okna drewniane
-
kupiec
okna drewniane
Szanowni Panstwo,
prosze o porównanie jakosci okein drewnianych DJ 68 z firm Goran oraz Urzedowski a moze sa jakies ciekawsze oferty od tych firm.
Z powazniem
Piotr
prosze o porównanie jakosci okein drewnianych DJ 68 z firm Goran oraz Urzedowski a moze sa jakies ciekawsze oferty od tych firm.
Z powazniem
Piotr
NAMIAR NA INNEGO PRODUCENTA OKIEN DREWNIANYCH
Ja mam okna od P Kużmińskiego z Lądka Zdroju tel 8146621
jestem zadowolonyi zjakości i z ceny(lepsza od podanych) ale ocenę pozostawiam każdemu indywidualnie.
jestem zadowolonyi zjakości i z ceny(lepsza od podanych) ale ocenę pozostawiam każdemu indywidualnie.
-
dealer
handluję "drewnem" innej firmy - droższym niż Goran i Urzędowski ale naprawdę wierzcie mi nie ma porównania co do jakości.
Okno - drzwi z drewna dobrej jakości muszą być drogie jeśli producent dotrzymuje wszystkich procedur technologicznych i reżimu jakościowego - reszta to ściema
Klienci kupują a moja reputacja na rynku rośnie z roku na rok co ma znaczenie szczególnie na takim rynku jak Warszawa czy Łódź lub Poznań nie mówiąc o Berlinie

Okno - drzwi z drewna dobrej jakości muszą być drogie jeśli producent dotrzymuje wszystkich procedur technologicznych i reżimu jakościowego - reszta to ściema
Klienci kupują a moja reputacja na rynku rośnie z roku na rok co ma znaczenie szczególnie na takim rynku jak Warszawa czy Łódź lub Poznań nie mówiąc o Berlinie
-
Gość
poproszę o dane kontaktowedealer pisze:handluję "drewnem" innej firmy - droższym niż Goran i Urzędowski ale naprawdę wierzcie mi nie ma porównania co do jakości.
Okno - drzwi z drewna dobrej jakości muszą być drogie jeśli producent dotrzymuje wszystkich procedur technologicznych i reżimu jakościowego - reszta to ściema![]()
Klienci kupują a moja reputacja na rynku rośnie z roku na rok co ma znaczenie szczególnie na takim rynku jak Warszawa czy Łódź lub Poznań nie mówiąc o Berlinie![]()
![]()
-
DAREK 13
Pochwal sie co sprzedajesz.dealer pisze:handluję "drewnem" innej firmy - droższym niż Goran i Urzędowski ale naprawdę wierzcie mi nie ma porównania co do jakości.
Okno - drzwi z drewna dobrej jakości muszą być drogie jeśli producent dotrzymuje wszystkich procedur technologicznych i reżimu jakościowego - reszta to ściema![]()
Klienci kupują a moja reputacja na rynku rośnie z roku na rok co ma znaczenie szczególnie na takim rynku jak Warszawa czy Łódź lub Poznań nie mówiąc o Berlinie![]()
![]()
-
dealer
Wybacz ale nie będę odbierał sobie chleba od ust - my FriendDAREK 13 pisze:Pochwal sie co sprzedajesz.dealer pisze:handluję "drewnem" innej firmy - droższym niż Goran i Urzędowski ale naprawdę wierzcie mi nie ma porównania co do jakości.
![]()
Wybranie stosownego producenta stolarki drewnianej nie jest tak trudne w momencie kiedy znasz się na materii - inną sprawą jest sposób sprzedaży. Polecam rzeczywisty kontakt z architektami, projektantami i firmami budowlanymi. Swego czasu pomógł mi w tym pewien handlowiec od szkła - koleś wytłumaczył mi wiele rzeczy.
-
Gość
dealer pisze:handluję "drewnem" innej firmy - droższym niż Goran i Urzędowski ale naprawdę wierzcie mi nie ma porównania co do jakości.
![]()
ściemą mogą być twoje narzuty lub koszty lejące się między palcami. Znam takiego co robi b.dobrze i niedrogo.
-
pvc_drewno
bzdura
Kompletna bzdura z tym biadoleniem o drewnie - mój stary wykłada technologie drewna na SGGW i nie ma takiego, którego nie trzeba malować po 3-4 latach - zwłaszcza w ciemniejszych kolorach. Nie bez kozery wszyscy żeglujący przesiedli się na łodzie kompozytowe z drewnianych. A że snobów nie brakuje i w W-wie jeździ np. wiecej PORSCHE CAYANE niż w Berlinie to już całkiem inna sprawa. . .
-
Gość
-
Gość
Re: bzdura
[quote="pvc_drewno"]Kompletna bzdura z tym biadoleniem o drewnie - mój stary wykłada technologie drewna na SGGW i nie ma takiego, którego nie trzeba malować po 3-4 latach - zwłaszcza w ciemniejszych kolorach. Nie bez kozery wszyscy żeglujący przesiedli się na łodzie kompozytowe z drewnianych. A że snobów nie brakuje i w W-wie jeździ np. wiecej PORSCHE CAYANE niż w Berlinie to już całkiem inna sprawa. . .[/quot
malowało się owszem ,za jego czasów okno drewniane po opuszceniu fabryki było pomazane podkładem a on malował chyba starą olejna ,mam okna drewniane osiem lat i nic sie nie dzieje.
malowało się owszem ,za jego czasów okno drewniane po opuszceniu fabryki było pomazane podkładem a on malował chyba starą olejna ,mam okna drewniane osiem lat i nic sie nie dzieje.
-
Gościu