winkhaus flex a autopilot

kuzi

winkhaus flex a autopilot

Post autor: kuzi »

proszę o opinie nt. okucia winkhaus : flex oraz autopilot. proszę o rzeczowe argumenty i kontrargumenty.dziękuję ! :)

oknoAD

ja

Post autor: ja »

Produkujemy Vekę na Winkhausie od 12 lat. Flex jest naprawdę
niezawodnym okuciem dostępnym również w kolorze srebrnym,
jedyne różnice to niemożliwość okuwania okien niższych niz 976 mm
i słupków ruchomych. Oczywiście nie można też we flexie mieć nic
poza mikrowentylacją, ale jeśli ma byc tanio to czemu nie. Poza tym w jednym oknie dwuskrzydłowym można zastosować i flexa i autopilota a i tak różnicę zauważy tylko fachowiec.
Gość

Post autor: Gość »

To ja raczej wole juz Zlotów , taniej , mniej roboty i pewniej dziala :lol:
Gość

Anonymous pisze:To ja raczej wole juz Zlotów , taniej , mniej roboty i pewniej dziala :lol:
Jak bym pracował w Złotowie to pewnie też bym wolał :)
Ale może jakieś konkrety a nie okrągłe zdanka handlowców :o ?!
kuzi

czy ktoś jeszcze ma doświadczenie z tymi okuciami ? np. w porównaniu do Roto NT. w dalszym ciągu proszę o opinie i zdanie fachowców 8)
wmiwm

zależy

Post autor: wmiwm »

chyba w okuciach nie chodzi o sprawność i o to czy są zawodne czy nie tylko o kasę . Bo jeżeli chodzi o sprawność i niezwodność to flex jest najgorszym okuciem na rynku. Służy on do robienia kasy dużym firmą, które produkują conajmnie 50-100 okien dziemnnie. Inni raczej nie mogą liczyć na dobrą cenę. Co do złotowa t raczej bądźmy z niego dumni a nie plujmy na jedyną firmę okuciową w Polsce. Złotów ma ogromny wzrost produkcji i opanowuje rynku poradzieckie. Okucie jest dobre technicznie i powinniśmy na nie dmuchać i chuchać i cieczyć się , że jest . Kupując niemieckie okucia poprawiamy koniunkturę u nich , zmniejszamy bezrobocie a tu nie o to chodzi . Po za tym Winkhaus to najlepsza logistycznie firma i nie mozna się do niczego przyczepić , są najlepsi ale i wymagający . Winkhaus to też darmowy program i bezpośrednie połączenie z ich magazynem. Proszę nie pytać , które okucie jest najlepsze , proszę patrzeć kto da lepsze warunki . Cena , dostawy , płatności no i koniecznie program za darmo .

Gość

Programy za darmo mają praktycznie wszyscy łącznie ze Złotowem i profilami jesli jest taka potrzeba , zadna mi rewalacja .
Gość

Od paru lat montuję okna , ostatnio tylko na Roto NT , za Vinkhaus-a dziękuję , Złotowa nie poznałem spotkałem za to wiele dobrych opinii na jego temat za to radzę omijać Aubi . Doświadczony w terenie a nie tylko na szkoleniach .
wm

program

Post autor: wm »

Anonymous pisze:Programy za darmo mają praktycznie wszyscy łącznie ze Złotowem i profilami jesli jest taka potrzeba , zadna mi rewalacja .
Program a program to wielka różnica . To co daje złoów to ( OKNA ) raczej trudno nazwać programem . Ja facetowi doradzam bo o to prosi . Najlepszy darmowy program to program Winkhaus-a . Inni dają Stolcada . Maco szykuje fajny program z firmą 3E Datentechnik i warto z nimi gadać już o tym programi i ująć to w umowie.
A okuciia jak okucia . Trzeba znać poziom cen i wiedzieć ile można dostać . Im większa firma tym może więcej dostać .
Aubi - nie wiem . Jak masz doświadczenie wiesz co piszesz . Drutex na tym robi a jest to największy producent . Jak widzisz nie tylko na szkoleniach bywam .
Gość

Drutex ponoc zmienili na Maco lub Sigenia , ktos cos wie????
Gość

Anonymous pisze:Drutex ponoc zmienili na Maco lub Sigenia , ktos cos wie????
Aubi i Siegenia to to samo.
Gość

Re: winkhaus flex a autopilot

kuzi pisze:proszę o opinie nt. okucia winkhaus : flex oraz autopilot. proszę o rzeczowe argumenty i kontrargumenty.dziękuję ! :)
zobacz,poruwnaj i wyciagnij wnioski albo zadzwoń do Rydzyny
NET

Post autor: NET »

SŁUCHAJCIE LUDZISKA OD 10 LAT SIEDZĘ W OKUCIACH PRACOWAŁEM NA WIELU ALE NAJLEPSZE SĄ ROTO A WINK HAUS SZKODA GADAĆ.
Gość

I ty chyba masz rację. Vink haus już nie wytrzymuje porównania do ROTO
kuzi

Re: winkhaus flex a autopilot

Anonymous pisze:
kuzi pisze:proszę o opinie nt. okucia winkhaus : flex oraz autopilot. proszę o rzeczowe argumenty i kontrargumenty.dziękuję ! :)
zobacz,poruwnaj i wyciagnij wnioski albo zadzwoń do Rydzyny

zanim raczysz "gościu" mnie cytować, przypomnij sobie zasady pisowni :lol:
wolfe

Post autor: wolfe »

Drutex na 100% zaczyna w Maco. Jędrek tak trzymaj!
Gość

Maco pierwsze slyszę a co to za twór ?
Najlepsze okucie to kawał kija do podparcia drzwi lub gwóźdź do zabicia okna
wm

dość

Post autor: wm »

Dość autoreklamy panowie technicy i handlowcy
rrr

wolfe

Post autor: rrr »

pozdrówka dla Wolfe'a :D