Proszę o opinie o OKNO-PLAST RĄBIEŃ

Gość

Proszę o opinie o OKNO-PLAST RĄBIEŃ

Post autor: Gość »

Szanowni forumowicze czy ktoś słyszał o tej firmie ??
Jakieś ew. komentarze i sugestie (jakość,terminy,serwis etc.)

oknoAD

Fan

Post autor: Fan »

Chodzi Ci o szklarnie czy okna. A może o wioskę, okolicę i drogę dojazdową ( jezeli można nazwać to drogą).
Gość

chyba dosyc wyraźnie napisałem jakiej informacji szukam , jeżeli nie zrozumiałeś lub/i nie masz takowej to się nie wypowiadaj ....
n

n

Post autor: n »

ja nie slyszalem :lol: :lol: :lol:
Dealer

Post autor: Dealer »

oddajcie mi moje koszta za reklamacje szyb :!:
gosc

Re: Proszę o opinie o OKNO-PLAST RĄBIEŃ

Post autor: gosc »

Anonymous pisze:Szanowni forumowicze czy ktoś słyszał o tej firmie ??
Ja ci opowiem. Rzeczywiście droga dojazdowa nie ciekawa ale nie to jest istotne. Produkują 500szt. dziennie. Termin 14 dni w sezonie-pewne. Dobra naprawde dobra jakość. Profesjonalny serwis. Super logistycznie. No i co też ważne cena oczywiście dobra. (42) 712-23-05

don

Post autor: don »

popieram dobra cena i zawsze nz czas.
Badylarz

Post autor: Badylarz »

Anonymous napisał:

Ja ci opowiem. Rzeczywiście droga dojazdowa nie ciekawa ale nie to jest istotne. Produkują 500szt. dziennie. Termin 14 dni w sezonie-pewne. Dobra naprawde dobra jakość. Profesjonalny serwis. Super logistycznie. No i co też ważne cena oczywiście dobra. (42) 712-23-05

Chyba miesięcznie....
500 szt. dziennie czego...? Chłopie zastanów się co piszesz, może o jedno zera Ci się pomyliło. Nie przy Waszych możliwościach produkcyjnych.
Panowie nie uprawiajcie taniej reklamy...
Charlie

Post autor: Charlie »

Badylarz pisze:Anonymous napisał:

Chyba miesięcznie....
500 szt. dziennie czego...? Chłopie zastanów się co piszesz, może o jedno zera Ci się pomyliło. Nie przy Waszych możliwościach produkcyjnych.
Panowie nie uprawiajcie taniej reklamy...
Jak nie wiesz to nie pisz głupot - znam tę firmę od początku jej istnienia (zaczynali jako dealerzy). W tej chwili posiadają 3 atomaty Fimteca.

Płacą za wszystko gotówką - żywą gotówką. Zaczynali produkcję na aluplaście a w tej chwili grzeją gealana. Kupują w sezonie ok. 13 - 14 tyś. m2 od tych zboków z glaspol-u i to jest problem !!! :!: bo mają dużo reklamacji i nie zwracają kosztów wymiany szyb dealerom. :idea:
Właściciele jeżdżą nowymi BMW 5 - czarnymi suczkami.
Gdyby nie szkło to byliby perfekcjonistami :lol: :lol: :lol:
Ale w porównaniu do okolicznej konkurencji są na I miejscu w regionie łódzkim - razem z Budvarem.
AP

Post autor: AP »

CHYBA ŁYKASZ RĄBIEŃSKĄ ARIZONE !!!!!!!!!!!!!!!!!!
wolfe

Post autor: wolfe »

tia, te Bemy robią wrażenie, szczególniena uzytkownikach MPK, nie ma to jak argumenty :lol:
Gość

co tam najważniejsza jest cena musi by znacznie poniżej 500 za O34 oczywiście brutto
chuligan

Post autor: chuligan »

OKNO-PLAST z Rąbienia koło Łodzi - bardzo dobra firma. Rzeczywiście mają dużo reklamacji na szyby z glaspolu w sezonie i nie zwracają kosztów. Są bardzo terminowi co jest w czasach niskich marż zyskownych bardzo ważnym argumentem - ceny ? nie takie niskie są niższe na rynku przy podobnej jakości.
A BMKi ? - zajebiste "czarne suczki" :lol:
lopez

Post autor: lopez »

Anonymous pisze:co tam najważniejsza jest cena musi by znacznie poniżej 500 za O34 oczywiście brutto
oj jest jest poniżej 500 brutto. Można nieźle wynegocjować.
ZNAWCA
Zaangażowany
Zaangażowany

Post autor: ZNAWCA »

JEST TENDENCJA ODWROTU DEALERÓW OD TEJ FIRMY.
NR 1. W ŁODZI CHYBA ŻARTY. W SAMEJ ŁODZI MAŁO SPRZEDAJĄ. NISKA CENA. DO CZEGO TO PROWADZI. ZA MOMENT BĘDZIE JESZCZE NIŻSZA. I WTEDY BĘDA MUSIELI SIĘ ZNOWU PRZEZUCIĆ NA HRYZANTEMY.
ODPOWIEDZ