Dobre?
niedoinformowany

Post autor: niedoinformowany »

Ciekawy jestem ilu sie załapało na tą eskapadę czy wiecej jak w Goranie?
108 ciekawych odwiedziło mój post a tytlko jedna wypowiedź Intrygujące.
Charlie

ciepła ramka

Post autor: Charlie »

Nie rozumiem aluzji do "ciepłej ramki" - czy widzicie coś nie stosownego w używaniu jej do technologii stolarki okiennej ? :?:
Gość

Re: ciepła ramka

Post autor: Gość »

Charlie pisze:Nie rozumiem aluzji do "ciepłej ramki" - czy widzicie coś nie stosownego w używaniu jej do technologii stolarki okiennej ? :?:
w stosowaniu w technologii stolarki okiennej cieplej ramki nie ma nic niestosownego ,ale robienie balona z klientow i opowiadania bajek o cieplej ramce na pewno nie jest uczciwe.
Charlie

Re: ciepła ramka

Anonymous pisze:
Charlie pisze:Nie rozumiem aluzji do "ciepłej ramki" - czy widzicie coś nie stosownego w używaniu jej do technologii stolarki okiennej ? :?:
w stosowaniu w technologii stolarki okiennej cieplej ramki nie ma nic niestosownego ,ale robienie balona z klientow i opowiadania bajek o cieplej ramce na pewno nie jest uczciwe.
Serdeczna prośba o konkrety ?! 8)

DAREK 13

Post autor: DAREK 13 »

Chyba rozmawiacie o różnych oknoplastach, jeden z nich, ten z poza Krakowa, od przeszło roku pisze w reklamach "Nowość ciepła ramka hit sezonu". I tak od ponad roku.
Jeśli to jest hit, to jest to nowość.
Charlie

DAREK 13 pisze:Chyba rozmawiacie o różnych oknoplastach, jeden z nich, ten z poza Krakowa, od przeszło roku pisze w reklamach "Nowość ciepła ramka hit sezonu". I tak od ponad roku.
Jeśli to jest hit, to jest to nowość.
No i co z tego :?:
Masz okres czy co :?:
ODPOWIEDZ