Terminowość
-
gosc
Terminowość
Dobroplast, abm, petecki żaden nie dotrzymuje terminu dostawy w sezonie. Teraz obiecają wam złote góry ale w listopadzie czeka się 5 tyg. Kto zna lepszą firme-terminy?
-
kmt okna
-
rywal
-
slaw.
-
Gość
-
Gość
-
Gość
-
rywal
-
janek
-
winter
-
Gość
Jak ktoś tu jeszcze niewie nic o glaspolu, to niech się lepiej rozglądnie po forum, to temat miesiąca tyle komentarzy na jeden temat to dawno nie było.Jeżeli okno-plast ma tam specjalne traktowanie, to ok tylko jak ci coś tam upadnie to się nie schylajwinter pisze:REKLAMACJE za których wymianę wisicie mi kasę - kto mi zwróci koszta REKLAMACJI - kto Panie Piąstka ?Kto - ja się pytam ?rywal pisze:A co masz do glaspolu. Okno-plast Rąbień ma specjalne traktowanie.Anonymous pisze:Za GLASPOL to my Panie Winter - DZIĘKUJEMY !!!
-
DAREK 13
-
gosc
Chyba bóg cie opuścił. Biorę od nich dużo i tylko 12 szt. w roku było złychwinter pisze:REKLAMACJE za których wymianę wisicie mi kasę - kto mi zwróci koszta REKLAMACJI - kto Panie Piąstka ?Kto - ja się pytam ?rywal pisze:A co masz do glaspolu. Okno-plast Rąbień ma specjalne traktowanie.Anonymous pisze:Za GLASPOL to my Panie Winter - DZIĘKUJEMY !!!